Cautare

380 de rezultate pentru "clinica dr melnic" (2.91 secunde)
La numai 2 ani de la deschiderea primului sediu, Clinica Dr. Melnic, specializata in tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara), anunta deschiderea celei de-a doua clinici stomatologice din Bucuresti.
La numai 2 ani de la deschiderea primului sediu, Clinica Dr. Melnic, specializata in tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara), anunta deschiderea celei de-a doua clinici stomatologice din Bucuresti.
Moartea clinica Unii oameni au parte, pe langa filmul final, si de o repetitie: moartea clinica, care este starea organismului in conditiile opririi complete a circulatiei, respiratiei si activitatii functionale a creierului. ... Spre deosebire de moartea adevarata, moartea clinica este o stare reversibila daca se actioneaza la timp.
Chiar daca specialistii nu au reusit sa identifice cauzele exacte ale acestei afectiuni, Dr Ion Melnic, specialist in chirurgie dento-alveolara si coordonator al Clinicilor Dr. Melnic, explica de ce este important sa actionam inca de la primele semne ale aparitiei acestei senzatii de disconfort.
Trei antreprenori romani au deschis Dental Medical, o clinica stomatologica utilata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii care a depasit 300.000 de euro.
Recent s-a deschis prima clinica de nutritie din Romania, dedicata copiilor si adolescentilor, KiloStop Junior in prezenta jurnalistilor, bloggerilor si a persoanelor publice.
Dr Claudiu Puiac: ... - Ati vorbit de clinica de arsi. ... Cel mai mare procent al infectiilor a fost inregistrat in Clinica ATI - 2,8%. ... Sectia Clinica ORL este unul din cele 7 centre nationale de implant cohlear.
Reprezentantii Clinicii Marie Stopes din Londra au anuntat, joi, ca renunta sa ii mai faca avort fetitei de 11 ani din judetul Neamt, insa unitatea medicala s-a angajat sa o trimita la alta clinica din Marea Britanie si sa ii plateasca toate cheltuielile."Nu ii vom mai face avort fetitei, dar vom aranja pentru ea sa fie transferata la alta clinica din Marea Britanie pentru a i se face avortul", a declarat unul din reprezentantii Biroului de presa al centrului din Londra.
A fost prima Clinica din Europa care a comandat un Unit Dentar prototip (care nu se fabricase inca), Unit care are incorporata toata aparatura anexa, necesara intr-un cabinet dentar. ... Design versus igiena Clinica Art Implant din Bucuresti, situata pe Bd.
dr. Dan Enescu ne prezinta o clinica unicat in Romania, destinata copiilor cu malformatii craniene si cardiace (Autoare:
Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformatiilor, anomalii ale dezvoltarii si dizabilitatii intelectuale rare, Spitalul Clinic Municipal Dr. ... Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformatii congenitale asociate cu retard mental, Spitalulul Clinic de Urgența pentru Copii Dr.
Pentru mai multe informatii si pentru a accesa tratamentul adecvat, accesati www.clinica-hope.ro. La CLINICA HOPE veti gasi servicii moderne de psihiatrie si psihoterapie pentru intreaga familie, intr-un cadru cald si primitor.
Mijlocasul echipei Pandurii, Cosmin Bacila, se recupereaza la o clinica din Roma si spera sa revina pe teren la finalul lunii martie Fotbalistul pandurilor, Cosmin Bacila, incearca sa-si revina dupa accidentarea din partida cu Steaua din turul acestui sezon, cand Florin Gardos i-a provocat o dubla fractura, de tibie si peroneu.
Am discutat aceste probleme cu dr. ... Dr. ... Am avut un caz celebru la Bucuresti, cu o clinica privata ce se ocupa cu asa ceva. ... - De ce aleg cuplurile din Romania clinica Genesis din Atena pentru fertilizari in vitro?
Tot in acest timp am dus leziunile excizate din plaman pentru imunohistochimie si anatomopatologie, la clinica indicata de catre toti medicii din Bucuresti ca fiind cea mai buna, bineinteles, o clinica privata unde am platit.
Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica! ... LISTA ROMANILOR INTERNATI LA CLINICA DIN PODGORICA: Clinica de Ortopedie si Traumatologie: ... Niculescu Ana Mihaela Clinica de oftalmologie:
propus de Liga pentru Aapararea Drepturilor Omului; Doinel Dinuica, Universitatea Spiru Haret; Virgil Melnic, Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie; Ovidiu Horea Maican, Fundatia Freedom House.
dr. ... Dr.
spune Dr. Oana Alexandra Omer, medic dentist specialist ortodontie la Clinicile Dr. Melnic. Aparatul dentar amelioreaza diferite anomalii ale danturii si previne boli precum parodontopatia (paradontoza), boala dentara care poate duce la pierderea partiala sau totala a dintilor.
Ministerul Sanatatii investeste peste patru milioane de euro intr-o noua clinica de hematologie in Cluj. ... Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a deschis, vineri, lucrarile de constructie la cea mai noua clinica de hematologie din tara.
google-analytics.com