Cautare

380 de rezultate pentru "clinica dr melnic" (3.38 secunde)
Aceasta veste l-a intristat foarte tare pe Mutu, care intentioneaza sa-si aduca tatal la o clinica de specialitate din strainatate pentru efectuarea unor investigatii medicale suplimentare.
Acesta a ajuns la Bucuresti, iar colaboratorii lui Becali l-au dus pe acesta la o clinica privata din Capitala unde medicii i-au luat masuri pentru o proteza.
dr. ... dr. ... Se stie ca Gigi Becali a solicitat instantei sa i se intrerupa executarea pedepsei cu inchisoarea pentru a se putea opera intr-o clinica privata.
MICHAEL SCHUMACHER, care se afla acum in Lausanne, la o clinica din apropierea casei pe care o imparte cu familia sa, a reusit sa comunice cu familia.
Startul si sosirea vor avea loc pe platoul de la intrarea "Galaxy" si toti banii stransi vor fi folositi pentru tratamentul lui Radu la o clinica specializata din Germania.
In 2007, Chivu a fost operat dupa ce a suferit o fractura nazala Saptamana trecuta, fundasul a fost operat pentru a treia oara la degetul de la piciorul drept, iar de data aceasta el a ales o clinica exclusivista din Miami pentru a scapa de durerea care il macina inca din vara anului trecut.
Testele medicale sunt efectuate de voluntarii de la Asociatia Impreuna pentru Sanatatea Rurala/ SSMB si de la Clinica Anima si constau in :
Monica Rosu a ales Soma Clinic, o clinica de estetica medicala din Capitala. Desi am ajuns pe mana medicilor esteticieni Nico Ferariu si Khalid Al- Falah nu e cazul sa imi fac vreo intervenție estetica, desi nu sunt impotriva lor!
Totodata, in Amsterdam se gaseste o clinica speciala pentru dependentii de jocuri video, care le ofera acestora o "vacanta" de opt saptamani departe de console sau PC-uri.
Pentru a ajunge la aceste rezultate, cercetatorii au folosit o unitate de masura clinica a anxietatii si raspunsurile privind nivelul de satisfactie fata de propria viata ale fiecarui student.
Azi-noapte, la o clinica newyorkeza, s-a stins din viata una din marile voci ale muzicii usoare romanesti, Marilena Dobre.
La jumatatea lunii august, actorul, diagnosticat initial cu borelioza, in urma cu un an, s-a intors in Romania de la clinica din Germania in care a fost ingrijit si unde a fost diagnosticat cu scleroza amiotrofica.
La inceputul lunii ianuarie 2011 a fost internata de urgenta la Spitalul Elias din Bucuresti si ulterior transportata cu un elicopter privat la clinica Allgemeines Krankenhaus din Viena cu diagnosticul pancreatita acuta.
Asteptau un raspuns de la o clinica din Germania, care nu mai venea...Nu s-au gasit donatori si medicii nu ii mai dadeau mult timp de trait baiatului.
Pe langa acestea, muzeul gazduieste in Noaptea Europeana a Muzeelor si expozitiile "Varietati de cuart brazilian" si "Obiecte deosebite intrate in patrimoniul MNG" Parteneri: Ministerul Educatiei Nationale, Editura CD Press, Clinica Just Smile, Editura Elixir Press Parteneri media :
Opel, Pernod Richard, Privileg Catering, Bograve, clinica stomatologica JustSmile, AromaItalia, Ego Menas Fashion Concept, Silhouette, Sky Fitness, Hipnose, Le Midi, Galeriile Noblesse, Rocchetta, Trip Tailor, Kaffa, Fleur Blanche, ArtPrint.
Directorul medical de la Clinica de Cardiologie, Mihai Luca, a anuntat ca nu vor mai fi oferite informatii despre starea de sanatate a artistului la solicitarea familiei, scrie pressalert.ro.
Dupa aproape o ora petrecuta in clinica, cei doi au iesit, semn ca totul este in regula cu sarcina Mishei.
Cand a mers in vizita la spital pentru a vedea ce inseamna de fapt o asemenea interventie ea nu s-a putut incalta cu niste cipici de unica folosinta obligatorii la intrarea intr-o clinica.
M-am internat cu cainele la o clinica veterinara. M-am ocupat foarte de el, dar din pacate dupa 4 zile a murit la mine in brate.
google-analytics.com