Cautare

379 de rezultate pentru "clinica dr melnic" (2.63 secunde)
Interviu cu prof.univ.dr. ... OANA BUGEAG) Prof.dr. ... Prof.dr. ... Dupa trei ani reuseste sa plece din Romania in Germania, unde a avut sansa de a-si alege, la 41 de ani, profesorul in radioterapie - in persoana domnului dr.
Dr. ... - Da, sunt date multe exemple de moarte clinica cu trairea unor experiente pline de semnificatie pentru noi. (Pentru textul integral al interviului vezi editia print Medica Academica, martie 2014)
In cazul in care examinarea este programata dupa-amiaza, puteti lua un mic dejun cu 6 ore inainte de ora prezentarii dumneavoastra in clinica (doar legume, carne si lactate).
Vicepresedintele Partidului Democrat, Radu Berceanu, le-a recomandat colegilor sa nu mai faca nici un fel de oferta de colaborare cu liberali, diagnosticand astfel moartea clinica in care a intrat Alianta celor doua partide.
"PNL Gorj considera ca declaratiile impotriva organizatiei judetene PNL Gorj si a ministrului sanatatii sunt nefondate si provin din partea unei persoane instabile psihic, pentru care recomandam de urgenta ca, in cadrul programului Ministerului Sanatatii privind analizele gratuite pentru populatie, sa fie primul dintre romanii care-si fac analizele, la o clinica de psihiatrie", se precizeaza in comunicatul emis de Biroul Permanent Judetean al PNL Gorj, condus de Dan Ilie Morega.
Primul ministru a plecat ieri la o clinica din Franta pentru a fi supus unei interventii chirurgicale in urma accidentului de motocicleta pe care l-a suferit in vara acestui an.
Fosta prima-doamna, care a vizitat o clinica din Manhattan, pentru a promova asigurarile pentru copii, s-a aflat in fata unui grup de jurnalisti, pregatiti sa o interogheze cu privire la campania sa istorica, aceea de a fi prima femeie-presedinte din istoria Statelor Unite.
"a intrat in moarte clinica", iar liberalii constientizeaza acest lucru "cu regret". Intrebat care sunt solutiile de colaborare ale PNL, Tariceanu a sustinut ca "liberalii nu vor face alte aliante".
"a intrat in moarte clinica", iar liberalii constientizeaza acest lucru "cu regret". Intrebat care sunt solutiile de colaborare ale PNL, Tariceanu a sustinut ca "liberalii nu vor face alte aliante".
5) a adus grave prejudicii institutiilor statului, calificand parlamentul drept o "sandrama intrata in moarte clinica" si afirmand despre guvern ca este aservit unor grupuri de interese, incalcand prevederile articolului 61 din Constitutie;
"PD va culege la anul ce a semanat PNL acuma" Surprinzator, democratii constanteni au dovedit ieri o "stare clinica" foarte buna, dovedind ca au "ficatul" foarte rezistent.
Surse medicale declarau atunci ca Iorgovan ar trebui ca peste aproximativ o luna sa mearga din nou la clinica din Viena, pentru o posibila interventie chirurgicala, dupa ce medicii austrieci au infirmat suspiciunea de tumora cerebrala.
Emil Boc a suferit joi o interventie medicala la o clinica din Cluj-Napoca, unde i-au fost sparte pietrele de la rinichi.
Din cate se pare, Constantin Matei se afla de cateva saptamani internat intr-o clinica privata din strainatate, unde este supus unor analize amanuntite, pe fondul unor probleme de sanatate mai vechi.
De asemenea, au aparut informatii ca, in cadrul vizitei oficiale pe care o va face in Japonia, in urmatoarele zile, Basescu va face o escala la Jakarta, unde ar exista o clinica foarte performanta in ceea ce priveste afectiunea de care sufera.
Potrivit medicului Calin Dobos, chirurg estetician la Clinica "Hyperion", citat de Click, petele ar putea fi semne de imbatranire, efecte ale soarelui, care ar putea fi insa periculoase, sau, in cazul in care sunt prezente pe tot corpul, semne ale unui cancer.
- in perioada 01.11.1997 - 01.04.2005, functia de Sef al Sectiei Clinice Medicina Interna III (transformata, ulterior, in Sectia Clinica Medicina Interna V);
Si in care presedintele-jucator Basescu a intervenit de partea celor care vor sa exploateze aurul, dand un balon de oxigen mineritului romanesc, aflat in moarte clinica de 20 de ani.
La o examinare clinica a acestui caz, foaia de temperatura mintala ar trebui sa explice niste lucruri. A fost vorba despre acelasi Ponta pe care, nu cu multa vreme in urma, Basescu il jignea in fel si chip, afirmand ca e incapabil sa conduca o masina, daramite un guvern?
De luni, incertitudinea plana in legatura cu starea presedintelui Venezuelei, spitalizat intr-o clinica militara din capitala. Chavez lupta cu cancerul din iunie 2011, iar starea sa de sanatate se agravase in ultimele ore.
google-analytics.com