Cautare

379 de rezultate pentru "clinica dr melnic" (2.71 secunde)
Bebelusul s-a nascut la o clinica privata din Bucuresti, chiar de Sfintii Petru si Pavel. "Baiatul lui tata este frumos, este bine, plange mult.
Alexandru George Timofte, fiul fostului director al Serviciului Roman de Informatii (SRI) Radu Timofte, a murit la numai 32 de ani. Decesul a survenit in urma unei boli, la clinica unde se afla spitalizat, scrie Stiri pe surse.
Oana Mizil a nascut o fetita, joi (3 septembrie), la o clinica privata din Bucuresti. Iubita lui Marian Vanghelie si primarul suspendat al sectorului 5 au ajuns la spital in jurul orei 11.00.
Atunci cand studentii sfarsesc prin a-i cere sfatul cu privire la probleme legate de sex, el realizeaza ca nimeni n-a intreprins o cercetare clinica serioasa, care sa poata conferi raspunsuri credibile la astfel de intrebari.
S-a trezit insa Mircea Geoana, care a declarat ieri ca "Alianta este in moarte clinica", iar Coalitia in destramare. Se pare ca Iliescu a spus tot ce putea fi spus despre omul politic Geoana in momentul in care l-a facut "handicapat".
Nu am stiut ca este liber, nici nu stiu ce sa fac, sa merg la o clinica particulara, dar acolo trebuie sa platim si cine stie cat o sa ne coste.
De exemplu, in cazul unei mamici din Romania care vrea sa nasca la o clinica privata din localitate, Casa de Asigurari nu-i poate deconta serviciile, dar va putea beneficia de acest decont daca va merge sa nasca la un spital public din Ungaria, de exemplu.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ca rezultatele analizelor arata ca seful statului trebuie operat de urgenta, confirmand totodata faptul ca presedintele va fi operat intr-o clinica privata din Viena.
in prevenirea limfedemului.Limfedemul poate fi detectat inainte ca pacientii sa-si dea seama de schimbare , atunci cand inca este reversibil.Limfedemul este recunoscut prin umflarea membrului ori prin masuratori ale circumferintei membrului, masurarea volumului membrului prin metoda dislocarii apei sau prin bioimpedanta ( metoda ce mai de incredere si care poate detecta dezvoltarea limfedemului cu pana la 6-10 luni inainte de aparitia clinica).
Adriana Saftoiu a mentionat ca, asa cum au anuntat si medicii de la Spitalul Universitar din Viena, unde seful statului roman a fost operat de hernie de disc, evolutia post-operatorie este normala, dar este necesara continuarea programului de recuperare inceput la clinica austriaca.
Femeia a fost tinuta in viata mai bine de o luna, la o clinica din Tortino, pentru ca fatul sa se dezvolte si sa poata fi salvat.
Oricine isi poate face singur aceasta analiza, fara sa mai fie nevoie sa mearga intr-o clinica specializata.
S-a trezit acolo, dar nu a fost o trezire brusca ci ca o readucere la viata, asistat de niste aparate, ca dupa o moarte clinica.
Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Acum lupta este sa le depistezi cat mai precoce, inainte de faza clinica, nici macar preclinica. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr.
Luni sau marti voi face operatiile la mana, din pacate in Romania nu exista o clinica specializata pe chirurgia mainii, asa ca interventia trebuie facuta pe parti.
Silithoe, doctor in psihologie clinica, oamenii au tendinta sa creada in ceea ce ii face sa se simta confortabil. Necunoscutul ne sperie, in timp ce imaginea unei lumi simple, complet explicabile, ne face sa ne simtim mai in siguranta si mai relaxati.
Ranile aparute se pot transforma imediat in infectii, care se vor vindeca foarte greu si deseori necesita amputarea degetelor afectate sau chiar a intregului picior, spun specialistii de la Clinica Mayo.
dr. ... dr. ... Ca sef de clinica si specialist recunoscut, care sunt principalele probleme cu care va confruntati? - Principala problema o reprezinta fondurile foarte limitate.
In practica clinica psihiatrica pe care autorul a desfasurat-o pe parcursul a zeci de ani a avut ca principal obiectiv descoperirea celei mai eficiente modalitati de a vindeca suferinta umana in toate formele sale. ... Mecanismul renuntarii pe care il descrie dr.
Ca are o clinica ce are potential, are echipamentele necesare, dar mai sunt probleme, din cand in cand, cu consumabilele.
google-analytics.com