Cautare

458 de rezultate pentru "claudia pavel" (2.70 secunde)
Dupa maratonul pe care il face la concerte si atunci cand acumuleaza mai multe nopti nedormite, cantareata de muzica etno Claudia Ghitulescu se "refugiaza" la salonul de infrumusetare.
Claudia Ghitulescu a fost desemnata recent cea mai sexy cantareata de muzica populara! ... Acum, pentru ca se apropie Craciunul, Claudia Ghitulescu abia asteapta sa daruiasca!
Doar ca in buletinul de identitate, artista se numeste de fapt Silvia Claudia Simionescu.
Suntem pe calea cea buna, ceea ce este o excelenta veste, dar nu trebuie sa abandonam obiectivul pe care-l vizam, trebuie sa facem mai mult in privinta factorilor de risc daca vrem cu adevarat sa atingem obiectivele pana in 2020, subliniaza Claudia Stein, director de cerecetare al biroului european al OMS.
Am avut parte de o rasturnare de situatie incredibila saptamana aceasta intre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu!
Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu au fost fata in fata, pentru prima data, la judecatoria Constanta. Motivul pentru care Claudia a fost data in judecata de Bianca.
Pavel Isbisciuc (R. ... Maria Claudia Gadea (Romania) 09:08,59 3. ... Maria Claudia Gadea (Romania) 02:38 1. Simona Alexandra Savastita (Romania) 02:38,02 3.
Giani Kirita, Catalina Grama (Jojo), Florin Dumitrescu, Denis Stefan, Cristina Herea, Claudia Pavel (Cream), Eniko Georgescu, Doinita Oancea, Oana Roman, Claudia Hirsu, Alin Galatescu si Loredana Groza.
Claudia are grija ca micutului ei, Noah, sa nu ii lipseasca absolut nimic, ba mai mult, artista i-a oferit o petrecere de povesti, a incheiat artista.
Colegiul 5 - Bihor Sud (Ceica - Tarcaia - Holod - Olcea) Reprezentantii partidelor parlamentare in acest colegiu sunt Pásztor Gabriella (UDMR), Mihai Bar (PSD-PC), Stefan Seremi (PDL), Claudia Sorina Vlas (PNL) si Florian Popus (PRM).
Echipele clubului condus de Pavel Badea au reusit sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului. ... Campionii au fost premiati chiar de directorul clubului, Pavel Badea, care, de asemenea, i-a incurajat in timpul asalturilor.
Executivul propus de Lucian Croitoru este "un Guvern Boc mai prost" a precizat analistul politic Dan Pavel. ... In primul rand, Lucian Croitoru este, probabil, mai slab decat Emil Boc", a declarat Dan Pavel.
Dan Pavel: "Mircea Geoana are o dorinta irationala de a fi in centrul atentiei" Faptul ca Mircea Geoana se tine cu dintii de scaunul de presedinte al Senatului denota o dorinta irationala de a fi in centrul atentiei, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Cu indurarile Unuia-Nascut Fiului Tau, si Pace tuturor dupa rugaciunea Tatal nostru.Vorbind despre pacea lui Dumnezeu facuta si adusa de Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Sfantul Apostol Pavel spune ca Insusi Dumnezeu Tatal era in Hristos, impacand lumea cu Sine insusi si punand in noi cuvantul impacarii Aceasta pace se si numeste pacea lui Dumnezeu, care covarseste orice minte si care pazeste inimile si cugetele noastre in Hristos.Aceasta pace daruita oamenilor in si prin Hristos este temelia impacarii oamenilor cu Dumnezeu si a impacarii si infratirii popoarelor intre ele.
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Presedintele PNG, George Becali, s-a autointitulat vineri "Principele", dupa titlul cartii lui Niccolo Machiaveli, si, in aceasta calitate, l-a desemnat pe politologul Dan Pavel presedinte executiv al PNG.
Presedintele executiv al PNG-CD, Dan Pavel, a declarat ca formatiunea din care face parte nu va sustine solutiile propuse de Traian Basescu pentru reformarea clasei politice romanesti: ... Cu privire la votul uninominal, Pavel a afirmat ca PNG-CD este clar impotriva acestui sistem.
Cele mai importante evenimente Evenimentul numarul unu al saptaminii politice a fost fara nici o indoiala reprezentat de vizita la Galati a presedintelui executiv al PNG, Dan Pavel, considerat a fi principalul "vinovat" de ascensiunea politica a lui Gigi Becali.
Avantajul independentului Sorin Oprescu, in lupta pentru Cotroceni, rezulta din faptul ca este un bun vorbitor de "smechereasca", asemenea lui Traian Basescu, si nu este un "candidat-eprubeta", pe modelul brevetat de Mircea Geoana, a declarat analistul politic Dan Pavel.
Basescu poate sa devina seful opozitiei si, urmand exemplul lui Ion Iliescu din 2000, ar putea candida la presedintie in anul 2014, pentru un viitor mandat, declara analistul politic Dan Pavel. ... Eu nu sunt adeptul cailor extreme", a explicat Dan Pavel.
google-analytics.com