Cautare

618 de rezultate pentru "claudia pavel sinaia" (2.69 secunde)
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
Senatoarea Elena Mitrea l-a interpelat pe ministrul Muncii Familiei si Protectiei Sociale, Claudia Boghicevici. ... Claudia Boghicevici, să
Acest fapt a fost confirmat de purtatoarea de cuvânt a IPJ Olt, comisarul Claudia Radu. ... Nici în declaratiile martorilor nu se indica numele Domniei sale", a declarat Claudia Radu.
Aceasta are valoarea de 40 de lei pe an, 15 lei pe luna sau 1 leu pe zi si este perceputa atat celor care sunt in tranzit prin Craiova, cat si acelora care nu au masinile in evidenta noastra fiscala, deci nu platesc la noi impozitul pentru acel autovehicul, nefiind proprietari ai acelor masini", explica Mihaela Claudia Udrescu, director executiv adjunct la Directia de Impozite si Taxe Craiova.
Claudia BOGHICEVICI, Primarul municipiului Brasov - dl. ... asigura educatia copiilor, perfectioneaza personalul care lucreaza direct cu cei mici si asigura noi locuri de munca" a declarat dna ministru Claudia Boghicevici.
Fluturele inseamna frumusete, libertate, paianjenul inseamna purificare. Toate bijuteriile au mesaje codificate, ne-a spus Claudia Bureata. Aceasta achizitioneaza bijuterii de la targurile de profil din Europa.
Claudia si Andreea. Claudia e in delegatie... - Andreea, poti sa-mi compostezi si mie acest bilet, te rog? Andreea: - De unde ne cunoastem?"
"Jolie Cherie"-la meilleure amie, asa a fost numit de cei doi entuziasti- Claudia Vidican si Cristian Bizdoaca noul salon deschis in selecta zona Kiseleff- Aviatorilor.  "A fost un vis al nostru" a marturisit la taierea panglicii Claudia Vidican "sa oferim clientelei un loc plin de energie pozitiva, facut din dragoste si pasiune, unde sa gaseasca cele mai bune tratamente personalizate pentru par, corp, fata si chiar suflet, aplicate de profesionisti carora chiar le pasa..." Pentru a beneficia de experienta celor care au inventat conceptul de estetica medicala, Jolie Cherie a apelat la Giacomo Poderi, specialistul italian incontestabil al tehnologiilor de infrumusetare si terapie.
De asemenea, Claudia Iliescu, asistent social in cadrul Asociatiei M.A.M.E. ... Claudia Iliescu - asistent social: "Rolul meu ca manager de caz e de a evalua situatia sociala pentru a intocmi un plan de interventie.
Mihai Bendeac a cerut-o pe Claudia Amuzica in casatorie. Juratul de la iUmor sustine ca vrea sa o ia de sotie pe concurenta.
Cel mai important si asteptat este cu siguranta, mult asteptata intalnire dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau. Cei doi urmeaza sa se intalneasca astazi in fata magistratilor pentru un nou termen in procesul de divort!
Cearta in sala de judecata! Claudia Patrascanu a iesit in lacrimi si l-a acuzat pe Gabi Badalau ca vrea sa o bage la inchisoare!
A cantat cu zambetul pe buze, ca si cum nu i s-ar fi intamplat nimic! Claudia Ghitulescu ne spune ce a ajutat-o sa se vindece!
Claudia Patrascanu a oferit primul interviu, dupa ce este oficial o femeie divortata! Face declaratii controversate! Sustine ca este sunata si amenintata de Bianca Dragusanu, dar si de mama lui Gabi Badalau si ca are inregistrarile!
Claudia Patrascanu si Bianca Dragusanu si-au adus reciproc acuze foarte grave. Acum, conflictul dintre fosta sotie a lui Gabi Badalau si actuala lui iubita se muta in instanta.
Claudia Ghitulescu ne vorbeste despre cum credinta a fost singura care a ajutat-o sa depaseasca cele mai grele momemte din viata.
Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
- Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Multumim pentru sprijin domnului Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, doamnei Mihaela Motateanu, inspector scolar general al ISJ Dolj, si domnului Pavel Badea, de la CS Universitatea, care anul acesta a platit transportul si a mai dat si o suma de bani.
Badea, multumit de rezultate Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, este multumit de rezultatele reprezentantelor sectiei de atletism: ... Marius Ionescu (maraton) si Claudia Stef (20 km mars).
google-analytics.com