Cautare

2963 de rezultate pentru "clanul sportivilor 24 04 2010" (2.60 secunde)
• Neregulile descoperite sunt doar varful icebergului, imaginati-va unde poate ajunge aceasta tara daca clanul Basescu - Udrea revine la putere?
Am fost solicitat de catre seful statului din acea perioada, Nicolae Ceausescu, care m-a incadrat la Scornicesti, judetul Olt, unde conducea clanul Ceausescu-Barbulescu, cu contract de munca si unde mi-au creat conditii bune de lucru cu 3 cabinete.
Romanii au ales schimbarea. Provocarea aruncata in jocul electoral - "sa traiti bine!” - de staff-ul lui Basescu a fost geniala.
Ca si in fotbal, toate aceste contraperformate au o cauza comuna, clanul aflat la conducerea Federatiei de ani buni si care s-a adapat cu succesele gimnasticii dezicindu-se imediat de Belu si Bitang cind acestia au devenit incomozi.
Tot clanul aflat în spatele lui Adrian Năstase a şuşotit că se va opune şi că
Mascatii au intervenit in forta la clanul Fabian, unde mai multi lideri ai gruparii au fost saltati de oamenii legii si dusi la audieri.
Cum ne aducem aminte cum am scapat de clanul Ceausescu, ne ia asa o ameteala. Ne creste adrenalina, ni se urca foamea in gat.
Sau daca este vorba despre eliberare interlopilor din clanul Pietroi, nu se va mai pomeni despre slabiciunile grave ale Justitiei ci de clementa si omenia de care au dat dovada judecatorii cei cumsecade fata de niste oameni necajiti care doar din cand in cand ii mai necajesc, e drept cu cutitul la beregata, si pe altii.
42 de perchezitii efectueaza politistii din Iasi, luni dimineata, impreuna cu procurorii DIICOT, in scopul de a destructura doua grupari infractionale specializate cu camata.
Rudele din clanul Bercea sustin ca Florin si Alin s-ar sustrage aplicarii pedepsei privative de libertate. Rudele lui Ambasador au dezvaluit sub protectia anonimatului ca nepotul lor ar vrea sa paraseasca tara.
Perchezitii, in aceasta dimineata, la membrii clanului Duduianu din Bucuresti. Potrivit unor surse, interlopii sunt acuzati ca inchiriau masini si apoi le vindeau la dezmembrari.
Frauda cu fonduri europene la un cunoscut clan interlop din Banat. Procurorii anticoruptie au descins la mai multe adrese ale unor firme din Caransebes, suspectand un prejudiciu imens.
4 din 6 companii sunt inregistrate in Caracal, unde primar este Ion Doldurea Firma Flagas a avut anul trecut un business de 595,9 mil lei, un profit net de 32,7 mil.
"Am fost de accord cu amendamentul care mentinea rentele viagere ale sportivilor, sper ca sunt in asentimentul colegilor din PDL care au votat si le multumesc", a spus liberalul Mihaita Calimente. ... Presedintele Traian Basescu a retrimis legea in Parlament, la sfarsitul anului 2010.
Dupa succesul incontestabil al primelor trei editii (2007, 2008 si 2010), proiectul Kings On Ice a devenit un spectacol cu traditie pe piata evenimentelor din Romania, reusind sa-si surprinda publicul cu fiecare noua reprezentatie.
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. ... Putem sa oprim, si asta a facut guvernul in 2010 si avem obligatia sa continuam.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Cheltuirea acelor bani fara punerea lor la loc a fost o eroare de decizie Intr-un interviu acordat HotNews.ro in februarie 2010, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a afirmat ca banii au fost cheltuiti legal, insa "problema este ca exista in stoc o lichiditate, in trezorerie, care a fost cheltuita si nu a mai fost refacuta".
In primele 9 luni din 2009, ponderea economiei subterane a fost estimata la 24% din PIB. ... Dimensiunea cheltuielilor extravagante se poate vedea prin listarea tuturor contractelor publice si care arata pentru primele patru luni ale anului 2010 cheltuieli la fel de mari ca pe intreg anul 2009!
google-analytics.com