Cautare

2963 de rezultate pentru "clanul sportivilor 24 04 2010" (3.17 secunde)
Sportivii chinezi au interdictie la carne inainte de JO Administratia generala a sportului din China a interzis sportivilor din aceasta tara care vor concura la Jocurile Olimpice de la Londra sa manance carne, din teama ca folosirea extinsa a clenbuterolului in sectorul de crestere a animalelor din aceasta tara ar putea crea probleme la controalele antidoping, informeaza realitatea.net.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Desecretizarea dosarelor sportivilor nu constituie o prioritate in momentul de fata, aceasta trebuind sa fie deconspirarea dosarelor demnitarilor care detin functii publice in Romania si cheltuiesc bani publici, a declarat ieri liderul PD, Emil Boc, care l-a contrazis astfel pe presedintele Basescu.
Acesta a mai subliniat ca hotelul pus la dispozitia sportivilor nu a fost clasificat, iar cu ajutorul unei investitii poate fi ridicat confortul, respectiv clasificarea unitatii la 2 stele.
Emil Boc a fost plimbat printre gradene, i-au fost aratate vestiarele sportivilor, sala de conferinte, intrarea pe teren a sportivilor, terasa si a revenit apoi pe treptele stadionului.
Nota specifica faptul ca, in prezent, in Romania nu exista o astfel de sala de sport multifunctionala, care sa corespunda standardelor internationale pentru pregatirea sportivilor si organizarea de competitii internationale, ceea ce "obliga sportivii romani sa evolueze in competitiile oficiale (Campionate Mondiale, Europene, Cupe europene etc.) organizate in spatii improprii, fara dotari, la nivel de competitivitate redus".
"Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a urmarit cu preocupare evolutia situatiei politice din tara noastra, prin prisma participarii sportivilor romani la Jocurile Olimpice de la Londra.
Decenii la rand, acest om le-a prezentat privitorilor sai toate dovezile stiintifice si anatomice care demontau mituri urbane frecvente atunci, mituri conform carora exercitiile cu greutati dauneaza flexibilitatii, mobilitatii si vitezei sportivilor de performanta sau provoaca hernii, hemoroizi sau chiar caderea testiculelor din scrot.
Papa Francisc ii indeamna la solidaritate pe sportivii participanti la JO 2016 Papa Francisc s-a adresat miercuri sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pentru a-i indemna sa termine cursa impreuna si sa obtina ca premiu o civilizatie in care domneste solidaritatea, informeaza agentia EFE.
Lista completa Statul roman acorda sportivilor rente viagere care cresc odata cu salariul minim pe economie. ... Iata numele sportivilor care au primit aceasta suma conform datelor publicate de Ministerul Tineretului si Sportului:
- Folosit pentru cresterea potentei si performantelor sexuale masculine, cat si in cazul sportivilor. Administrare: Doza recomandata: -1 capsula x 2/zi NOTA:
Printre agentii cauzatori se numara:o miscare de rotatie anormala a piciorului efectuata in timpul urcarii sau coborarii scarilor, in timpul mersului sau alergarii pe un teren accidentat, ca urmare a unei forte puternice aplicate la nivelul gleznei, in timpul antrenamentelor sportivilor, pe parcursul activitatilor desfasurate zi de zi, de exemplu la ridicarea din pat, sau o cazatura.
E important sa stim ca alimentatia sportivilor e necesar sa fie usor diferita fata de cea a unui sedentar. Nutritionistul Serban Damian ne explica ce ar trebui sa mancam atunci cand nu facem miscare deloc, dar si de ce ne este somn dupa masa.
Romania s-a alaturat demersului mai multor tari care solicita Comitetului International Olimpic (CIO) interzicerea sportivilor rusi si belarusi la Jocurile Olimpice din 2024, din Franta, a anuntat, luni, ministrul Sportului, Eduard Novak, informeaza Agerpres.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
google-analytics.com