Cautare

85 de rezultate pentru "clanul olga" (2.58 secunde)
Actrita Olga Tudorache traieste o drama: Nu a mai iesit din casa de cateva luni Olga Tudorache nu a mai iesit din casa de cateva luni. ... Acum, Olga Tudorache a ramas singura. ... Olga Tudorache a trecut prin momente grele la inceputul acestui an.
Olga Simionescu (Autor: ... Aici intervine medicul Olga Simionescu.
Olga Kurylenko, eroina din seria James Bond, Quantum of Solace, si-a gasit o noua pasiune - masinile Ford. Olga Kurylenko este o frumoasa actrita de origine ucraineana. ... Americanii de la Ford au rugat-o pe Olga sa fie imaginea noilor masini, care vor fi lansate pe piata in 2010:
Olga Simionescu prezinta informatiile esentiale despre coronavirus: ... Florin Puscas) Dr Olga Simionescu, profesor universitar doctor la Catedra de Dermatologie a Universitatii Carol Davila Bucuresti si sef al Clinicii Dermatologie I a Spitalului Colentina din Capitala, ofera o serie de explicatii inedite, puse in context, despre pandemia de coronavirus.
La randul sau, primarul Ioan Suciu, care a recunoscut ca Virgil Ionascu este consilierul sau personal, sustine ca a fost vorba despre o reglare de conturi dintre clanul Gurgu si clanul Ionascu, iar el nu a avut nimic de-a face cu acest scandal.
Pe cind ambii predau la Rouen, in anul urmator, Sartre ii cere efectiv sa iasa el singur cu tanara Olga Kosakiewicz.
Trebuie sa le fii punctual ca, daca nu, peste trei zile iti spun ca aduc pe alt ", spune Olga Timabaliuc. ... Ziceam ca vin acasa, ca nu mai pot, dar m-am intrebat ce am rezolvat, nu fac nimica daca plec si am mai ramas ", continua Olga.
Colac peste pupaza, la un moment dat a aparut o doamna, Olga Dolgaleva, de la studiourile de film Maxim Gorki din Moscova. ... Au rugat-o pe Olga sa le fie asistent de regie si sa organizeze o mica echipa pentru filmari.
Doamna Olga Tudorache a fost internata in Spitalul Universitar de Urgenta Elias in data de 09 octombrie 2017, pentru evaluarea starii de sanatate, deteriorata progresiv in ultima perioada.
Daca adaugam si clanul Basescu format din "echidistantul" tata Traian si "independenta" fiica Elena, atunci formatiunea portocalie domina zdrobitor acest clasament.
Clanul Kennedy, care marcheaza de ani de zile viata politica de la Washington, dar despre care se spune ca ar fi urmarit de un blestem, a mai pierdut luna aceasta un membru.
 Clanul Sarcina, abonat la contracte Cariera EMC Jilt este o vaca buna de muls si pentru afaceristii locali, deoarece CE Turceni aloca anual un buget de 200 de miliarde de lei vechi pentru lucrarile de prestari servicii la EMC Jilt, cu utilaje închiriate de la firme private.
Cu aceasta ocazie, Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, ii oferea doamnei Maria Basescu o salba traditionala din "cocosei" de aur ca gest simbolic ce marca printre altele mai ales bunele relatii dintre clanul Bercea Mondial si familia presedintelui.
La percheziitiile facute de DIICOT, fiscul american si FBI in locuintele celor din clanul Ghiocel, politistii au gasit un Ferrari Portofino de 250.000 de dolari, doua Lamborghini Urus care valoareaza impreuna aproape 600.000 de dolari si un BMW, cel mai ieftin, de 40.000 dolari.
Profitand de "Ziua Scriitorilor", femeile liberale din Constanta, printre acestea numarandu-se ca si organizator Olga Zeicu, au prezentat vineri, 3 martie a.c., un simpozion cu tema "Femeia in cultura romaneasca si universala".
Situatia este similara si in Olt, unde, potrivit purtatorului de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Olt, Olga Florica, situatia din agricultura este ingrijoratoare mai ales ca in urmatoarele zile nu sunt asteptate ploi insemnate cantitativ si seceta se va accentua.
Olga Simionescu 4 aprilie la 10:18 Episodul 9 din Jurnalul meu de #pandemie, fiindca imi pasa. Cifrele lui Nature (of course!), la #2Aprilie, sunt:
Doamna doctor Olga Simionescu a postat pe pagina sa de facebook un text cu informatii utile in aceste zile.
Olga Simionescu 22 aprilie la 09:59 Episodul 13 din Jurnalul meu de #pandemie, fiindca imi pasa. Face voga in ultimele zile terapia cu plasma de la pacientii convalescenti la cei bolnavi in faza critica.
Clanul sau detine 5 provincii in Nordul Africii, undeva in Libia. Aici, nevoia i-a transformat pe romani in veritabili asi ai luptelor duse in desert.
google-analytics.com