Cautare

85 de rezultate pentru "clanul lu olga" (2.93 secunde)
Frauda cu fonduri europene la un cunoscut clan interlop din Banat. Procurorii anticoruptie au descins la mai multe adrese ale unor firme din Caransebes, suspectand un prejudiciu imens.
4 din 6 companii sunt inregistrate in Caracal, unde primar este Ion Doldurea Firma Flagas a avut anul trecut un business de 595,9 mil lei, un profit net de 32,7 mil.
Grupul PNL a avut un singur absent in lucrarile plenului, Grigore Popescu, care a lipsit de doua ori, iar dintre deputatii fara apartenenta la un grup parlamentar s-a remarcat Olga-Lucheria Voinea, care a lipsit de 6 ori de la lucrarile comisiei de industrii.
In cursul zilei de duminica, 4 decembrie a.c., Organizatia Municipala a Femeilor Liberale, reprezentata de presedintele Olga Zeicu, impreuna cu Asociatia „Carmen Silva”, au organizat o dezbatere privind problemele si nevoile persoanelor cu dizabilitati.
Au mai fost nominalizate Ofelia Popii, pentru rolul Sofia Egorovna din spectacolul "Platonov", la Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu, si Olga Torok, pentru rolul Sylvia din spectacolul "Fetita din bolul pestelui auriu", la Teatrul German de Stat din Timisoara.
Din pacate, Doljul mai are mult pana sa ajunga in Europa si sa poata fi considerat parte a unei euroregiuni", a spus Olga Ursan.
Mai multi lideri liberali, printre Olga Zeicu si in special Andrea Caciuloiu, au adus alimente, lenjerii de pat, camasi si pantaloni (ultimele chiar de la fabrica de textile a unui alt membru PNL, Stere Babu) in valoare totala de circa 100 de milioane de lei.
Mai multi lideri liberali, printre Olga Zeicu si in special Andrea Caciuloiu, au adus alimente, lenjerii de pat, camasi si pantaloni (ultimele chiar de la fabrica de textile a unui alt membru PNL, Stere Babu) in valoare totala de circa 100 de milioane de lei.
Asa cum rezulta din investigatiile ufologului Vladimir Ajaja, intr-o seara de august 1989, in jurul orei 22.00, in asezarea Olga din peninsula Baliuzek din Extremul Orient rus, la nord de Vladivostok, soldatul P.
Ce-a de-a doua editie MAMA SI COPILUL, organizata de CE SE INTAMPLA, DOCTORE?, a fost realizata cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International School, Humanitas, Nutrivita, Blu Party si Small Academy.
Din partea minoritatilor nationale Mihai Radan are patru angajati ai biroului parlamentar, intre care Radan Liubomir-Mile - sef de cabinet si Radan Olga-consilier.
268, Borisenca Tudorel, care a fost amendat cu 1.000 de lei, precum si administratorul Vasile Olga, care a fost sanctionata cu 2.000 de lei, administratorul Asociatiei de proprietari nr.
Mileta Greceanu a fost înfiata de Olga Greceanu, care în anul 1978 i-a lasat prin testament proprietatile din Bucuresti si "alte proprietati".
Mileta Greceanu a fost înfiata de Olga Greceanu, care în anul 1978 i-a lasat prin testament proprietatile din Bucuresti si "alte proprietati".
"Regia e semnata de Olga Avramov, iar la grafica 3D si efectele vizuale a participat, alaturi de ea, si Nicolae Carpenisan.
Alexandra Dulgheru si frantuzoaica Virginie Razzano s-au calificat in mansa secunda la dublu, dupa 6-4, 6-0 cu perechea Greta Arn (Ungaria) / Olga Savciuk (Ucraina).
Dupa meci, doua dintre fotbalistele craiovene, Ana Maria Stanciu si Olga Iordachius, au primit telegrama de convocare la nationala Romaniei pentru meciul cu Germania, programat pe 1 iunie.
Romania - Ucraina 2-0 (meci pentru calificarea la barajul pentru Grupa Mondiala II) Sorana Cirstea castiga primul meci cu Olga Savchuk:
Doina Melinte, Gabriela Szabo, Georgeta Andrunache, Rodica Arba, Constanta Burcica, Viorica Susanu, Veronica Cochelea, Marioara Curelea, Elena Georgescu, Olga Homeghi, Doina Ignat, Elisabeta Lipa, Ioana Olteanu, Liliana Snep, Nadia Comaneci, Gina Gogean, Sandra Izbasa, Andreea Raducan, Daniela Silivas, Simona Amanar, Tamas Katalin, Marius Urzica, Nicu Vlad, Alina Dumitru, Vasile Diba, Ivan Patzaichin, Sciotnic Afanasie, Stefan Rusu, Gab Carlescu, Cristina Gherman, Florentina Popescu.
Gabriel Tatu Chițoiu, cardiolog, Olga Udrea, psihoterapeut,Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager World Class Romania, Radu Restivan, antrenor alergare si Alina Bancila, Crucea Rosie si a fostmoderata de Sonia Argint Ionescu, realizator TV, fondatoarea doer.ro.
google-analytics.com