Cautare

45769 de rezultate pentru "cl" (1.82 secunde)
Iata ca nici nu s-a conturat bine viitorul Guvern si au si aparut primele tensiuni intre posibilii parteneri PSD-UDMR - bineinteles, pe probleme etnice.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca l-ar prefera invingator pe Traian Basescu, desi recomanda electoratului PRM sa boicoteze turul doi.
Liberalii au fost ieri foarte aproape sa-i tradeze pe democrati pentru a ajunge la putere alaturi de PSD. Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a fost obligat sa ameninte cu demisia pentru a elimina un prim vot favorabil unei colaborari cu PSD in Delegatia Permanenta a partidului.
In urma cu o luna, Biroul Permanent Teritorial al filialei PNL Constanta a luat in discutie excluderea din partid a lui Sorin Strutinsky, membru al Delegatiei Permanente.
Nu numai logodna PSD-UDMR scartaie, ci si mariajul PNL-PD, care a trecut ieri printr-o mica neintelegere conjugala. Sursa a constituit-o PNL, partid banuit, de altfel, ca nu nutreste o pasiune tocmai sincera fata de Traian Basescu.
Cei doi candidati ramasi in cursa pentru Presedintie si-au inceput campania pentru turul doi cu atacuri de la distanta. Reprezentantii Aliantei au cerut clarificari despre privatizarea Petrom, iar Adrian Nastase a amenintat ca-i va da in judecata pe cei care lanseaza acuzatii fara probe.
Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania (UDMR) a decis ca in negocierile cu Uniunea Nationala PSD+PUR pentru formarea Guvernului sa solicite reprezentare la cel mai inalt nivel.
Senatorul UDMR Puskas Balint a declarat ieri ca rezultatele referendumului din Ungaria referitor la acordarea dublei cetatenii arata ca maghiarii din Transilvania pot miza doar pe puterile proprii.
Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitati (CNSAS) a lansat, ieri, la Ministerul Culturii si Cultelor, trei lucrari:
Presedintele Ion Iliescu a fost prezent ieri la Senat pentru a-si lua ramas-bun de la parlamentarii PSD care-si incheie mandatul, dar si pentru a-l felicita pe Nicolae Vacaroiu de ziua sa.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, a pledat ieri pentru un sistem european bazat pe descentralizare la nivel teritorial, nu pe criterii etnice, raspunzand astfel acuzatiei lui Basescu privind o asa-zisa intelegere cu UDMR pentru autonomia Tinutului Secuiesc.
“Actuala legislatura poate fi caracterizata ca una a eficacitatii, dar ea s-a remarcat si printr-un surplus de calitate“, a spus Valer Dorneanu.
In timp ce Parlamentul s-a intrunit, ieri, pentru ultima data in actuala forma, liderii PSD, PUR si UDMR au purces la negocierea viitorului Executiv si a majoritatii parlamentare necesare sustinerii guvernului.
Senatorul UDMR de Harghita Sogor Csaba considera ca, desi referendumul pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara Ungariei s-a soldat cu un esec, acest lucru nu reprezinta o problema semnificativa pentru maghiarii din Romania, in conditiile in care tara noastra va intra curand in UE.
Semnalele lansate de Traian Basescu saptamana trecuta in directia umanistilor, pentru ca acestia sa se dezica de PSD si sa ajute Alianta PNL-PD sa aiba majoritatea parlamentara, nu au avut succes, PUR respingand oferta liberalo-democrata.
Consiliul Judetean de Coordonare al PD Suceava a hotarat excluderea din partid a fostului vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean.
BEC a hotarat ca persoanele care, in ziua votarii, se afla in alta localitate decat cea de domiciliu sa-si poata exercita dreptul de vot la oricare dintre sectiile de votare organizate in localitatea in care se afla, mai putin in sectiile de votare speciale.
Liderii PSD avertizeaza PUR si UDMR sa nu spere ca vor primi prea multe portofolii ministeriale. Miron Mitrea considera ca ele cer prea mult, iar Mircea Geoana le anunta ca viitorul Cabinet va avea o structura europeana, cu putine ministere.
Liderii PSD avertizeaza PUR si UDMR sa nu spere ca vor primi prea multe portofolii ministeriale. Miron Mitrea considera ca ele cer prea mult, iar Mircea Geoana le anunta ca viitorul Cabinet va avea o structura europeana, cu putine ministere.
google-analytics.com