Cautare

45749 de rezultate pentru "cl" (1.51 secunde)
Scenariile postelectorale de formare a Guvernului nu ii preocupa numai pe actorii politici romani.
Daca tot au ajuns la sfarsitul campaniei electorale facute in dorul lelii, politicienii cei mai bine cotati au inceput sa faca tot mai dese referiri la viitoarele combinatii si formule guvernamentale.
Organizatia PUR Constanta a fost preocupata in ultima perioada cu desfasurarea campaniei electorale, mai exact, de intalnirile cu electoratul din judet si municipiu.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din Romania au starnit o seama de aprecieri din partea unor agentii internationale. Agentia France Presse considera ca alegerile de duminica vor marca sfarsitul “erei Ion Iliescu“ si desemnarea unui presedinte care sa conduca tara spre Uniunea Europeana.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
Peste 1,2 milioane buletine de vot au fost tiparite pentru alegerile generale de duminica. Tipografia desemnata in urma selectiei de oferte organizata de Prefectura a terminat activitatea pentru scrutin, iar subprefectul Paul Popa a predat presedintelui Biroului Electoral Judetean, Adrian Toporascu, toate materialele receptionate de la societatea Musatinii.
Dupa 48 de ore de la publicarea lor in presa, Octav Cozmanca sustine ca stenogramele sedintelor conducerii PSD sunt simple "facaturi”.
UDMR si-a incheiat campania electorala miercuri seara, la Targu Mures. Sfarsitul campaniei, desfasurata sub sloganul “Impreuna pentru autonomie“, a strans in Sala Polivalenta din oras peste 5.000 de persoane.
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri seara, in cadrul unei dezbateri la GDS, ca Alianta D.A.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) afirma ca zece candidati pentru alegerile generale din 28 noiembrie au defasurat activitati de politie politica, fie in calitate de colaboratori, fie de agenti sau ofiteri de securitate, se arata intr-un comunicat al CNSAS.
Sfarsitul campaniei electorale este marcat de o neasteptata agresivitate impotriva partidului de guvernamant. Contrar asteptarilor, frumoasa opozitie adormita nu s-a trezit pe deplin, dar amici necunoscuti au intervenit in ecuatia electorala, lansand o nimicitoare lovitura contra PSD si candidatului sau prezidential Adrian Nastase:
Pe ultima suta de metri din campania electorala, Partidul Romania Mare, filiala Constanta, a decis sa destinda atmosfera desul de sobra creata de atitudinile pe care le-au adoptat in ultima luna celelalte formatiuni politice.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Metro Media Transilvania pe raza judetului Satu Mare, Uniunea PSD+ PUR conduce in topul preferintelor electoratului surclasind cu 3,7 procente UDMR si cu 11,5 % Alianta PNL-PD.
Avind in vedere ca mai sint trei zile pina la alegeri, lupta partidelor pentru voturile satmarenilor a devenit cit se poate de acerba.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”.
google-analytics.com