Cautare

45769 de rezultate pentru "cl" (2.58 secunde)
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
Liderii PNL-PD au prezentat ieri, intr-o intalnire cu reprezentantii Consiliului Investitorilor Straini, oferta de guvernare a Aliantei D.A. in domeniul mediului de afaceri.
Pe listele PRM pentru alegerile parlamentare se regasesc, alaturi de un mare numar de actuali parlamentari, doua nume noi: Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, si Mircea Druc, fostul prim-ministru al Republicii Moldova.
Ofuscarea parlamentarilor PSD inlaturati de pe noile liste a inceput sa-si produca efectele "legislativeā€. Afectat direct a fost, de aceasta data, Ion Iliescu, principalul sustinator al infiintarii unui Institut al Revolutiei Romane.
La Biroul Electoral Judetean Gorj s-a prezentat ieri deputatul de Gorj Iriza Scarlat, care a solicitat dosarele cu semnaturi ale sustinatorilor candidaturii lui Nicolae Mischie pentru a le verifica.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a monitoriza alegerile parlamentare si prezidentiale din noiembrie. Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Senatorii au reglementat ieri, printr-un memorandum intern, situatia zilei de joi. Incepand cu perioada campaniei electorale, lucrarile in Senat se desfasoara doar in zilele de luni, marti si miercuri.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Liderul PD, Traian Basescu, omul in care membrii Aliantei D.A. isi pun toate sperantele, a inceput sa fie atacat chiar de catre unii dintre fostii apropiati ai candidatului PNL-PD la Presedintie.
Aparitia altor formatiuni politice de etnie maghiara le da batai de cap serioase liderilor UDMR.
Senatorii au respins ieri dezbaterea in procedura de urgenta a legii privind reglementarea situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I.
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. Bush, si-a implinit visul de a conduce tara pentru inca patru ani.
Ion Iliescu a vizitat ieri Barladul. Dincolo de acest enunt simplu, lucrurile se complica deoarece se pare ca in pomenita localitate s-au aflat, concomitent, cele doua entitati diferite - presedintele si candidatul PSD - care convietuiesc, pasnic si anticonstitutional, in persoana cunoscuta drept Ion Iliescu.
google-analytics.com