Cautare

14784 de rezultate pentru "cl a8a fara fregventa a romilor" (3.82 secunde)
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Publicistul Octavian Stireanu a scris un eseu despre puterea fara margini a celor aflati la putere azi, in Romania - mutantii celor 20 de ani de la revolutie. Eseul este intitulat "Putere fara glorie" si il puteti citi in continuare.
Iata ca acum le-am pus laolalta pe cele mai cunoscute metode care te lasa fara bani cat ai zice peste. ... Tu, chiar daca i-ai virat banii fratelui tau, vei ramane fara ei.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata. Pentru a le pune insa in aplicare, va trebui sa apeleze la adevarate acrobatii legislative.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata. Pentru a le pune insa in aplicare, va trebui sa apeleze la adevarate acrobatii legislative.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... guvernul sa termine ceea ce a inceput, restructurarea.
Povestea unei tinere care a slabit 60 de kilograme fara nici un efort, fara sa renunte la alimentele preferate si fara sa apeleze la produse de slabit sau la interventii chirurgicale, convinge imediat ca exista cu adevarat Dieta-Minune.
Constanta a fost ferita anul acesta de inundatii catastrofale, potopurile din anii trecuti ramanand sa alimenteze doar cosmarurile celor care la un moment dat si-au vazut existenta amenintata de furia apelor.
Legea eutanasierii cainilor fara stapan este neconstitutionala Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca este neconstitutionala Legea referitoare la cainii comunitari, care prevede ca eutanasierea animalelor fara stapan se va putea face dupa ce autoritatile locale vor consulta populatia, relateaza Mediafax.
Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Referat trimis de: ... binele si raul), "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" face parte din acele basme care au ca motiv imparatul fara urmas.
Printre atatea nostalgii, regrete, etichete, constatari, concluzii etc., etc., privitoare la raposatul 2005, in mod cert nu poate fi ocolita o observatie banala, aflata la indemana oricui - inainte de toate a fost un an mai sarac in...
Acesta este astazi revolutionarul de profesie invocat de el in urma cu un secol, asa a ajuns, in halul asta!
Chestia cu acquis-ul si mana intinsa a Occidentului e atat de departe de realitate ! ... In 2012 Parlamentul a decis suspendarea presedintelui Basescu (deci Domnului, despotul de origine divina suspendat de ortodoxo-comunisti, nu-i asa?).
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
'Presedintele nu a ratat momentul si a declansat razboiul de uzura impotriva opozitiei. Pe o astfel de seceta la capitolul "reusite guvernamentale", cu un Boc tot mai mic si fara sange in instalatia de premier, Traian Basescu a simtit ca e nevoie sa preia initiativa.
Cea care a reinviat vechile vise imperiale al bunicului Bismarck! ... Intamplarea, de neuitat pentru mine, face ca eu chiar sa fi fost in beraria respectiva din Munchen, unde s-a realizat acest clip publicitar!
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
formula-as.ro (continuare) - Care au fost primele mari greseli istorice ale politicienilor, in urma carora s-a dat startul la jaful national? - Prima a fost restituirea partilor sociale, o privatizare pe bani adevarati, inceputa, surprinzator, de Ceausescu.
formula-as.ro (continuare) - Care au fost primele mari greseli istorice ale politicienilor, in urma carora s-a dat startul la jaful national? - Prima a fost restituirea partilor sociale o privatizare pe bani adevarati, inceputa, surprinzator, de Ceausescu.
google-analytics.com