Cautare

14784 de rezultate pentru "cl a8a fara fregventa a romilor" (5.72 secunde)
In cadrul sedintei Parlamentului European de saptamana aceasta, forul legislativ european a dat unda verde pentru extinderea regimului simplificat de control al vizelor la frontierele externe ale Bulgariei, Romaniei si Ciprului. ... De asemenea, eurodeputatii au abordat cu acelasi prilej si problema romilor.
Recent, Grupul Economic pentru Economie Aplicata (GEA) impreuna cu Blocul National Sindical (BNS) si Confederatia Sindicala Cartel Alfa au anuntat ca, incepand cu luna martie, vor demara o campanie de strangere a 100.000 de semnaturi in vederea modificarii Legii privind pensiile obligatorii (Pilonul II) in sensul introducerii unui randament minim garantat al fondurilor de profil egal cu rata inflatiei.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " SAPTAMANA SOLIDARITATII CU POPOARELE CARE LUPTA IMPOTRIVA RASISMULUI SI A DISCRIMINARII RASIALE", pe care o puteti citi in continuare.
Ziua Dobrogei, celebrata prin pictura Mai multi elevi din Capitala vor strabate Dobrogea, incepand de saptamana viitoare, pentru a celebra, prin pictura, ziua acestei stravechi regiuni, vatra multimilenara pentru numeroase culturi si popoare.
La 5 ani de cand a declarat ca ingroapa profesia de muzican, devenind senator in Parlamentul Romaniei si apoi europarlamentar, Damian se pregateste pentru reintoarcea la prima lui iubire, muzica.
Nici pe tigani nu-i poate nimeni impiedica sa-i zica bulibasei "regele romilor international", ba de-ai dracu’ ce sunt, uite ca si-au tras doua bucati rege plus coroana si burdihan!
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Chiar daca, potrivit datelor Eurostat de la sfarsitul anului trecut, Romania a avut cea mai mare crestere economica trimestriala din UE, tara noastra este a doua cea mai saraca tara din blocul comunitar.
24 de organizatii neguvernamentale din Romania si 4 organizatii internationale de drepturile omului au solicitat Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) sa respinga initiativa de restrangere a definitiei familiei prin modificarea articolului 48 (1) din Constitutia Romaniei.
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, intitulata: ... Potrivit Raportului de tara al Romaniei pe 2016, elaborat de Comisia Europeana, se constata ca nivelul saraciei si al excluziunii sociale din Romania este printre cele mai ridicate din Uniunea Europeana, in special in randul copiilor si al romilor.
Ofiterii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Mehedinti efectueaza, in aceasta dimineata, mai multe perchezitii in localitatea Strehaia, la persoane suspectate de infractiunile comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.
Silvian Toma a fost audiat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Mehedinti si retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Tribunalului Mehedinti cu propunere de arestare pentru 29 de zile.
Creierul sufera si daca avem un mic dejun agitat, daca mancam pe drum sau vorbind la telefon, daca il supunem unui efort continuu, fara sa-i dam nimic in schimb, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea.
Orasul fara nori Totul e inghesuit, oamenii n-au loc pe trotuare, masinile n-au loc pe strazi, tramvaiele n-au loc pe sine, umar langa umar, bara la bara, tampla langa tampla, cu totii traim un ambuteiaj, spre serviciu, spre gradinita, spre scoala, spre casa, ambuteiaj de la rasarit pana aproape de miezul noptii, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, cu nervi, claxoane, oglinzi retrovizoare, semafoare, fara sa mai vedem nimic, foindu-ne incolo si incoace, aproape atingandu-ne unii de altii, incolo si incoace, ca intr-un ambuteiaj continuu, ca intr-un cadru care nu se mai termina, cu totii imprimati pe aceeasi rola de film care se invarte zi si noapte, douazeci si patru din douazeci si patru, nonstop, aceeasi distributie, acelasi rol in fiecare zi, acelasi ambuteiaj dintr-o alta zi, fara sa ne cunoastem, fara sa ne atingem, doar foarte aproape unii de ceilalti, privindu-ne unii pe altii, roluri mici si multe, trase la indigo, milioane de figuranti in acelasi rol, jucandu-l fara greseala zi de zi, in fiecare zi, ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, piciorul pe frana, ambreiaj, schimbator automat, radio, trafic, traficantii, zebre, linie continua, stop, si de la capat, inca o bobina, inca o zi, inca un rol, fara culori, fara impresii, fara rost, cu totii ca in niste vitrine, uitandu-ne unii la altii fara sa ne vedem, parbrize, centuri de siguranta, oglinzi, tevi de esapament, nimeni nu vorbeste cu nimeni, totul la relanti, dar in sens invers, de parca banda e data inapoi, e mai interesant inceputul decat sfarsitul, cu aceeasi destinatie, cu aceeasi obstinatie, din acelasi film, din acelasi ambuteiaj, acelasi decor, cu si fara anotimpuri, ploi si zapezi, iarasi ploi, parca primavara, parca vara, toamna si iarna, acelasi sens unic, fara obligatoriu la dreapta, fara cedeaza trecerea, aceeasi prioritate, acelasi ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, fara sa vedem vreodata cerul, fara sa vedem vreodata norii, orasul fara nori...
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
- Cand primesc amenda ca am circulat fara rovinieta? ... Dar cert este ca orice sofer care calca pe o sosea nationala, europeana sau autostrada din Romania fara a avea rovigneta valabila la masina, o sa fie amendat.
Nori albi Cineva l-a intrebat pe Buddha, chiar inainte ca acesta sa moara: ... A fost pusa, iar si iar, de nenumarate ori. Se spune ca Buddha a raspuns: ... Un nor alb exista fara niciun fel de radacini. ... exista fara radacini, fara cauzalitate, fara o cauza ultima.
Se poate descurca fara un barbat mai usor decat orice alta femeie pe care ai intalnit-o vreodata. Desigur, a se descurca fara un barbat nu e acelasi lucru cu a trai fara iubire.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a treia.
Doamna Ivona Hrisanta Panescu, poeta, a comentat astfel: ... Un altul, care ma va opera, zice ca de vina e gena, adica cea a mamei mele.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
google-analytics.com