Cautare

14784 de rezultate pentru "cl a8a fara fregventa a romilor" (3.25 secunde)
A. ... al XVIII-lea era numita "Cimpia Salbatica" ("Dikoe pole") si practic n-a fost populata. ... Aici, langa pragurile Niprului, in secolele XIV-XV a luat nastere volnita cazacilor zaporojeni. ... Din Secea Zaporojeana s-au pornit miscarile de eliberare nationala impotriva panilor polonezi, turcilor otomani, tatarilor din Crimeea si a tarilor rusi.
Site-ul pravda.ru a publicat, luni, un comentariu referitor la declaratiile presedintelui Traian Basescu, notand faptul ca "Romania a lansat o provocare deschisa Rusiei" dar si ca presedintele Traian Basescu nu este "un lup singuratic", iar Rusia nu va putea sa nu-l ia in considerare.
Romania este a tuturor romanilor, indiferent de etnie, si nu a europarlamentarului Laszlo Tokes sau a presedintelui Traian Basescu, a afirmat miercuri presedintele PSD, premierul Victor Ponta, la evenimentul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
OCTAVIAN ANDRONIC) Declaratia ministrului de Interne german referitoare la amanarea unei decizii - de orice fel - in privinta aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen pare sa puna capat controversei pe care a iscat-o afirmatia lui Corlatean, cum ca chestiunea nu mai este o prioritate pentru guvernul Romaniei, in situatia in care se invoca argumente fara legatura cu natura tehnica a deciziei.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata: "10 decembrie -Ziua Internationala a Drepturilor Omului", pe care o puteti citi in continuare.
Directia Publice de Venituri din cadrul Primariei Târgu Jiu a pus sechestru pe doua case apartinând unor familii de etnie roma, care figurau cu datorii la plata impozitelor de locuinte în suma de 70, respectiv 75 de milioane de lei vechi.
La Crowne Plaza a avut loc cea de-a doua reuniune a cremei politicienilor romani. Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Criza a devoalat la toate statele tot cancerul din sistemele lor de finantare.
Initial, ei cazusera de acord cu primarul sa se intalneasca pe 22 iunie, data la care edilul trebuia sa le comunice concluzia la care a ajuns impreuna cu distribuitorul de energie electrica si cu specialistii administratiei publice locale.
Sondajul privind participarea politica a rromilor din Romania demonstreaza ca voturile acestora, care numeric pot fi decisive, pot fi atrase de oricare dintre partidele politice puternice, care este dispus sa faca eforturi sa reprezinte onest acest segment, se arata intr-un comunicat al National Democratic Institute for International Affairs, institutia care a finantat sondajul CURS.
El a anuntat vineri ca va pune conditii la discutiile pe care le va avea cu liderul Uniunii, Markó Béla, programate sa se desfasoare saptamana viitoare la Tusnad.
Diaconescu a declarat, duminica, ca presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, secretarul general al Consiliului Europei, Terry Davis, si directorul Oficiului pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului (ODIHR), Christian Strohal, s-au alaturat demersului Centrului Wiesenthal, solicitand premierului Calin Popescu Tariceanu atat demiterea ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, cat si disocierea de declaratiile acestuia cu referire la deportarea unor reprezentanti ai romilor in desertul egiptean.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Dupa centralizarea la nivel national a rezultatelor din 17.424 de sectii de votare (99,41% din totalul celor 17.522 sectii), Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit aseara ca, la alegerile pentru Parlamentul European, s-au prezentat la urne 29,41% dintre alegatori, adica 5.360.043 de persoane.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Reprezentantii a zece partide politice locale au semnat, ieri, protocolul privind desfasurarea unei campanii electorale civilizate pentru alegerile locale din 1 si 15 iunie. Actul a fost semnat de reprezentantii urmatoarelor partide: UDMR, PD-L, PSD, PRM, PC, PCM, PER,Partidul Romilor, Forumului Democrat al Germanilor din Romania si PNG.
Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, dupa ce BEC a dat rezultatele finale la primul tur al alegerilor locale, ca PDL a obtinut acum mai mult decat a obtinut Alianta D.A la alegerile din 2004.
Presedintele Traian Basescu a declarat la finalul intrevederii de ieri cu premierul italian Silvio Berlusconi ca discutiile s-au centrat pe dezvoltarea unui proiect comun intre cele doua tari care sa aiba ca scop integrarea cetatenilor romani de etnie roma atat in societatea romaneasca cat si in cea italiana.
Sedinta ordinara a Cosiliului Judetului ce a avut loc ieri ar fi mers ca unsa daca orgoliile politice nu si-ar fi spus cuvantul. ... Proiecte cu peripetii Dupa ce punctul 17 de pe ordinea de zi, care prevedea desemnarea reprezentantului CJ in Adunarea Generala a Asociatilor la SC.
Deputatul PSD Cristina Dumitrache, alaturi de alti patru tineri social-democrati - Nicolae Banicioiu, Oana Niculescu Mizil, Mugurel Surupaceanu si Cristian Rizea, dar si un reprezentant al Asociatiei Nationale a Romilor din Romania, vor efectua o serie de vizite in Italia.
google-analytics.com