Cautare

14784 de rezultate pentru "cl a8a fara fregventa a romilor" (4.55 secunde)
S-au mai linistit putin apele involburate de Mailat prin Italia, iar tema romilor din Italia care ar strica imaginea Romaniei nu a mai monopolizat mass media si opinia publica.
Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a declarat ieri, la Craiova, ca Romania ar trebui sa ia in calcul solutia eutanasierii pentru a rezolva problema cainilor fara stapan.
Senatorul Damian Draghici a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul:
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a efectuat joi, 27 Ianuarie 2011, o vizita la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), de la Strasbourg, la invitatia presedintelui acestui for, domnul Mevlut Cavusoglu.
Campania de vaccinare a persoanelor de etnie roma din satul Pistestii din Deal a continuat in ciuda obstacolelor. ... Mariana Sfichi, directoarea adjuncta a ASP Gorj, a declarat ca aceasta campanie va fi continuata in zona Meteor, unde locuiesc sute de romi.
Romania a intrat in vizorul Agentiei Uniunii Europene pentru Drepturi Fundamentele (FRA) pentru probleme privind protectia datelor cu caracter personal, dreptul la viata privata, dreptul la libertatea de intrunire sau privind respectarea drepturilor romilor, se arata in raportul FRA 2009.
Presedintele Agentiei Nationale pentru Romi, Robert Laurentiu Iaporniciu, a lansat ieri, 12 august a. ... Dupa cum a precizat si Robert Laurentiu Iaporniciu, proiectul este destinat persoanelor de etnie roma, persoanelor cu dizabilitati, precum si persoanelor cu venituri scazute.
Romanii ar vota, intr-o majoritate covarsitoare, pentru pedeapsa cu moartea, pentru pedepsirea penala a celor care critica religia ortodoxa sau pentru retragerea cetateniei romilor infractori si a cetatenilor care cer autonomia "Tinutului Secuiesc", releva un studiu al Asociatiei ProDemocratia (APD).
Senatorii puterii sunt majoritari in cele doua comisiiparlamentare, asa ca nua fosto problema sa sustina initiativa legislativa a deputatului PDL Silviu progoana. Ideea i-a venit deputatului PDL Silviu Prigoana, dar a stranit o adevarata furtuna in randul etnii rrome, care se bucura de sustinerea sefului statului.
Tricolor USL-ist la Sala Transilvania Aproximativ o mie de persoane, intre care simpatizanti si membri ai Uniunii Social Liberale (USL) Sibiu, s-au adunat la Sala Sporturilor Transilvania pentru a participa la prezentarea celor noua candidati la alegerile pentru Parlamentul Romaniei din 9 decembrie.
Vasile Damian) Premierul Victor Ponta si-a incheiat vizita de doua zile in Franta, cu un bilant care poate fi descris drept pozitiv. ... Trimisul special RFI, Vasile Damian, a urmarit deplasarea oaspetelui roman la Paris si ne rezuma principalele puncte ale rezultatelor acestei vizite.
38 de programe pot fi accesate in luna august de catre cei interesati de a obtine fonduri europene nerambursabile.
Primarul comunei gorjene Polovragi Ion Fasuescu a declarat ca va reabilita 14 kilometri de drum printr-un proiect finantat cu 90.000 de euro prin Fondul Roman de Dezvoltare Sociala.
A fost ales in circumscriptia electorala nr.4 BACAU, colegiul uninominal nr.4, ales prin Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR). Este inscris la pozitia 5, eligibila, pe lista comuna a candidatilor PSD, UNPR si PC pentru Parlamentul European.
Pe 11 noiembrie, la CinemaPro, de la ora 19.00, a avut loc o proiectie - eveniment - Bilet de Iertare, scurtmetraj de Alina Serban & Singura la nunta mea (selectie Cannes 2018 - ACID).
E adevarat, ea nu este manager, femeia roma." Aceasta este recenta declaratie a presedintelui Traian Basescu care a starnit nemultumirea ONG-istilor romi. ... 'Faceti, fetelor, un copil, ca pana la urma este un act patriotic'", a declarat Traian Basescu.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata "9 MAI - ZIUA EUROPEI SI ZIUA INDEPENDENTEI ROMANIEI", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Raportul ECRI" , pe care o puteti citi in continuare.
Dorin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, a anuntat ca Bisericii Ortodoxe Romane urmeaza sa i se intenteze un proces international prin care sa i se ceara recunoasterea implicarii in anii de robie a romilor si scuze public.
a fost prezenta recent cu un stand cu produse fara gluten si lactoza la evenimentul despre frumusete si combaterea acneei, prin diverse tratamente, organizat recent de Thea Haimovitz pe Strada Theodor Aman nr.
google-analytics.com