Cautare

14781 de rezultate pentru "cl a8a fara fregventa a romilor" (5.95 secunde)
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Internationala a Romilor", pe care o puteti citi in continuare. Astazi, 8 aprilie, se sarbatoreste Ziua Internationala a Romilor.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata "Politici de incluziune a romilor in Romania si in Uniunea Europeana", pe care o puteti citi in continuare. Ziua de 1 Mai este comemorata ca Ziua Internationala a Muncii din anul 1889, in memoria victimelor grevei generale din Chicago.
Necrologul unui activist pentru drepturile romilor The Economist: Nicolae Gheorghe - nici roman, nici tigan sau rom, ci doar om Pe 8 august s-a stins din viata sociologul Nicolae Gheorghe, fondatorul primului ONG al romilor, CRISS, si cel caruia miscarea internationala a romilor ii este cea mai datoare.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "20 februarie - Ziua Dezrobirii romilor din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Ziua internationala a romilor. ... Ziua internationala a romilor se sarbatoreste in fiecare an la inceputul lunii aprilie, mai precis in data de 8 aprilie.
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, intitulata: Ziua Internationala a Romilor. ... Ziua Internationala a Romilor se sarbatoreste in fiecare an la inceputul lunii aprilie, mai precis in data de 8 aprilie.
O importanta declaratie politica a senatorului UNPR Damian Draghici puteti citi in continuare. Declaratia se refera la duplicitatea presedintelui Basescu, care una spune si alta fumeaza in privinta problemei europene a romilor.
Problema romilor se poate rezolva printr-o colaborare intre autoritatile europene si cele nationale Institutul European al Romilor urmeaza sa devina functional din primavara lui 2015 si va reprezenta un pilon fundamental al dezvoltarii identitare a comunitatilor de romi din Europa, mai ales acum cand atat atitudinile anti-rome, cat si discriminarea rasiala capata noi valente si devin instrumente de manipulare politica in mana extremistilor radicali de dreapta, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, senatorul UNPR Damian Draghici, consilier onorific pe problematica romilor al premierului Victor Ponta.
Asociatiile si organizatiile nonguvernamentale ale romilor din Banie, care au ca obiect apararea drepturilor si integrarea europeana, sunt putin interesate de finantarile nerambursabile.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut in data de 11 februarie 2014 o declaratie politica referitoare la initiativa legislativa privind infiintarea Fundatiei "Proiect Ferentari", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul UNPR Damian Draghici, consilier al premierului Victor Ponta pe problemele romilor, semnaleaza ca, aflat in Germania, presedintele Traian Basescu i-a plagiat o declaratie referitoare la vanatoarea romilor in Occident, in contrast cu toleranta aratata bancherilor care devalizeaza bancile.
Sub influenta unor politicieni extremisti, unele state au incercat sa isi inchida granitele in fata migratiei, iar problematica roma a fost utilizata ca argument pentru a bloca accesul Romaniei la Spatiul Schengen.Nu cred ca motivul il reprezinta romii.
Secretarul de stat pentru afaceri europene din Franta, Pierre Lellouche, a declarat la France Info ca in ciuda banilor europeni pe care ii primeste, Bucurestiul nu actioneaza pentru integrarea romilor, estimand ca in aceste conditii Romania nu poate intra in spatiul Schengen.
Exploateaza electoral o problema care cade si in responsabilitatea Suediei si UE Senatorul UNPR Damian Draghici a declarat ca declaratiile ministrului suedez al Afacerilor Europene prin care acuza gestionarea defectuoasa a problematicii romilor in Romania "seamana cu o fuga de raspundere" si o incercare nepotrivita de exploatare electorala a unei probleme pentru rezolvarea careia atat Suedia, cat si Uniunea Europeana au responsabilitati.
Romania este parte a solutiei si nu a problemei in ceea ce priveste incluziunea romilor Senatorul UNPR Damian Draghici a declarat, joi, ca declaratiile ministrului suedez al Afacerilor Europene prin care acuza gestionarea defectuoasa a problematicii romilor in Romania ‘seamana cu o fuga de raspundere‘.
La Bursa pentru persoanele de etnie roma au venit doar 32 de oameni.  Sub egida „2007 - Anul european al egalitatii sanselor pentru toti„, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj a organizat ieri, la Craiova, Bursa locurilor de munca pentru persoanele de etnie roma.
Adica, autoproclamatul rege Cioaba nu a fost recunoscut oficial in 1992 de nici o institutie a Romaniei. ... Cioaba se angaja sa fie singurul reprezentant al romilor.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului din 22 Octombrie 2013, cu titlul "Amanarea aderarii Romaniei la Spatiul Schengen este inacceptabila!", pe care o puteti citi in continuare.
Europarlamentarul Damian Draghici, un mare artist de etnie roma, a publicat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, pe care il puteti citi in continuare. - In fiecare an, pe 8 aprilie, sarbatorim Ziua Internationala a Romilor.
Ziua de 8 aprilie a fost adoptata drept Ziua Internationala a Romilor in anul 1971, cu ocazia Primului Congres International al romilor de pretutindeni care a avut loc la Londra. Atunci s-au mai stabilit imnul GELEM, GELEM, compus de Jarko Jovanovic si steagul international al romilor.
google-analytics.com