Cautare

2096 de rezultate pentru "cj galati" (2.99 secunde)
Astfel, potrivit informatiilor furnizate de catre Inspectoratul Judetean de Politie Galati, o patrula din cadrul Politiei Comunitare Galati a depistat un pensionar, in varsta de 54 ani, in timp ce lipea, pe stalpii RENEL, afise electorale reprezentandu-l pe candidatul Viorel Beltic din partea PRM pentru Senat.
ITM Galati va lua incepind de luna viitoare masuri aspre impotriva agentilor economici care nu au achitat institutiei comisionul aferent gestionarii cartilor de munca ale salariatilor.
Verificarile operate in ultima luna de zile de inspectorii Directiei Agricole Galati au scos la iveala faptul ca o buna parte din vinul scos la comercializare pe piata nu este altceva decit apa cu diverse arome Inspectia produselor de origine din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, care se ocupa si de verificarea sectoarelor legumicol, pomicol si viticol, a efectuat in ultima perioada o serie de controale ce au vizat in special calitatea produselor care ajung pe masa consumatorilor.
Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Petre Grigore, ne-a declarat ca prioritatea numarul unu pentru ministerul de resort o constituie in momentul de fata absorbtia fondurilor SAPARD.
Mittal Steel Galati va fi amendat de comisarii Garzii de Mediu pentru faptul ca nu s-a gasit persoana responsabila pentru prabusirea Haldei de zgura.
Judecatorii au finalizat zilele trecute cel mai complex dosar de coruptie instrumentat vreodata pe raza Curtii de Apel Galati, toti inculpatii fiind condamnati pentru comiterea unei multitudini de infractiuni, pornind de la trafic de influenta si luare de mita pina la abuz in serviciu, deturnare de fonduri si inselaciune.
Masura ar conduce, in opinia lor, la eliminarea concurentei neloiale practicate de unele firme de taximetrie din Galati. Cererea taximetristilor poate parea cel putin ciudata, avind in vedere ca ultima majorare a tarifelor a fost aprobata de Consiliul Local Galati chiar in cursul anului trecut.
Pentru ca aceasta situatie sa fie rezolvata, miercuri este asteptat la Galati un reprezentant al conducerii Damen Olanda. ... Mai multe voci din curtea societatii spuneau ca la Galati ar trebui sa vina chiar presedintele grupului Damen.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Electrocentrale Galati SA, avind ca director general pe consilierul judetean PC Cristian Istrate, inscrisa cu o cifra de afaceri de peste 280 de miliarde de lei vechi.
BRD Groupe Societe Generale filiala Galati a organizat un cocteil in care oamenii reprezentativi din diverse domenii de activitate din judetul Galati au socializat si au discutat despre posibilitatea stringerii legaturilor economice si artistice dintre regiunea Lyon si Galati.
Totul pleaca de la sediul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Galati, care nu indeplineste conditiile pentru verificarea tehnica periodica a autotrenurilor si in general a autovehiculelor cu gabarit depasit.
In cursul lunii trecute, la Oficiul Registrului Comertului Galati, s-au inregistrat 240 de noi agenti economici. ... Peste 20 de mii de firme Potrivit declaratiilor directorului Oficiului Registrului Comertului Galati, Oprea Raducan, la nivelul judetului Galati, sint in functiune 23.743 de agenti economici.
Buna parte din cele 120 de service-uri care functioneaza in prezent pe raza judetului Galati nu a fost inspectata in vederea autorizarii de catre Registrul Auto Roman (RAR) Galati, ceea ce inseamna in consecinta ca documentele eliberate pentru masinile care le treg pragul, cum ar fi inspectiile tehnice periodice, nu sint valabile.
Parker Store Galati este noul magazin de desfacere a PH Hidro Pneumatic, primul distribuitor din Romania al concernului Parker Hannifi Co. ... In cadrul Parker Store, deschis in Galati pe soseaua Smirdan nr.
- azi) dimineata ne vom intilni cu reprezentantii Primariei la sediul institutiei pentru a discuta pe aceasta tema si pentru a gasi solutii de rezolvare a acestei probleme", a declarat comisarul sef al Garzii Judetene de Mediu Galati, Gabriel Panaitescu.
Intrarea in impas a negocierii contractului colectiv de munca (CCM) de la Combinat, care a culminat cu esuarea concilierii conflictului de munca declansat de sindicate, ar putea avea consecinte neplacute asupra cistigurilor celor 15.000 de salariati de la Arcelor Mittal Galati.
Combinatul siderurgic a cerut Curtii de Apel Galati sa anuleze o decizie emisa de Ministerul Economiei, dar si un proces-verbal intocmit de Directia Regionala Vamala Galati, prin care administratia Mittal Steel fusese obligata la plata a 3.605.690 de lei reprezentind diferente de drepturi vamale de import.
Directia Regionala Vamala Galati si-a schimbat denumirea in Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Galati, in vederea preluarii, de la 1 iulie, a activitatii de supraveghere a productiei, importului si circulatiei produselor accizate, care se facea pina cum de Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului.
google-analytics.com