Cautare

2096 de rezultate pentru "cj galati" (3.77 secunde)
Locuitorii judetului din unele localitati aflate la distanta mare de municipiul Galati vor avea o posibilitate moderna sa afle date despre locurile de munca vacante sau despre cursurile de calificare organizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati.
"In urma analizei si a evaluarii activitatii de anul trecut, Garda Judeteana de Mediu Galati s-a clasat pe locul al doilea pe tara, dupa institutia din Bucuresti.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila".
Asta pentru ca Organizatia Pescarilor Galati, gestionarul delegat al fondului piscicol de la Prut, si-a pierdut autorizatia de pescuit. ... Ioana Toader, directorul filialei locale a Companiei, ne-a precizat ieri ca Organizatia Pescarilor Galati nu si-a respectat obligatiile ce-i reveneau in urma contractului incheiat cu institutia pe care o reprezinta.
Furturile de hidranti si alte componente ale sistemului de irigatii din judetul Galati au condus la situatia ca acesta sa functioneze mult sub capacitatea maxima exact cind culturile au mai multa nevoie de apa.
In cazul in care discutiile incepute luni, intre sindicalistii de la FSS Metarom Galati si Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), ar duce la fuziunea celor doua structuri sindicale, cele mai importante din Combinat, administratia Combinatului va avea doar un singur "adversar".
Directia de Finante Galati a amanat punerea in executare a unei decizii de sanctionare a ICMRS Galati, pana cand aceasta s-a prescris. ... Judecatoria Galati recunoaste, totusi, dreptul Directiei de Finante Galati de a recupera aproape un milion de lei de la ICMRS, dar in cadrul unui alt proces.
Purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Finante Publice Galati, George Marinescu, ne-a spus ca aceasta taxa se va aplica doar in cazul terenurilor destinate constructiilor, nu si in cazul celor arabile.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a fost ieri intr-o vizita fulger la Galati, unde s-a intalnit cu reprezentantii Asociatiei Armatorilor si Operatorilor Portuari Fluviali de pe Dunare.
Dupa tratative intre reprezentantii conducerii si ai celor patru sindicate, si anume FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum, care au inceput inca din luna decembrie, pachetul salarial de care urmeaza sa beneficieze siderurgistii retroactiv, incepand cu 1 ianuarie 2008, a fost batut in cuie, acest lucru fiind consfintit intr-un proces-verbal semnat de conducere si liderii ai doua sindicate.
Marul discordiei de aceasta data il reprezinta impiedicarea inscrierii intr-un sindicat sau altul, liderii FSS Metarom Galati si cei ai Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor criticandu-se reciproc pe aceasta tema.
Vestea bomba pentru galateni si pentru Universitatea a€œDunarea de Josa€, anuntata de Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este ca soldatii americani dislocati in cele patru baze SUA de pe teritoriul Romaniei vor studia la Galati.
Uniunea PSD+PUR Galati, al carei presedinte este Dan Nica, a fost somata sa indeparteze de pe panourile electorale din municipiu toate afisele a caror dimensiune este mai mare decat cea stabilita de lege. Decizia a fost luata de catre presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Galati, judecatorul Mariana Baban.
Perioada de liniste a fost intrerupta insa de o defectiune aparuta in cadrul Consiliul Judetului Galati. ... Co-presedintii Aliantei D.A., liberalul Victor Paul Dobre si democratul Mircea Nicu Toader, au luat aceasta decizie in urma pierderii unei functii de vicepresedinte al CJ.
Dupa cum se stie, prima actiune in instanta intentata de Prefectura Galati, cu privire la alegerea consilierului judetean Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati, a fost admisa de magistrati.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
Reprezentantii Partidului Noua Generatie filiala Galati intentioneaza sa aduca la sediu mai multe personalitati publice nationale.
Ion Stefan, consilier judetean si director al societatii Apa-Canal, a declarat razboi primarului Dumitru Nicolae si presedintelui PC Galati, Eugen Durbaca. Gheorghe Flutur a venit la Galati si a anuntat ca lasa organizatia PLD Galati pe miinile fostului liberal Sandu Traian.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
Tribunalul Galati a respins ieri solicitarea de anulare a hotararii CJ vizand imprumutul in valoare de 85 de milioane lei pe motiv de discriminare, depusa de consilierii judeteni David Craiu si Iulian Arama in numele a 17 primari PD-L.
google-analytics.com