Cautare

2495 de rezultate pentru "citi" (3.40 secunde)
Am socotit citi s-au angajat, citi luau ajutor social, citi erau in puscarie, citi copii mergeau la scoala, citi aveau acte si indicatori de acest gen.
Pentru ca ordinea mondiala de sorginte occidentala - a se citi Pax americana - este in criza, universalismul sistemului de valori occidental - a se citi suprematia drepturilor individului fara identitate nationala - este contestat, Occidentul - a se citi lumea euro-atlantica - este scindat si IMPERIUL NECESAR - a se citi unipolarismul american - este in declin.
"Poti citi ore intregi, nu-ti obosesc ochii" Il intrebam daca ii obosesc ochii atunci cand citeste pe noul Kindle. "Nu e nicio diferenta fata de cartea tiparita, poti citi ore intregi", spune tanarul. ... Poti citi articole pe net.
Reporterii cotidianului "Monitorul de Galati" au vorbit cu liderii partidelor politice importante din Galati pentru a afla care este numaarul de "soldati" pe care ii au la dispozitie si citi bani dau acestia pentru organizatiile in care sint inscrisi.
Inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Gorj au fost nevoiti sa-si achizitioneze lupe pentru a putea citi etichetele unor produse din carne, care ajunsesera la cativa agenti economici din judet.
Puteti citi in continuare articolul "Roberta a violat iar Regulamentul".
Poti citi aici mai multe detalii despre ghimbir. ... Suc de sfecla rosie Sucul de sfecla ajuta la scaderea tensiunii arteriale, la cresterea rezistentei in fata bolilor, mai multe beneficii poti citi aici.
Din cate-am vazut, si in Occident incepe sa creasca interesul pentru saptamanale, pentru ca internetul nu poate, totusi, sa asigure nevoia de a citi. Eu, spre exemplu, mai mult de 15 randuri nu pot citi pe internet. Am tablete, e-book, laptop, dar nu pot citi.
Este ca atunci cand, pentru a citi o carte buna, trebuie sa cunosti alfabetul. ... In continuare, puteti citi articolul postat de Mihaela Raileanu pe site-ul ACTIUNEA PRIVATA, in care cei interesati pot afla detalii despre cursul de invatare a noului alfabet.
In al doilea rand este unica pentru ca povesteste istoria oamenilor si zeilor (a se citi extraterrestri) care au trait in inima Amazoniei, urmasii lor fiind ciudati indieni cu pielea alba, parul negru, care vorbesc un fel de germana si care traiesc in jungla amazoniana intre Brazilia, Bolivia si Peru.
Citi dintre noi isi mai amintesc zilele Pietei Universitatii? ... Sint curios citi dintre cei care ii injurau pe oamenii din Piata Universitatii acum 15 ani, ar mai face la fel astazi.
Daca veti citi si Barbara, atunci va lamuriti.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Voi citi intrebarile dumneavoastra.
Rodica Binder), pe care il puteti citi in continuare. ... Rodica Binder), pe care il puteti citi in continuare. Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Puteti citi in continuare textul integral al contrascrisorii lui Liviu Plesoaianu, un tanar si idealist politician roman.
La sfarsitul slujbei se va citi Actul de sfintire. ... La sfarsitul slujbei se va citi Actul de sfintire. Sfanta Liturghie va incepe la ora 10.30 si va fi savarsita in interiorul Catedralei Nationale.
Atunci ne vom citi recunoaste gandurile instantaneu pe un computer, asa cum ne recunoastem imaginile in fotografii. ... Textul cartii se poate citi independent de ecuatiile scrise in chenare.
Liderul PRM, Corneliu-Vadim Tudor, a reactionat vehement fata de raportul Tismaneanu, apreciind ca, daca Traian Basescu va citi in Parlament acest raport "de un ridicol greu de imaginat, care abunda in greseli culturale si istorice si provoaca rasul", atunci seful statului "se va face de ras".
Daca un martian ar citi motiunea, ar crede ca PNL a lasat tara in lapte si miere Deputata PSD Aura Vasile a sustinut, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, ca PNL nu are dreptul sa critice actualul guvern pentru ca a lasat tara in criza, ea spunand ironic ca, daca un martian ar citi textul opozitiei, ar crede in mod gresit ca PNL si UDMR au lasat tara in lapte si miere.
Constantin Gheorghe, un incisiv blogger politic, publica un text intitulat '"Corabia nebunilor" se intoarce', pe care il puteti citi in continuare. ... Alexandru Athanasiu", text pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com