Cautare

4661 de rezultate pentru "citi mall cotroceni" (7.74 secunde)
Sunt fericita, ma simt bine, nu-mi vine sa cred ca am intrat in vacanta, insa imi lipseste si miscarea si de aceea compensez mergand foarte mult pe strada sau in mall. ... mall.
- Athenee Palace Hilton Hotel, Bucuresti - Bucharest Marriott Grand Hotel, Bucuresti - Crowne Plaza Hotel, Bucharest - Plaza Romania - Bucuresti Mall - Aeroportul Henri Coanda - Facultatea de Automatica - ASE - Restaurantele CityGrill si CityCafe ofera wifi gratuit - la Univ.
O singura data am fost interpelat de o tipa, bloggerita in timpul liber, in mall, care incepuse sa urle ca o jignisem si care incepuse sa ameninte.
Emisiuni, intalniri cu prietenii si alergaturi prin mall la shopping pentru a cumpara cadourile de Craciun pentru cei dragi. ... Traficul nu era tocmai perfect si ma grabeam sa ajung la mall.
Autoarea a lansat o noua carte sambata, 14 martie, chiar de ziua ei de nastere, la Targul de Carte Librex - Primavara Cartilor la Iasi - la Palas Mall, in Afora Ex Libris II, zona II, Atrium, nivel O la standul Junimea.
Recent, a avut loc lansarea online a colectiei Lifetime Companion de la Smiles Bags pe site-ul molecule-f.com, ocazie cu care Molecule F Concept Store din Promenada Mall s-a transformat intr-o scena de teatru.
Agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT a organizat recent CASTING ELITE MODEL LOOK 2016, sustinut de Rowenta, la ARENA MALL BACAU in perioada 26-27 septembrie 2016.
Danemarca Suedia Norvegia Germania Spania China Elvetia EAU Egipt Austria Franta Romania Pentru 2017 sunt deja contractate peste 80 de noi locatii in mai mult de 10 tari. Primul magazin care se deschide in Romania va fi din 9 septembrie in Promenada Mall.
Dana Savuica, Oana Cuzino si Simoana Patruleasa s-au intrecut in ochelari Gucci la Optik Gallery din Mall Jolie Ville, Baneasa (Autoare:
http://bilete.salapalatului.ro/event.php?id=15694, in Carrefour, librariile Carturesti, Promenada Mall si Mega Mall Bucuresti. IASI, 11 noiembrie 2018, Sala Polivalenta:
Recent, cei care au pasit pragul magazinului Amazing Jewelry din incinta mall Promenada au avut parte de surprize placute. Acestia au putut asista la un eveniment intitulat sugestiv AMAZING Bride.
Prezenta Bookland in incinta mall-ului este unul dintre demersurile in care ne implicam cu placere intrucat ne confera prilejul de a oferi comunitatii suport informatic intr-o forma variata.
Cluj - Iulius Mall - 8 mai - 21 mai Timisoara - Iulius Mall - 23 mai- 5 iunie Constanta - City Park - 7 iunie -20 iunie
Apoi, la cererea mamei ei, au fost la mall pentru a petrece. Ca nu am fost si eu la mall a fost un motiv personal pe care i l-am comunicat fetitei mele", a explicat Stefan.
Carrefour Romania organizeaza vineri, 18 decembrie 2015, la ora 11.00, la zona de food court din cadrul Mega Mall, Blvd Pierre de Coubertin nr 3-5, o intalnire informala, dar foarte speciala.
Sambata, 1 aprilie, Nico, indragita interpreta, a venit la Farmacia CATENA din Veranda Mall (Strada Ziduri Mosi 23, zona Obor) cu cele mai noi cantece, cu CD-uri (Motive) si cu autografe, dar si cu o mulțime de alte surprize din partea CATENA.
Anul 2008, momentul lansarii celui mai mare mall din lume, Dubai Mall, numarul de turisti depasea 7,5 milioane, iar numarul hotelurilor depasise 500.
20, 21 si 22 octombrie au fost zilele dedicate marii deschideri Gymboland din City Park Mall Constanta, timp in care copiii au putut lua parte la nenumarate activitati distractive, petreceri si competitii.
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1.
- Evita situatii banale, de pilda un drum pana la piata sau pana la mall-ul aflat de vis-a-vis de casa.
google-analytics.com