Cautare

4662 de rezultate pentru "citi mall cotroceni" (3.21 secunde)
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Dupa citi au iesit in strada se pare ca asta isi doresc tinerii - sa devina sclavi. ... Problema este ca nu vine lumea intr-un numar coplesitor, ca sa i-o dam decisiv peste bot locatarului de la Cotroceni.
Octavian STIREANU publica pe Amos News un articol cu titlul "Secretul consultarii in fata oglinzii", pe care il puteti citi in continuare. 'Cacialmaua consultarilor de la Cotroceni a inceput sa capete sens. ... La Cotroceni n-au fost, prin urmare, niciun fel de consultari.
Ceea ce inseamna ca nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier in vremea in care Traian Basescu e la Cotroceni.
Controversele intretinute de o parte dintre ONG-urile constantene, dintre care se remarca "Mare Nostrum”, referitoare la constructia Complexului Multifunctional City Park din parcul Tabacariei, cunoscut si sub numele de MALL, au fost repuse pe tapet ieri cu prilejul unei prezentari a completarilor la studiul de impact asupra mediului organizate la hotel Bulevard de investitorul Holland Development Group SA.
Weekendul acesta, 25 - 28 mai, nu iti face program, pentru ca te asteptam la un festin delicios si racoros cu cei mai importanti artizani de inghetata si maestri ciocolatieri din tara si strainatate, ICE CHOCO 2017, in Bucuresti Mall Vitan, Nivel -1 Festivalul se va desfasura intre 25 Mai 2017 10:00 - 28 Mai 2017 22:00
Oniga a aratat ca a fost contactat de Paszkany pentru a verifica din punct de vedere juridic legalitatea licitatiei organizate de Consiliul Judetean Cluj in vederea construirii unui mall la Cluj-Napoca.
Unul dintre proiectele mari care pare a merge bine a fost aprobat tot ieri, consilierii locali votand pentru extinderea mall-ului existent in Parcul Tabacarie, cu un corp de cinci etaje si construirea in aceeasi zona a doua imobile de cate 25 de etaje fiecare pentru locuire si cazare.
O alta problema constatata de cei de la Biroul de Iluminat Public este estomparea luminii la trecerile de pietoni de pe bulevardul Lapusneanu, intre City Mall si Hotel Oxford de catre ramurile pomilor.
Se pare ca, in felul acesta, sediul actual al Parlamentului, Curtii constitutionale, Consiliului Legislativ, SECI, Centrului international de conferinte, spatiile strategice din zona subterana, etc vor putea fi transformate in cel mai mare mall din Europa.
Transformarea sediului Parlamentului in mall, legalizarea prostitutiei, taierea salariilor preotilor din bugetul de stat, desfiintarea TVR3 si TVR info, suspendarea ziarelor si inlocuirea denumirii de "rrom" cu "tigan" sunt cateva dintre propunerile deputatului Prigoana, aminteste Evenimentul Zilei.
Restul, perdantii, sunt la mall, ca Ponta a bagat bani murdari la sacosa, pui si mici la reducere. ... Castigam o duminica la mall, pe unspe decembrie.
Agentiile BRD din marile centre comerciale Carrefour Orhideea, Carrefour Militari si Carrefour Brasov, cele din Mall-ul Jolie Ville din zona rezidentiala Pipera si Mercur Mall din Ploiesti vor fi deschise pentru operatiuni de casa de schimb valutar si toate tipurile de operatiuni de incasare de plati.
In cursul zilei de sambata, 15 iunie a.c., in incinta City Park Mall Constanta a avut loc deschiderea oficiala a primului supermarket SPAR din aceasta regiune a tarii. ... Noua locatie SPAR este situata la parterul City Park Mall din Blvd.
Cel mai mare mall Tiago va fi deschis in primavara 2009, la Oradea, in urma unei investitii de circa 150 de milioane de euro.
"Vand afacere la cheie, pizzerie, fast-food", "Vand urgent societate complet utilata, doua domenii de activitate", "Vand bar-cafenea in centrul Constantei", "Cedez pizzerie cu livrare la domiciliu", "Vand afacere la cheie stand Doraly Mall" - acestea sunt unele dintre anunturile ademenitoare pentru cei care ar dori sa inceapa o afacere.
Valea portului, zona extrem de sensibila, pe care autoritatile se straduiesc de mai multa vreme sa o consolideze, a primit un dram de speranta odata cu demararea lucrarilor pentru un nou mall - Constanta City Center Trident Plaza.
Comisia Tehnica de Urbanism din cadrul Primariei Capitalei si-a dat acordul pentru construirea unui mall si a unei parcari subterane sub spatiul din spatele Salii Palatului.
In Bucuresti, existau trei magazine Time Out, doua in centrele comerciale Bucuresti Mall si City Mall, si unul pe bulevardul Magheru, in zona Piata Romana.
Cele doua piste din care este format circuitul - una destinata adultilor si una copiilor, sunt amplasate in interiorul mall-ului.
google-analytics.com