Cautare

4662 de rezultate pentru "citi mall cotroceni" (3.39 secunde)
Chiar daca a fost o luna speciala din punctul de vedere al apetitului de consum al vizitatorilor, a stabilit directii viitoare in ceea ce priveste businessul nostru", a declarat Israel Visel, Mall Manager Mega Fun.
Sun Plaza, cel mai mare mall din Capitala, s-a inaugurat recent. Pasajul care face legatura cu statia de metrou Piata Sudului nu este inca finalizat, insa, intr-o luna, Sun Plaza va fi singurul mall din Capitala cu acces direct la metrou.
Lumea nu mai merge la muzee, ci la mall-uri. Acest lucru m-a determinat sa deschid si eun un mall! ... Complexul este foarte modern, dotat cu facilitati de mall:
De asemenea, im 24 si 31 decembrie, programul unitazilor BRD se va incheia la ora 15.00, cu exceptia unitazilor din marile magazine, mall-uri si Visa Tax-aeroport Henri Coanda.
Dezvoltatorul BelRom va demara constructia unui nou mall in Capitala in cea de-a doua jumatate a acestui an, in cartierul Colentina. Un nou mall isi va face aparitia pe harta Bucurestiului anul viitor.
K&S Developments si Auchan Romania vor inaugura in noiembrie 2011 Electroputere Parc, primul mall din Craiova, au anuntat ieri reprezentantii celor doua companii. ... Branduri importante si-au anuntat prezenta in mall. ... Cunoscuta marca H&M ar putea fi si ea prezenta in mall.
Proiectul Colosseum va include, pe langa parcul de retail de peste 53.000 de mp, si un mall de circa 137.000 mp si peste 480 de magazine.
Prin Planul Urbanistic Zonal se propunea un mall cu o suprafata desfasurata de 16 hectare si trei turnuri de birouri, avand 26, 30 si 34 de etaje.
Incity Residence (zona mall Vitan), Nerva Rezidential (zona Nerva Traian), Fundeni Residence (zona Colentina - Fundeni), Vivere Rezidential (zona Obor), Sara Residence (zona Titan), Green View III (metrou Constantin Brancoveanu), Alba Iulia Residence (zona Piata Alba Iulia), New Town Residence (zona Baba Novac - Dristor), Adora Urban Village (Cartierul Independentei - Sos.
In prezent, NEPI gestioneaza in Romania centre comerciale precum Ploiesti Shopping City, City Park Constanta, Promenada Mall Braila, Galati Shopping City, Retail Park Auchan Pitesti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, Brasov Strip Mall dar si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview Bucuresti si City Business Centre Timisoara.
Bucuresti, Bucuresti Mall â€" 14-15 martie; Iasi, Palas Mall â€" 21-22 martie; Cluj, Iulius Mall â€" 28-29 martie;
"Fete transportate cu targa prin mall" Campionatul National s-a desfasurat intr-un mall din Buzau, un loc neinspirat, dupa cum spun antrenorul Vasile Fintina si pugilista Anca Vlad.
Muzica armeneasca si dansuri armenesti la Mall Baneasa Pe 22 iunie, de la ora 18.00, la Mall Baneasa, la magazinul pe care il detin aici, Gheorghe Ilie Florescu impreuna cu fiica sa, Vali, vor organiza un eveniment la care il vor avea ca invitat special pe Anton Carabelaian.
BSB, retailer-ul de moda pentru femei, anunta deschiderea celui de-alea douazecelea magazin din Romania, odata cu inaugurarea Mega Mall, centrul comercial din Capitala, care va fi lansat pe 14 mai. ... 2015 a debutat cu inaugurarile simultane din Lotus Center Oradea si Arena Mall Bacau.
De asemenea, la Mega Mall, Promenada Mall si Mall Vitan veti putea admira si achizitiona obiecte de sticlarie si decoratiuni.
Reactia lui Oreste la megascandalul melodiei Despre Smerenie si mall-ul bisericesc! ... Plecat in Palestina jurnalistul Oreste Teodorescu a raspuns criticilor melodiei in stilul consacrat dupa ce a fost printre singurii care au criticat deschis constructia unui edificiu de asemenea dimensiuni, catalogandu-l mall bisericesc.
Bijuteriile care transmit emotii reflecta fidel personalitatea celor care le poarta si fascineaza printr-un design delicat cu mixuri inventive pot fi gasite din 18 decembrie 2017 in Bucuresti Mall, la etajul 1.
Daca e vineri, e AMAZING Friday, un adevarat maraton de evenimente pus la cale de AMAZING Jewelry Copenhagen in Bucuresti Mall, pe 12 octombrie.
O persoana a fost prinsa sub tramvai, in apropiere de Liberty Mall din Capitala. ... Incidentul a avut loc pe linia tramvaiului 32, la intersectia Calea Rahovei cu șoseaua Progresul, langa Liberty Mall, potrivit www.pefata.ro.
In acest an, Mall Promenada a gazduit receptia Ambasadei Africii de Sud in Romania, cu ocazia zilei nationale. Pe terasa mall-ului, invitatii au asistat la un concert interactiv, sustinut de catre doi celebri artisti sud-africani, pianistul Ben Schoeman si baritonul Njabulo Madlala.
google-analytics.com