Cautare

4661 de rezultate pentru "citi mall cotroceni" (3.31 secunde)
social-democratii sustineau ca Traian Basescu a incalcat grav legea fundamentala inca din prima zi a mandatului sau la Palatul Cotroceni. ... Traian Basescu a castigat la referendumul din luna mai si a revenit la Palatul Cotroceni.
In primul an de mandat al lui Basescu la Cotroceni, Alianta PNL-PD s-a luptat pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
Acum, daca ultima demisie anuntata de Tariceanu va avea sau nu viata mai lunga decat prima, doar Dumnezeu si „trimisul” sau la Cotroceni ar putea sti.
Conducerea PSD a decis ieri ca nu va participa la consultarile cu partidele parlamentare de la Palatul Cotroceni, convocate pentru astazi de presedintele Traian Basescu, a anuntat liderul formatiunii social-democrate, Mircea Geoana.
Conservatorii si-au motivat prezenta la consultarile de la Palatul Cotroceni prin faptul ca ei au propus demararea discutiilor vizavi de parlamentul unicameral si votul uninominal ca masuri de reformare a clasei politice.
Indignat de felul in care decurg lucrurile in Ministerul Afacerilor Externe (MAE), vicepresedintele PSD, Titus Corlatean, a propus ieri ca aceasta institutie sa fie desfiintata si sa fie trecuta ca departament la Cotroceni, iar prerogativele sa-i fie preluate de Ministerul Integrarii.
Deputatul PSD Vasile Puscas si presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, sunt doua dintre persoanele luate in calcul de presedintele Traian Basescu pentru a fi propuse in functia de comisar european, au declarat surse apropiate de Palatul Cotroceni.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat ieri ca delegatia PSD la consultarile politice de marti de la Palatul Cotroceni va fi condusa de unul dintre vicepresedinti PSD si nu de catre liderul partidului, Mircea Geoana.
Premierul Tariceanu nu va participa la consultarile de marti, de la Palatul Cotroceni, pe tema justitiei, PNL urmand a fi reprezentat de ministrii Teodor Melescanu si Cristian David si de fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu.
Stiu ca anul acesta este o miza importanta, dar in echipa, sunt convins ca anul viitor vom avea o sarbatoare si cu prieteni, si cu familia mea extinsa la Cotroceni.
La Cotroceni ar exista un "scenariu alternativ", o candidatura in tandem Oprescu-presedinte, Basescu-premier, Boc ar intentiona sa o remanieze pe ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, la 1 septembrie, iar PD-L tatoneaza 18 parlamentari PSD pentru a-i racola si determina ruperea coalitiei, sunt cateva scenarii luate in calcul de PSD, potrivit unei note a staff-ului PSD de campanie prezidentiala.
In acest moment, iau in calcul foarte serios candidatura mea la Cotroceni, pentru ca mizez pe toti care asteapta de ani de zile sa traiasca in normalitate", a afirmat Sorin Oprescu.
El a anuntat, la televizor, ca, saptamana viitoare, va chema Guvernul la Cotroceni pentru a-i lua la intrebari pe ministri despre neabsorbtia fondurilor comunitare necesare infrastructurii si despre nerestructurarea sistemului bugetar.
Decizia a fost luata in contextul participarii unor angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor la un mars ilegal la Cotroceni. ... "Palatul Cotroceni nu este al meu. ... Palatul Cotroceni, ca si Politia, si Jandarmeria, este un simbol al statului roman", a subliniat presedintele Traian Basescu.
In cadrul intalnirii de ieri de la Palatul Cotroceni, Basescu si Merkel au discutat si despre Republica Moldova, Transnistria si Balcanii de Vest, cancelarul german apreciind ca este de interes comun rezolvarea problemelor din aceasta regiune.
Liderii PSD si PNL spun ca apelul lansat de seful statului catre clasa politica trebuie adresat echipelor de la palatele Cotroceni si Victoria.
Anul trecut, Gatej este adusa, pe nepusa masa, la Cotroceni, nu mult inaintea alegerilor prezidentiale, ca sefa a unui departament special infiintat pentru ea.
Geoana poate ajunge la Cotroceni pentru cinci ani daca este suspendat Basescu Varianta suspendarii pana in 2012 a presedintelui Traian Basescu ar fi cea mai probabila sa il aduca pe Mircea Geoana in functia de sef al statului pentru un mandat de cinci ani, sustine, intr-o postare pe blog, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
De ce flutura Basescu ideea demisiei de la Cotroceni.
Demisia lui Basescu de la Cotroceni va fi urmata imediat de cea a liderului PDL, care se va da la o parte in favoarea lui Zeus, dupa modelul Oliviu Gherman pentru Iliescu, in 1996.
google-analytics.com