Cautare

61714 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (4.33 secunde)
Puteti citi in continuare partea a 7-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... Niciunul din ziaristii care au scris asta nu m-a sunat sa ma intrebe, au preferat sa insinueze. ... 'De curand, a venit Dan Andronic sa explice ce pedelist e el. ... • Dan Andronic:
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Zi plina pentru conservatorii lui Dan Voiculescu. Dan Ioan Popescu este cel mai proaspat membru al Partidului Conservator, primit in partid ieri, cu adeziunea semnata ieri si cu functie primita...
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
In timpul sedintei Biroului Permanent de saptamana trecuta, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a solicitat ‘‘intrarea imediata in functiune‘‘ a Comisiei parlamentare de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor din perioada 2009-2012.
Liderul PNL vrea sa detensioneze cat mai rapid situatia din PNL. ... Ieri, secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a anuntat ca intalnirea va avea loc in cursul zilei de azi. Flutur nuanteaza Dincolo de aceasta armonie declarata, discutiile din cadrul reuniunii de vineri seara au fost destul de tensionate.
Sedinta de guvern de ieri a inceput cu o prezentare din partea secretarului general al Guvernului, Radu Stroe, a unui material elaborat de Comisia Nationala de Prognoza si distribuit ministrilor.
din Craiova a gazduit recent Memorialul "Dumitru Cirimbei"
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. ... Dat fiind ca dupa povestea cu Ministerul Turismului si PSD-ul in picaj Dan Matei Agathon s-a reorientat catre lumea televiziunii, personajul nostru si-a facut aparitia oarecum in fite si cu fix 15 minute de intarziere.
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi. Cititi mai jos informatiile pe aceasta tema, din Gazeta Sporturilor.
"Daca prin atributiile statutare ar fi stat in puterea mea, ca presedinte, sa propun excluderea unui membru, m-as fi gandit foarte serios daca mai e normal ca domnul Dinu Patriciu, dupa ceea ce face, (...) ce face cu Partidul National Liberal si ce face pro-Basescu, mai trebuie sa fie membru", si-a spus oful Crin Antonescu, intr-o emisiune la unul din posturile din "ograda" partenerului sau de Alianta, Dan Voiculescu.
Romania va primi un imprumut de 120 de milioane de dolari de la Banca Mondiala pentru restructurarea sectorului minier, afirma ministrul Economiei si Comertului, Dan Ioan Popescu.
La numai 24 de ore dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu, fortat de Traian Basescu, a aruncat bomba anticipatelor pe scena politica romaneasca, varianta prinde din ce in ce mai mult contur.
Pesedistii gorjeni au inlocuit aproape jumatate din conducerea partidului inainte de conferinta judeteana in care va fi desemnat noul presedinte al organizatiei PSD Gorj.
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
Este concluzia la care a ajuns presedintele executiv al Partidului Liberal Democrat, Gheorghe Flutur, in cadrul ultimei vizite la Galati.
Vicepresedintele PLD Gheorghe Flutur a atras atentia asupra situatiei "in care se afla Guvernul Tariceanu, care in opinia lui a ajuns "un guvern la dispozitia fortelor antireforma".
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Ex-membru al PRM, APR, PNL-Cimpeanu, PCR si prefect in perioada guvernarii Vacaroiu (PDSR-PSD), fostul Erou al Muncii Socialiste, Dan Ilie Morega, a fost ales, simbata, la Tirgu Jiu, presedintele PNL Gorj. ... Dan Radu Rusanu, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, sau deputatul liberal de Timis, Cristian Busoi.
Este vorba despre viceprimministrul si ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica (foto), care nu a reusit sa obtina fonduri europene de peste 4 miliarde de lei vechi pentru firma sa, SC Viticom SRL din Panciu, al carui proiect a fost declarat neeligibil.
google-analytics.com