Cautare

61714 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (6.02 secunde)
Acesta este motivul poate pentru care ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, (foto) a cerut Uniunii Europene sa tina cont ca agricultura romaneasca nu poate fi dezvoltata doar pentru piata, ci trebuie sa se dezvolte si pentru consumul propriu, pentru subzistenta.
Gheorghe Flutur, caci despre el este vorba, ii imputa zilele trecute premierului Calin Popescu-Tariceanu ca a alocat la sfarsitul anului trecut peste 1.000 de miliarde primariilor care apartin PSD.
Gheorghe Flutur, vicepresedinte al PNL, crede ca exista riscul ca PNL sa scada in sondaje la 7%, daca nu se mobilizeaza si nu realizeaza proiecte politice mari cu marca liberalilor.
In ultima vizita facuta in judet, timp in care a vizitat mai multe localitati rurale, fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur s-a intalnit cu mai multi tarani care si-au zis pasurile.
Senatorii Gheorghe Flutur (PD-L), Aurel Simionescu (PSD) si Sorin Oprescu (independent) au renuntat luni la calitatea de parlamentari ca urmare a alegerii lor in functiile de presedinte al CJ Suceava, respectiv primari ai Brailei si Bucurestiului.
Taxele vamale la importurile de carne de pasare si porc ar putea fi majorate pentru a le permite crescatorilor de animale sa aloce o parte din castigurile obtinute in investitii destinate asigurarii masurilor de biosecuritate, a declarat ieri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a fost instiintat de oficialii de la Bruxelles despre reluarea exportului de carne de pui. ... "Comisia Europeana va da voie Romaniei sa exporte carne de pasare in curand", a declarat ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur a fost acuzat in cursul zilei de ieri de liderii PSD ca ar fi tainuit aparitia gripei aviare la ferma de la Codlea. Deputatul PSD, Victor Ponta, pretinde ca Gheorghe Flutur ar fi avut doua motive pentru care a tinut secreta aceasta noua criza.
Flutur opteaza pentru separarea functiei de premier de cea de presedinte de partid Liderul PDL Gheorghe Flutur a declarat duminica, ca separarea functiei de premier de cea de presedinte al PDL ar fi utila pentru partid in acest moment.
Vicepresedintele PLD, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Botosani ca exista un triunghi al complicitatii intre PNL, PSD si PC, singura solutie viabila pentru tara fiind alegerile anticipate. ... Daca asta doresc, sa aiba curajul sa o spuna public", a mai adaugat Flutur.
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat ca partidul sau solicita ministrilor si partenerilor de guvernare sa nu utilizeze institutiile statului in scop electoral, dand exemplul APIA, ai carei angajati ar fi impartit pliante impotriva sefului statului.
In urmatorii doi ani, capacitatea de absorbtie a fondurilor europene trebuie sa creasca intrucat Romania va primi sume de circa un miliard de euro, a afirmat ieri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. Modernizarea unitatilor de prelucrare a produselor agricole prin programul SAPARD reprezinta o prioritate pentru perioada urmatoare, sustine Flutur.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ca a propus Bancii Mondiale proiecte de dezvoltare a sectorului agricol in valoare de 1,3 miliarde de dolari.
Astfel, conform datelor sondajelor judetene ale PSD, niciuna din cele 16 primarii ale oraselor resedinta de judet detinute de PDL si UNPR nu ar fi castigata de candidatii USL.
Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Cat inseamna 19,9% din OTV?
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Clopotelul a sunat, ieri, parca mai vesel pentru copiii din Mangalia.
Dan Andronic vorbeste intr-un interviu acordat EVZ despre prezentul si viitorul PDL, despre strategia "radicala" a opozitiei si despre banii care au cumparat constiinte in presa. ... Andronic nu evita nici posteritatea lui Traian Basescu, precizand ca o eventuala candidatura a Elenei Udrea la prezidentialele din 2014 ar fi inoportuna.
google-analytics.com