Cautare

61714 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (4.09 secunde)
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat joi, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca PSD si PNL au pus la cale un blat rusinos care dureaza de 600 de zile si ca, din acest motiv, motiunea de cenzura depusa de PD-L impotriva guvernului are sanse mici de reusita.
intre PNL si PD, liderul democrat Emil Boc a respins imediat atitudinea critica a deputatului PD Valeriu Tabara fata de ministrul liberal al Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Tinerii penelisti au avut si ieri, 26 august a.c., de invatat, de data aceasta de la ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, noul ministrul al Sanatatii, Eugen Nicolaescu si ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Wilfried Bruber.
Preda l-a luat in colimator pe ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur. Pedistul nu s-a ferit sa-l eticheteze pe Flutur drept demagog. "Este demagog pentru ca de la instalarea Domniei sale in functie a acaparat politic responsabilitatile la majoritatea directiilor agricole si silvice din Romania.
Dupa intalnirea de luni seara dintre initiatorii Platformei liberale, Stolojan-Stoica, si semnatarii Apelului la unitate liberala, condus de Gheorghe Flutur, aripa disidenta din PNL s-a intarit, Flutur devenind al treilea om de forta al echipei care se opinteste din rasputeri sa-l dea jos pe liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu.
Gheorghe Flutur, ex-ministru al Agriculturii, a vizitat simbata filiala locala a Partidului Liberal Democrat.
Distantarea primarului Flutur de PNL este probabil unul din ultimii pasi ai ruperii dragostei cu forta de care a avut parte cu destui liberali botosaneni. Eticheta de "varul lui Flutur ", adica a ministrului agriculturii, om cu mare influenta printre liberali, inca il mai urmareste.
Si eu si Crin Antonescu ne dorim, poate, cel mai mult sa castigam judetul Suceava Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat luni, la Suceava,in cadrul unei reuniuni care a avut loc la Casa Culturii, cu membrii USL din judet ca "Gheorghe Flutur va fi numarul unu si printre detinutii PDL, dupa 2012.
Cel putin asa sustine ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, care este de parere ca si noua varianta a legii trebuie sa contina toate prevederile privind subventiile agricole si plafoanele de finantare pentru producatori.
“Creditele se vor acorda pe baza unor planuri de afaceri, costurile suportate de MAPDR fiind de pana la 3%, procent care acopera intocmirea dosarelor si a planului de afaceri“, a declarat ieri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur (foto).
Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a acuzat de plagiat partidul de guvernamant pentru copierea mai multor initiative liberale.
Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat sambata ca PSD ramane partidul care trebuie sanctionat din punct de vedere politic, apreciind ca formatiunea social-democrata ar trebui pusa pe coji de nuca, la colt, pentru ceea ce a furat in patru ani de guvernare.
Gheorghe Flutur despre propunerea USL privind migratia politica:
Situatia agriculturii in acest moment, precum si evolutia acesteia dupa integrarea in Uniunea Europeana naste un schimb de replici intre fostul si actualul ministru al Agriculturii, Ilie Sarbu si Gheorghe Flutur.
Mircea Geoana, seful PSD, a lansat ieri la Iasi un atac furibund pentru inlaturarea actualului ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Gheorge Flutur, presedinte executiv al PLD, atribuie Guvernului condus de Tariceanu denumirea "Guvernul peneliescu". Flutur a apreciat miercuri ca vinovat pentru mentinerea Executivului de la Palatul Victoriei este "PSD-ul lui Ion Iliescu", care a votat impotriva motiunii de cenzura depusa de social-democrati impotriva Cabinetului Tariceanu.
Recenta aparitie a lui Dan Voiculescu la postul sau TV ar fi trecut practic neobservata daca negustorul cu ambitii napoleoniene in politica, in genul fostilor oligarhi din Rusia, pusi de Putin cu botul pe labe, n-ar fi abordat unul dintre subiectele care fac sa freamate de excitatie presa moldo-valaha:
adevarul.ro gazduieste un articol scris de Ciprian Necula, care se recomanda pe internet ca fiind rom si antropolog. ... Iata in continuare articolul din Adevarul : 'Ciprian Necula :
Deputatul PSD Ciprian Nica (foto) este de parere ca presedintele Traian Basescu, Guvernul Basescu-Boc si, nu in ultimul rand PD-L, se afla intr-o deriva evidenta privind gestionarea Romaniei si ca sloganul prezidentiabil "Sa traiti bine!" ar trebui modificat in sensul "Sa va mintim bine!".
Ciprian Serbanescu, trainer la Ecco Shoes, a participat recent la evenimentul de lansare Ecco Soft 1 - Ecco Shoes la terasa Promenada Mall Bucuresti. Ciprian a absolvit Facultatea Management Turistic si Comercial in cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir si este cel mai vechi trainer la Ecco Shoes.
google-analytics.com