Cautare

5096 de rezultate pentru "cine" (2.70 secunde)
Cine pierde si cine castiga (Autor: ... Pana atunci, merita sa ne uitam la cine va pierde si cine va castiga.
Urmariti logica si vedeti cine trebuie sa taca".
"Daca pana la sfarsitul sesiunii nu se va adopta votul uninominal in Parlament, PD va solicita premierului, Guvernului, sa-si asume raspunderea in Parlament pe proiectul de lege care vizeaza votul uninominal, pentru ca atunci, daca se introduce o motiune de cenzura, sa stim foarte clar cine doreste vot uninominal si cine nu doreste", a anuntat Emil Boc.
"Presedintele are aceasta mare abilitate de a sti cine sunt drepti, cine sunt mai putin drepti, cine are dreptate, cine nu are dreptate.
"Dreapta sau stanga sunt doar vorbe, si istoria doctrinara a acestui partid o dovedeste, ca atunci cand discuta despre un guvern nu ii intereseaza decat impartirea unor posturi, cine este prim-ministru, cine ia Internele, cine cu cine mai face diverse combinatii de interese care nu au nimic de-a face cu prezentul si cu viitorul.
"Eu cred ca discutia din Comitetul Executiv (CEX) trebuie sa aiba un sens mult mai larg, nu este vorba de iesire, de intrare, de suspendare, de cine da afara pe cine de la guvernare". ... Toate aceste anunturi despre cine scoate pe cine de la guvernare par oarecum deplasate acum.
"O sa vedem cine sta in sala la motiunea de cenzura si cine nu, o sa vedem cine voteaza si cine nu, o sa vedem daca o majoritate parlamentara sustine actul de dispret si de iresponsabilitate al Guvernului lui Traian Basescu numit Emil Boc.
El a adaugat ca gandul sau este acum la viitor si este mai putin important "cine cu cine s-a vazut, cine cu cine a vorbit".
Cine are curiozitatea sa reasculte discursul din Parlament tinut de Blaga va observa, la rece, ca sub aparenta unor vorbe inocente se ascunde o rafuiala cu Udrea.
cine e cu noi, scapa mai usor de Fisc, cine nu, va fi sufocat de controale. Cine e cuminte, primeste firimituri de la buget, cine nu, e lasat sa moara de foame.
Cine-l va impune? ... Cine va prelua in mod credibil stafeta? ... Cine vrea, totusi, altceva? ... A scris atunci un text voit ambiguu -Partida Societatii Civile - cu scopul evident de a sugera ca noua alcatuire ar putea deveni, cine stie, un nou partid.
Din cele 50 de figuri, cine sunt marile sperante ale reformei interne? ... Pe cine vedeti capabil sa faca din PDL altceva decat este azi: ... Cine alege Boc, stie ca sansele castigarii alegerilor in 2012 sunt infime, dar totusi spera ca "Basescu are un plan".
Scurt, irational, fara sa stea pe ganduri, fara sa le pese pe cine stampileaza si pe ce motive.
Basescu nu a spus, din pacate, pe cine banuieste ca i-a atribuit acest rol lui Duda. ... Cine l-a sustinut, l-a finantat si i-a asigurat logistica necesara?
Si cine vrea asta? ... Pentru ca, oricand ar fi alegerile, cine accepta coabitarea cu cineva care a calcat in picioare Constitutia, legile tarii si bunul simt, si are 90% ostilitate nu poate primi mai multa incredere electorala.
a infiintat comisii care decid, chipurile, cine merita si cine nu merita sa fie promovat, conducerea ramane cu mainile curate, birocratic vorbind ea este acoperita, numai ca am impresia ca nimeni nu a cercetat ce ascund manusile, elegante, "europene".
Cine conduce Romania cu adevarat? ... cine este cu adevarat seful acestui grup? ... Nu speculez, pentru ca nu am nici cea mai vaga idee despre cine a pus mana pe Romania, si trage sforile marionetei numita traian basescu.
ieri dimineata) am intrebat cine ar trebui sa-i reprezinte pe oamenii iesiti in strada la intalnirea cu presedintele Romaniei.
Cine raspunde pentru catastrofa Ciolos?, jurnalistul Sorin Rosca Stanescu trage un semnal de alarma privind situatia actuala a Romaniei. ... Cine raspunde pentru catastrofa Ciolos? Oare cine? ... Cine este vinovat?
Cine nu e de acord cu mine e Penal. ... Este Penal si cine va fi considerat Penal in viitor. Este asimilat unui Penal si cine nu are de gand sa voteze pe 11 decembrie cu partidele care au semnul electoral ciolosul.
google-analytics.com