Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (4.45 secunde)
Un tanar care studiaza vrea niste certitudini, sa-si faca un plan al vietii " anul acesta termin facultatea, in cinci ani sunt specialist.
Cei trei liberali, odinioara artizanii accederii la putere a PNL, fac parte din grupul celor cinci politicieni care contesta presedintia lui Calin Popescu Tariceanu si critica in termeni foarte duri presupusa apartenenta a acestuia la grupul de interese format in jurul lui Dinu Patriciu, atacat in numeroase randuri si de presedintele Traian Basescu.
Fiecare institutie cu selectia ei de oferte CJ Dolj se pregateste de selectia de oferte pentru alegerea celor cinci firme care se vor ocupa de construirea retelei de drumuri a Noului Rast.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a declarat ieri ca numarul secretarilor de stat din ministere a fost limitat la cel mult cinci astfel de posturi, iar persoanele restructurate urmeaza sa paraseasca functiile dupa ce premierul Tariceanu va semna deciziile aferente.
ßeful statului, Traian Basescu, s-a intalnit ieri la Riga cu premierul britanic Tony Blair, caruia i-a transmis "ne-multumirea" Romaniei fata de tratamentul diferentiat aplicat in accesul pe piata muncii fata de celelalte zece state din valul cinci de extindere a UE.
Profesorii care vor sa se specializeze isi pot lua concedii fara plata pana la cinci ani, intr-un interval de noua ani, sau o data la sapte ani - un an de invatamant.
In premiera, la lucrarile adunarii au fost prezenti cinci ministri democrati ai guvernului Tariceanu.
Practic, nu exista formule de alianta intre cele cinci partide "de opozitie" - din cauza scandalului politic - care ar putea sa asigure adoptarea proiectelor initiate de executivul condus de Adriean Videanu.
PRM aspira astfel la un scor de 15 la suta in alegeri, in contextual in care, potrivit sondajelor de opinie, trecerea pragului electoral de cinci la suta, ar putea fi considerata un rezultat bun pentru formatiune.
Cu sediile la Bruxelles si Strasbourg, in Parlamentul European sunt prezenti 785 de deputati alesi pe o perioada de cinci ani de catre alegatorii din fiecare stat. ... Din 1979 deputatii sunt alesi prin vot universal direct pentru o perioada de cinci ani.
Corneliu Vadim Tudor l-a numit vineri, intr-o conferinta de presa, pe Dan Voiculescu "Felix Cotosmanul", afirmand ca presedintele fondator al PC "a turnat" la securitate pentru o bucata de paine, "dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune".
Ion Bobeica sustine ca la sedinta cu pricina au participat doar sase consilieri, tocmai in ideea ca restul de cinci alesi sa nu asiste la votarea noului viceprimar.
Astfel, desi mai multi consilieri judeteni si locali s-au angrenat intr-o noua cursa, de aceasta data pentru parlamentare, doar cinci dintre ei si-au implinit "visul" si au prins un loc in Parlament.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat luni, la Craiova, ca din regiunea Oltenia PSD va propune in actuala structura guvernamentala cinci-sase secretari de stat, chirurgul Irinel Popescu fiind singura persoana nominalizata de catre liderul social-democrat. ... Cred ca sunt cinci-sase secretari de stat, plus alti echivalenti".
Deocamdata, fostul director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului incearca sa-si formeze echipa din fruntea prefecturii, care va fi compusa din cinci membri: ... Stancu sustine ca va completa cu personal toate cele cinci posturi.
Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani pune la dispozitia tinerilor 155 de locuri, cinci dintre ele fiind pentru romi. Alte 150 de posturi sunt libere la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni, cinci fiind pentru persoanele de etnie roma.
numarul firmelor care isi vor desfasura activitatea in parc sa fie de minimum cinci, iar in urma dezvoltarii sa se creeze intr-o perioada de cel mult trei ani minimum 300 de noi locuri de munca.
Actualul Consiliu de Administratie (CA) al BNR a fost numit de Parlament la sfarsitul lunii septembrie 2004, cand legislativul a stabilit si ca mandatul conducerii bancii centrale sa fie redus de la sase la cinci ani.
Presedintele PSD nu-si va petrece seara la un restaurant, ci la Teatrul Bulandra, unde va viziona spectacolul lui Dan Puric "Toti cinci". ... Vom fi cu prietenii, la o chestiune mai relaxata si mai culturala - 'Toti cinci'.
Stanescu afirma, intr-un material publicat, luni, pe site-ul sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la o unitate militara din Valcea. ... Cinci vapoare sosite din Tailanda au fost ancorate in portul Constanta.
google-analytics.com