Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (3.21 secunde)
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
Cinci masini s-au ciocnit din cauza faptului ca nu au pastrat distanta regulamentara. ... Aseara, cinci autoturisme s-au ciocnit. ... Cinci soferi, alaturi de rude si prieteni, au vazut moartea cu ochii.
La sedinta de constituire a consiliului local, a propus sa se infiinteze cinci comisii de specialitate, care erau conduse numai de PSD-isti. Erau cinci consilieri PSD si fiecare dintre ei ocupa cate un loc de presedinte.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Seful Guvernului nu a raspuns pana in prezent la interpelare, desi termenul prevazut de Regulamentul Senatului (doua saptamani) a fost depasit substantial (cu cinci saptamani).
Guvernul va reesalona datoriile contribuabililor pe cinci ani, dar cere garantii mari, dobanzi de 14,6% pe an si penalitati In vederea depasirii de catre contribuabili a dificultatilor generate de lipsa lichiditatilor, precum si in scopul prevenirii acumularii de noi datorii, guvernul a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta privind reglementarea acordarii esalonarilor la plata pe maximum cinci ani, proiect care va fi discutat astazi in Consiliul Economic si Social.
Au innebuit cand au auzit ca IAR-99 costa cinci milioane si al lor, similar, numit Hawk, costa zece milioane..., dar de lire. ... Situatia de acum este mult mai subtire decat era acum cinci, opt sau 11 ani. ... Ei au cinci insi in jur si le spun:
Daca merge bine si ma simt eu comod in ea, s-ar putea s-o mai tin inca cinci-sase ani, pana cand incepe sa-mi faca probleme. ... Dar, totusi, l-au votat vreo cinci milioane de romani care au crezut ce le-au spus PSD-ul si PNL-ul, adica Ponta si Crin Antonescu.
Intre cele 51 de tablouri, cinci le-a primit sub forma de donatie de la autori. ... Are sapte tablouri de Piliuta, sase de Nicolae Blei, cinci de Stefan Pelmus, cinci de Setran, doua Ciucurencu, un Luchian, un Pacea, un Sirato etc.
Cu toate sporurile abia ajungea la un salariu de cinci milioane lei pe luna. ... Vis oprit la granita cu Austria Drumul in Ungaria dureaza doar patru-cinci ore. ... Are cinci copii si toti sint plecati in Italia.
Pentru credite pe o perioada intre unu si cinci ani, dobanda este 13,95%, variabila, iar pentru credite pe o perioada cuprinsa intre cinci si zece ani, dobanda este 14,95%.
Colectionarul detine masina de cinci ani si a cumparat-o cu 8.000 de euro de la un batran de 90 de ani, care isi petrecuse jumatate din viata la volanul batranei doamne.
La cei 38 de ani ai sai, Andreea Banica este insarcinata in cinci luni. ... Andreea este insarcinata in cinci luni si va avea un baietel.
Astfel, vor avea loc intalniri saptamanale la nivelul conducerii celor doua partide "intr-o formula trei plus trei" si de doua ori pe luna vor avea loc reuniuni mai largite, de cate cinci persoane.
Cu alte cuvinte, una din cinci dintre aceste stele au o dimensiune asemanatoare cu cea a pamantului si se situeaza in asa-numita "zona locuibila". ... Astfel incat, in partea de cosmos pe care o putem observa, ar putea exista cinci mii de miliarde de miliarde de planete favorabile vietii.
Am cunoscut in cadrul acestui seminar despre cum sa invatam sa scriem despre talasemie cinci tineri care sufera de aceasta boala.
Specialistii au specificat, de asemenea, ca femeile ar trebui sa astepte timp de cinci ani de la tratamentul cancerului de san inainte de a ramane gravida.
Am stricat patru-cinci masini pe acel drum. Punem in pericol viata oamenilor si nici macar nu sunt atat de multi pasageri in timpul saptamanii, patru-cinci la o cursa.
In conditiile in care singurele posturi din administratia locala romaneasca pentru care se poate organiza concurs sunt cele din cadrul directiilor de integrare tocmai pentru a mari capacitatea de absorbtie a fondurilor europene, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a refuzat sa aprobe organizarea unui concurs pentru ocuparea a cinci posturi in cadrul directiei de specialitate din CJ Dolj.
google-analytics.com