Cautare

6348 de rezultate pentru "cinci stalpi daramati in cluj" (2.95 secunde)
Primarul municipiului Cluj-Napoca a primit nota 4,89 din partea clujenilor in cadrul actiunii “Da-i nota primarului“, initiata de PSD Cluj.
FARCAS) S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti. ... - Era un preot erudit, cu studii de teologie si pedagogie efectuate in Germania.
A si trecut prin Senat, dar s-a blocat in Camera. ... Repet faptul ca una e sa imparti cinci la doi si alta e sa imparti 24 la doi.
Cluj. Pandurii a ramas fara fundas dreapta dupa ce Adi Rusu s-a accidentat la genunchi in prima repriza a amicalului cu Duisburg (3-2). ... Trebuie imobilizat piciorul in ghips trei saptamani, dupa care o sa inceapa recuperarea.
Potrivit lui Marius Ionescu, directorul tehnic al Primariei Targu Jiu, suprafata totala prevazuta in proiectul de infrumusetare este de 26.690 de mp, din care s-au finalizat lucrarile pe 13.617 mp. ... Au fost montati 54 de stalpi ornamentali din cei 91 prevazuti in proiect.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) i-a intocmit afaceristului Ilie Hondoreanu dosar penal pentru faptul ca nu a oprit lucrarile la un gard de imprejmuire a vilei pentru care nu avea autorizatiile necesare si care mai era construit si pe domeniul public.
In goana dupa agenti, companiile apeleaza la orice mijloc de recrutare. ... Unele dintre acestea apeleaza chiar si la postarea anunturilor pe stalpi sau in statiile de autobuz.
Firmele Macon Deva si Sipromat Hunedoara, care detin concertat participatii majoritare la Simbeton (SIOB) si Simcor (SIOR), din Oradea, vor derula in intervalul 8 octombrie-4 noiembrie, oferte publice de preluare a celor doi producatori de materiale de constructii, in valoare totala de 22,64 milioane de lei.
In cadrul Consiliului Judetean s-a desfasurat ieri o consultare publica atat cu reprezentanti ai unor institutii deconcentrate, cat si primari ai comunelor din judet, dar si membri ai filialei Transelectrica Bacau cu privire la initierea unui proiect de realizare a unei legaturi electrice aeriene (LEA) de 400 de kilovolti.Finantarea proiectului retelei electrice va fi sustinuta prin programul BERD, iar executia lucrarilor va fi suportata de cei doi beneficiari, respectiv Transelectrica, pe teritoriul roman, si Moldelectrica, in Republica Moldova.
Vestile in domeniul reabilitarii termice a blocurilor curg in ultimele zile. Dupa ce au aflat ca nu-si pot termoizola apartamentele fara autorizatie de construire daca blocul este mai inalt de doua etaje, craiovenii sunt instiintati ca pot apela in schimb la credite cu garantie guvernamentala pentru reabilitarea energetica.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Multi oligarhi rusi, aflati sub inconfortabila monitorizare a Kremlinului, si-au mutat afacerile din Rusia si si-au extins activitatile in tari din Europa de Est, inclusiv in Romania, tara membra a Uniunii Europene, scrie site-ul waz.euobserver.com. ... Taruta a cumparat uzina metalurgica Fortpres CUG din Cluj.
Cluj:
Mircea Geoana il acuza pe Traian Basescu ca, din cauza lui, Romania a pierdut cinci ani si sansa unei cresteri economice care ne putea pozitiona ca un actor important pe scena internationala.
Cotidianul "Replica" dezvaluia in luna iulie una din stirile bomba ale anului: cinci banci centrale s-au organizat intr-un cartel, dupa ce au stabilit de comun acord practicarea unor comisioane identice.
Liderii organizatiilor locale ale PSD din Cluj care au obtinut rezultate slabe la alegerile europene risca sa fie pedepsiti. Pedepsele pot sa mearga pana la retragerea sprijinului politic si inlocuirea unor viceprimari si consilieri locali, a declarat presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Neurochirurgul Horatiu Ioani revenit in Romania dupa 7 ani in Anglia:
google-analytics.com