Cautare

6348 de rezultate pentru "cinci stalpi daramati in cluj" (4.19 secunde)
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... ALIVE TVR CLUJ. Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
Masini strivite de copaci si stalpi cazuti Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata o avertizare de cod galben de vant puternic pentru municipiul Bucuresti si alte cinci judete. Meteorologii avertizeaza ca in Capitala si in judetele Ilfov, Teleorman, Ialomita, Prahova si Dambovita va fi vant puternic.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
Liderul democratilor este acuzat de Funar ca sfideaza Constitutia si incalca principiul separatiei puterilor in stat.
"a decedat", cel putin de facto, daca (inca) nu si in scripte, filialele din teritoriu nu prea vor sa accepte situatia impusa de liderii de la Bucuresti.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit.
PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
Romania a ratat intrarea in Schengen, UDMR a iesit de sub hegemonia lui Marko Bela, in PDL reapare competitia la Presedintie, Basescu sare la gatul Rusiei si al Olandei, Tokes isi face partid, opozitia isi face alianta, moare Ion Diaconescu, regele se adreseaza parlamentului dupa 65 de ani, iar administratia clujeana este decapitata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.
Fabrica Nokia din Cluj a inregistrat in mai productia primului million de dispozitive mobile in Romania, la doar trei luni de la inceputul productiei, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie."Nokia a anuntat atingerea numarului de 1.000.000 de dispozitive mobile produse la noua sa fabrica din Cluj, Romania.
Duminica, pe Arena Nationala, Steaua a invins-o cu scorul categoric de 3-0 (1-0), pe Universitatea Cluj, in finala Cupei Romaniei. ... - Adi Popa in min 9 si min 53 - Raul Rusescu in min 48.
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! Toate sperantele in cel mai bun marcator al echipei in ultimele doua sezoane (Autor:
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Umanoizi in preajma noastra (Autor: ... FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, din evidentele ufologului american Albert S.
Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. ... Ea a scris anul trecut pentru Justitiarul cum traieste acest fenomen din interiorul lui, dar mai ales despre CINE sunt babele care stau la coada zile in sir pentru a se ruga.
Week-end-ul care tocmai s-a incheiat l-a prins pe democrat-liberalul Daniel Florea (foto), fost candidat pe un colegiu uninominal la Constanta pentru Parlamentul Romaniei, in prezent consilier al ministrului Transporturtilor, Radu Berceanu, la malul marii.
Daca proiectele vor fi aprobate vor fi restaurate aleile, podurile si grota din Parcul Cismigiu, iar in Parcul Carol va fi refacuta gradina franceza si aleile. Proiectul a fost aprobat joi de Consiliul General, in unanimitate.
Nu prea fericiti, bucurestenii s-au obisnuit cu dese intreruperi ale alimentarii cu energie electrica in diverse zone din Capitala. In schimb, locuitorii de pe Calea Dorobantilor, din portiunea dintre British Council si "Perla", sunt total nemultumiti de iluminatul public insuficient.
Cica pe stalpi, ziduri si alte locuri cu vedere la marele public al urbei noastre au aparut tot felul de afise care incita la o oarecare luare de pozitie anti-UE.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". Puteti citi in continuare textul declaratiei.
google-analytics.com