Cautare

425 de rezultate pentru "christian badea" (4.25 secunde)
Un cuvant aparte, insa, l-a reprezentat postarea lui Christian Ciocan de pe pagina personala de Facebook. ... Cifre foarte mari (pentru exemplificare, "vedete" imbracate sumar de-abia strang 200-300 de aprecieri), cu atat mai mult cu cat pagina lui Christian Ciocan nu a platit niciodata publicitate.
Christian Tour a pregatit pentru finalul sezonului estival o surpriza de amploare, destinata in principiu turistilor care au implinit varsta de 55 de ani.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Recent, in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mircea Badea s-a decis sa-l voteze pe Remus Cernea.
e jegos si in spiritul propagandei pe care o fac baietii astia de cand se stiu", a spus Mircea Badea indignat, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, "In gura presei".
Daca liberalii doljeni il anuntasera deja pe Pavel Badea candidat in cursa interna din cadrul USL, pesedistii taraganeaza sa faca un anunt oficial si, cel mai probabil, nici nu isi vor mai anunta candidatul, ci impreuna cu PNL vor anunta candidatul comun.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
Mihai Bendeac se amuza de Mircea Badea care nu vrea sa se insoare la "In puii mei". Mihai Bendeac l-a parodiat pe Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei" care a fost pus in situatia de a se casatori in direct cu iubita lui Carmen Bruma.
Mircea Badea a fost exceptional la programul de dimineata de la Tele7 abc, strunit de Teo Trandafir, unde reuseau sa dea sare si piper unei emisiuni destul de terne prin tematica sa: ... Un singur modul depasea priceperea si intelegerea d-lui Badea:
"Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat.
Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Reproducem doua articole bizare, publicate de Mircea Badea pe blog. Din lectura acestora aflam ca Badea il acuza pe Tolo ca nu se concentreaza suficient si inghite pe nemestecxate o diversiune basista, atunci cand se lasa inundat de mila cu privire la jurnalistii de la Romania Libera.
dezvaluiri din spatele cortinei Cristi Borcea si Nicolae Badea s-au intalnit ieri pentru prima data de la momentul in care primul a amenintat ca se va retrage din actionariatul lui Dinamo .
Antena 3 - Mircea Badea:
Nu de aceeasi parere este Mircea Badea. Duminica seara, la emisiunea TV Sinteza Zilei, Mircea Badea a comentat ironic noul look al prietenului sau Mihai Gadea, zicand ca l-a confundat cu un coleg de la Antena 3 (Ionut Cristache), din cauza barbii si a ochelarilor.
Intors in tara dupa o perioada lunga, cu ocazia Festivalului Enescu in deschiderea caruia a concertat, Christian Badea, celebrul dirijor cu o cariera internationala impresionanta va sustine un concert, cu un concept inedit pe 29 octombrie, la Ateneul Roman, impreuna cu Orchestra Romana de Tineret.
Badea, despre discursul lui Basescu: ... Mircea Badea a comentat in editia de marti seara a emisiunii "In gura presei" discursul plin de emotie al presedintelui Traian Basescu din timpul investiturii in functie a noului ministru de Externe, Cristian Diaconescu.
Senatorul PD-L Viorel Badea (foto), vicepresedintele Comisiei pentru politica externa, va cere in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE) o ancheta internationala privind abuzurile Chisinaului, subliniind ca "regimul Voronin trebuie sa inceteze a mai exista".
Candidatul PDL in colegiul 19, Teo Trandafir, a declarat ca povestea prieteniei sale cu Mircea Badea este una "absolut senzationala care merita scrisa", adaugand ca daca acesta o va ataca vreodata, va fi pentru ca i-a dat motive.
google-analytics.com