Cautare

87 de rezultate pentru "chicago" (8.72 secunde)
Victor Ponta, la Chicago: ... "Eu nu cred intr-o opozitie care vine sa distruga tot ceea ce au facut cei dinainte, ei au putut face atat, noi vom face si mai mult", a declarat la Chicago presedintele PSD, Victor Ponta.
- Noi medicamente contra cancerelor, rezistente la terapiile cunoscute - Studiile prezentate la conferinta American Society of Clinical Oncology (Chicago, iunie 2014) au vizat molecule noi, ce tintesc tumorile rezistente la terapiile traditionale Cancerele avansate de plaman, al sangelui, tiroidei si ovarian, rezistente la terapiile cunoscute, au raspuns favorabil la noile medicamente, prezentate la conferinta anuala a American Society of Clinical Oncology (ASCO) de la Chicago.
Ponta, din Chicago:
Omul de casa al oficialitatilor din Cluj-Napoca, dincolo de fanfaronadele trase cu diverse prilejuri, nu-i decat un comersant penticostal din Chicago. ... Sa nu va imaginati ca marea comunitate penticostala din Chicago se intrece in rugaciuni nesfarsite. ... In casa lui Chezan functioneaza Organizatia PDL Chicago.
Primele sale aparitii in fata oamenilor au fost la cativa anisori, atunci cantand in biserica penticostala romana din Chicago, acolo unde locuieste cu parintii. ... Laura locuieste in Chicago si provine dintr-o familie modesta.
- Drumul Route 66 din SUA a fost la origine o sosea lunga de 2.451 mile (3.944 km) care lega orasul Chicago (Illinois) de orasul Santa Monica (California).
Un alt incident a avut loc in anul 2006, la aeroportul international Chicago O`Hare. ... Un reporter din Chicago a aflat despre acest incident, el cerand companiei United Airlines un raport cu privire la acest incident.
Presedintele Traian Basescu va participa, in perioada 20 - 21 mai, la lucrarile Summitului NATO de la Chicago. ... Intr-o declaratie sustinuta vineri la Palatul Cotroceni, presedintele Basescu spune ca are stabilite si intalniri politice, in marja participarii la Summitul de la Chicago, dar si cu comunitatea de romani.
Dupa Chicago, avem un alt fel de NATO Presedintele Traian Basescu a declarat, la intoarcerea de la Summitul NATO de la Chicago, ca Romania vizeaza cooperarea pe termen lung cu Ucraina pentru a rezolva anumite probleme bilaterale curente, chestiune discutata in cadrul unei intalniri bilaterale cu presedintele ucrainean.
"Basescu s-a comportat ca la gradinita, la summit-ul NATO" Presedintele Traian Basescu s-a comportat ca "la gradinita", la summit-ul NATO de la Chicago, unde "s-a scalambat" doar pentru a iesi in evidenta in fata presei, in momentul in care ministrul de externe, Andrei Marga, sustinea o declaratie, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
"Victor Ponta devine din ce in ce mai prezidentiabil" Comportamentul presedintelui Traian Basescu la summit-ul NATO de la Chicago este "inacceptabila pentru un sef de stat", afirma presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca asistam la o competitie intre palate, moment in care premierul Victor Ponta este din ce in ce "mai prezidentiabil".
Episodul de la Chicago, cand Traian Basescu a facut totul pentru a-i minimiza rolul ministrului Andrei Marga, certifica aceasta imposibilitate. Basescu a incercat sa iasa in evidenta in fata diasporei din Chicago fiindca stia ca, in trecut, el se bucura de simpatie in fata romanilor din strainatate.
Mariustuca.ro / La Congresul American Society of Clinical Oncology (Chicago, 29 mai-2 iunie), oncologii mizeaza pe imunoterapie in lupta cu cancerul (Autoare:
Wikipedia In anul 1889, Congresul Internationalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internationala a Muncii, in memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorata prin manifestatii muncitoresti.
Ea a dat diapozitivele fratelui sau, un om de afaceri din Chicago, prin care ele au ajuns la Tom Carey. ... In acest scop, diapozitivele au fost transmise si unui ziar din Chicago, ca si expertilor firmei Eastman Kodak.
Londra si Chicago, in topul nemultumirilor In topul aeroporturilor care trebuie evitate pe primul loc se afla Heathrow, din Londra, la egalitate cu O‘Hare International din Chicago, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat chiar in Marea Britanie.
Academia Vaganova St.Petersburg, Bolshoi Academy Moscow, Ballett Akademie Wien, Hochschule fur Musik und Theater â€" Ballett Akademie Munchen, Royal Ballet School of Birmingham, Royal Ballet Academy London, Staatliche Balletschule Berlin, Ecole Nationale Superieure de Danse de Marseille, Joffrey Ballet Academy Chicago si Kozlova Ballet Academy, New York.
La data de 1 Mai 1886, sute de mii de manifestanti au protestat pe tot teritoriul Statelor Unite, insa, cea mai mare demonstratie a avut loc la Chicago, unde s-au intrunit 90.000 de persoane, din care aproximativ 40.000 se aflau in greva.
In 1924 se muta in Statele Unite, unde isi ia licenta in sociologie si antropologie la prestigioasa Universitate din Chicago. ... Din anii '60 este profesor la Universitatea din Chicago.
Cercetatorii de la Universitatea Harvard si medicii de la un spital din Chicago sustin ca acest test poate evidentia o modificare a lungimii telomerilor, portiune a ADN ce se afla in fiecare cromozom.
google-analytics.com