Cautare

331 de rezultate pentru "cezar" (2.53 secunde)
Din Comisia pentru statut, alcatuita din 13 persoane, fac parte, intre altii, vicepresedintii PD Vasile Blaga, Ioan Oltean, Radu Berceanu, Cezar Preda si Ioan Onisei, precum si deputatii Augustin Zegrean si Daniel Buda.
Cererea de inregistrare la Tribunalul Bucuresti a modificarilor prin care PD si-a schimbat numele in PD-L si a Protocolului de comasare este semnata de Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Cezar Preda, Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Gheorghe Flutur, Florin Popescu.
De altfel, la numai 24 de ore dupa afirmatiile facute de Basescu, unul dintre vicepresedintii PD - Cezar Preda - a confirmat derularea unor contacte intre liderii democrati si cei ai PPE, chiar daca a tinut sa adauge ca subiectul nu figureaza printre "prioritatile” PD-istilor in acest moment.
Vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, spunea ca PD-L nu ar trebui sa manifeste "solidaritate tiganeasca" fata de doamna ministru, asa cum PSD a manifestat in cazul Bivolaru.
'Imi cer scuze, fata de colegii senatori si fata de distinsii invitati de la balcon (generali si alti ofiteri in rezerva - n.n.), ca nu voi folosi si apelativul "domnule general", chiar daca v-au cazut patru stele pe umar, chiar daca aveti pieptul plin de decoratii, chiar daca aveti CV-ul plin de doctorate in stiinte juridice si militare, intrucat, pe de o parte, dupa stiinta mea, ca militar activ nu ati condus nici macar un pluton, iar, pe de alta parte, as savarsi o impietate la adresa unor personalitati ilustre ce au obtinut pe merit acest grad militar suprem, de la Hanibal, Cezar si Napoleon Bonaparte, pana la marii si bravii nostri generali Eremia Grigorescu, Constantin Prezan, Alexandru Averescu si altii, care n-au astazi nici macar dreptul postum sa le pomenim numele si renumele.
Primarul a adaugat ca l-a masurat si pe democrat-liberalul Cezar Preda. "Pentru Primarie are o cota de 26%", a spus Boscodeala.
Astfel, Cristian Boureanu si Constantin Ostaficiuc n-au mai candidat pentru postul de prim-vicepresedinte al PDL, iar Cezar Preda si-a retras candidatura pentru functia de secretar general.
Cezar Florin Preda, deputat PD de Buzau, presedintele PD Buzau - unic administrator la RER ECOLOGIC SERVICE GALATI SRL si administrator la RER ECOLOGIC SERVICE BUZAU SA;
UPDATE 9:20 - Cezar Magureanu a anuntat ca va vota pentru motiunea de cenzura, dupa ce s-a consultat cu PNL-istul Dan Radu Rusanu.
Olteanu va fi secondat la conducerea organizatiei de vicepresedintele Cezar Preda, deputatul de Maramures, Mircea Man, si secretarul pe probleme organizatorice, Costica Canacheu.
Cristian Popescu Piedone (USL), Sulfina Barbu (PDL), Ghita Richard Vicentiu (PP-DD), Razvan Valentin Costache (UNPR), Florian Udrea (PP-PS), Ion Sarbu (PAS), Mihai Caciula (Partidul Verde), Cornel Costea (Forta Civica), Iosif Eugen Vucicu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Marinica Bunea (Partidul Poporului), Nicolae Apostolescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Mariana Serban (PRM), Adonis Cezar Mihalache (Partidul National Democrat Crestin), Sorin Cristian Nica (PER) si Gheorghe Ursa (Partidul "Totul pentru Tara") si independentul Constantin Titian Filip.
Cezar Sigmirean, Universitatea "Petru Maior", Targu-Mures; Conf. Dr. Elena Saulea, UNATC, Bucuresti; Ovidiu Simonca, jurnalist, redactor sef adjunct, "Observator cultural";
Berceanu a nominalizat ca posibili parlamentari observatori pe Cezar Preda, Marin-Jean Marinescu si Anca Boagiu. Si Adrian Nastase, presedinte executiv al PSD sustine ca a facut demersuri pe langa europarlamentarii socialisti pentru ca observatorii sa fie admisi din aceasta toamna.
Indarjirea cu care Cezar Preda (liberal acum si PDL-ist inainte!) apara pozitia generalului SRI Dumbrava ma face suspicios: el controleaza SRI sau, prin el, SRI controleaza Comisia de control al SRI?
Intrebat de ce numai actualul presedinte interimar al PD, Emil Boc, va depune o motiune populara la Conventia Nationala, fruntasul democrat a spus ca, in urma dezbaterilor nenumarate din partid, inclusiv asupra unui document similar al lui Adriean Videanu si asupra intentiei lui Cezar Preda de a depune o motiune social-democrata, s-a decis ca motiunea sa fie asumata integral de Boc.
In final, si ultimii adepti ai actualei orientari a PD, Cezar Preda si Radu Berceanu, au trebuit sa renunte din lipsa de sustinere din interiorul partidului.
Printre demisionari se numara membrii Biroului Executiv al organizatiei municipale Vaslui, cea mai puternica filiala din judet, inclusiv Doru Husanu, presedintele organizatiei, Liviu Mazilu, Ionela Mocanu si Cezar Mihailus - vicepresedinti.
Ca de obicei, PSD si-a utilizat toate minutele alocate dezbaterilor, in timp ce Coalitia a consumat un minut, in care deputatul PD Cezar Preda a explicat ca respinge „cu vehementa politica bazata pe specularea suferintei“ si ca resping motiunea.
La eveniment au participat printre altii, Ioana Avadani, director executiv CJI , Liana Ganea, coordonator programe la ActiveWatch - AMP, Gelu Trandafir, membru al Consiliului National al Audiovizualului, Cezar Ion, presedintele Asociatiei Jurnalistilor din Romania, si Cristi Godinac, presedintele MediaSind.
Din redactie faceau parte Magdalena Boiangiu, Adrian Cioroianu, Radu Cosasu, Andrei Manoliu, Matei Martin, Cezar Paul-Badescu, Iaromira Popovici sau Simona Sora.
google-analytics.com