Cautare

331 de rezultate pentru "cezar" (2.85 secunde)
In opinia noastra, suntem departe de a fi pregatiti sa absorbim fondurile pe care Romania le are la dispozitie inca din a doua jumatate a acestui an", a declarat Ioan Cezar Coraci, presedintele UGIR 1903, in cadrul unei conferinte de presa.
Numele lui Enryko-Cezar Constantinescu si al lui Dumitru Para au tinut prima pagina a ziarelor în ultima saptamâna, dupa ce interlopii craiovenii s-au taiat cu sabiile în centrul orasului. ... Asadar, la vedere, Enryko-Cezar Constantinescu figureaza ca asociat la patru societati comerciale.
Numele lui Enryko-Cezar Constantinescu si al lui Dumitru Para au tinut prima pagina a ziarelor în ultima saptamâna, dupa ce interlopii craiovenii s-au taiat cu sabiile în centrul orasului. ... Asadar, la vedere, Enryko-Cezar Constantinescu figureaza ca asociat la patru societati comerciale.
Presedintele UGIR 1903, Cezar Coraci, a declarat ca este de acord cu reducerea anvelopei salariale cu 25%, insa a reiterat ca Uniunea nu va sustine memorandumul cu FMI in forma actuala. ... "Nici nu stim daca exista o solutie legala", a mai spus Cezar Coraci.
Oficialul il contrazice astfel pe seful UGIR 1903, Cezar Corici, care spunea astazi ca la Guvern se poarta negocieri pentru un nou imprumut de la FMI.
Dragos Damian, Presedintele Asociatiei Producatorilor de Medicamente din Romania, a venit cu o sugestie: sa fie sprijinita industria romaneasca", ne-a spus Cezar Irimia, Presedinte APCR.
In legatura cu tara noastra, in contextul anchetei OMS, Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, precizeaza ca "din 2001 cerem realizarea unui registrul al cancerului tocmai pentru a pune la punct un plan eficient, bazat pe informatii corecte, de lupta contra cancerului.
Cezar Irimia, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Cancer (ABC) ne explica." In nici unul din spitalele/sectiile de oncologie/ hematologie din aceste judete nu exista posibilitatea de tratare a acestor copii.
Florin Mihaltan, presedintele interimar al Societatii Romane de Pneumologie, Institutul de Pneumologie "Marius Nasta", Bucuresti, UMF Carol Davila Bucuresti si Cezar Irimia, presedintele FABC. ... Este o afectiune care vine cu semne putine si ne lasa putin timp la dispozitie", atrage atentia Cezar Irimia, presedintele FABC.
Selgros Cash&Carry Romania impreuna cu Chef Cezar Munteanu deruleaza pentru al treilea an consecutiv programul educational "Sanatatea incepe din farfurie". ... Initiat de catre Chef Cezar si Selgros, programul beneficiaza in 2014 de contributia si asistenta Dr.
Si anul acesta competitia a reunit in Bucuresti cei mai buni 10 finalisti alesi in urma etapelor preliminare si un juriu de mare clasa condus de Chef Cezar Munteanu." - a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Romania.
Cezar Irimia, presedintele FABC. ... Cezar Irimia, presedintele FABC. Factori de risc: 1. Varsta: Majoritatea cazurilor de cancer ovarian sunt diagnosticate in jurul varstei de 55 de ani, cand apare menopauza.
De asemenea, daca aveti in familie pe cineva care a suferit de cancer ovarian, spuneti-i asta medicului, spune Cezar Irimia, presedintele FABC. ... Este doar un mic gest ce le poate salva viata, precizeaza Cezar Irimia, presedintele FABC.
Locul 1 - Cezar Stanislau Locul 2 - Ovidiu Vasile Locul 3 - Maximilian That Juriul a fost format din reprezentanti ai restaurantelor participante la festival, iar burgerul lui Cezar Stanislau va putea fi degustat, timp de o saptamana, la restaurantul Ludic (Strada Aaron Florian 3A).
Trebuie conturat acest plan si corect finantat, atrage atentia Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer. ... Cezar Irimia reaminteste ca pentru multe boli neoplazice lipsesc medicamente.
Iar un program de screening pentru toate femeile cu varsta cuprinsa intre 24 si 64 de ani, realizat in concordanta cu recomandarile europene, ar fi esential in acest sens, spune Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).
Tinerete fara batranete, Piele sensibila si Iubeste, ne-a spus Cezar Proca, detinatorul brandului BioFuture Carpathia. Mai multe detalii despre aceste produse gasiti pe site-ul www.biofuture.ro.
Cezar de 25 de ani, din Bucuresti, care oferea spre vanzare zece pachete de tigari netimbrate de diferite marci. ... Cezar a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.000 de lei si au fost confiscate pachetele de tigarate.
In fata justitiei trebuie sa vorbesti personal, sa te aperi", sustine democrat-liberalul Cezar Preda. ... Dar, in aceasta situatie, Cezar Preda n-ar trebui sa-i ceara si presedintelui Traian Basescu sa demisioneze pentru a se pune la dispozitia justitiei?
Cezar de 21 de ani, toti din Bucuresti, membrii unei grupari infractionale, implicati in agresiunea sesizată ... Cezar de 21 de ani, toti din Bucuresti, membrii unei grupari infractionale, implicati in agresiunea sesizata de N.
google-analytics.com