Cautare

331 de rezultate pentru "cezar" (3.94 secunde)
De la nivel national, au fost prezenti vicepresedintele PLD, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza, membru al Biroului Executiv National al PLD, Valeriu Stoica, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Florin Popescu, vicepresedinte PLD, si Cezar Preda, vicepresedinte al PD.
Din partea PD, la protocol vor lucra Vasile Blaga, Cezar Preda si Radu Berceanu, iar din partea PLD Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Florin Popescu.
Vicepresedintele democrat Cezar Preda a declarat vineri ca Partidul Democrat Liberal va fi unul prezidential, spunand ca este vorba despre "o obligatie morala intrucat presedintele are un program si a castigat impreuna cu PD alegerile in 2004".
Deputatul PD-L Cezar Preda este de parere ca, prin numirea Noricai Nicolai la Justitie, liberalii doresc limitarea puterii procurorilor DNA, care ancheteaza o serie de actuali sau fosti ministri ai cabinetului Tariceanu.
Vicepresedintele PD-L Cezar sustine ca "actuala clasa politica nu doreste votul uninominal".
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
Acesta a acuzat si lasitatea celorlalti membri ai BPN, laudandu-i in schimb pe Ioan Oltean si Cezar Preda, cei care au votat impotriva excluderii sale. ... Doar Ioan Oltean si Cezar Preda au dovedit ca au coloana vertebrala, ca au ceva in pantaloni", a mai spus deputatul Stelian Dutu.
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda a declarat, sambata, la Galati, ca democrat-liberalii si-au propus sa castige peste 40% la alegerile parlamentare si sa formeze singuri noul Guvern.
Vicepresedintele PD-L Cristian Boureanu a declarat joi, despre opinia lui Cezar Preda, potrivit careia PD-L ar trebui sa isi ceara scuze lui Traian Basescu, in contextul intelegerii cu PRM, ca, daca prietenii considera ca trebuie sa isi ceara scuze, acest lucru se face "in privat si nu in public".
Vicepresedintele PDL Cezar Preda este convins ca partidul din care face parte va castiga alegerile europarlamentare, insa la o distanta foarte mica de PSD, din cauza ca electoratul democrat-liberal va canaliza o parte din voturi catre candidatul independent Elena Basescu.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a comentat cu umor afirmatiile vicepresedintelui PD-L, Cezar Preda, si a declarat ca PSD nu va iesi de la guvernare:
Bogdan Diaconu este de parere ca Sebastian Lazaroiu si Cezar Preda confirma degringolada din PD-L si prabusirea partidului. ... Acest partid isi traieste ultimele zile de glorie, lucru confirmat si de Cezar Preda care a aratat cat de mult plateste formatiunea democrat-liberala pentru toti incompetentii din Guvern.
• Vicepresedintele PDL, Cezar Preda, le-a retezat-o scurt colegilor de partid, pentru gresita lor strategie de comunicare. ... Cezar le-a mai spus sa nu se mai certe in direct.
Si vicepresedintele PDL Cezar Preda s-a exprimat impotriva variantei ca guvernul sa fie condus de un premier tehnocrat. Cezar Preda sustine ca "e o pacaleala cu premierul tehnocrat".
Blaga spune ca nu s-a intalnit cu Antonescu, nici cu lideri PDL pentru a planui un nou Guvern Senatorul PDL Vasile Blaga a negat marti ca s-ar fi intalnit cu liderul PNL Crin Antonescu si nici cu colegii sai precum Sorin Frunzaverde si Cezar Preda pentru a planui inlaturarea lui Emil Boc si instaurarea unui guvern de uniune nationala.
Cezar Preda, deputat PDL, saptamana trecuta intr-o conferinta de presa: ... Cezar Preda: "Veneau la noi cu nume. Cand vedeau ca nu tine, dadeau vina pe Traian Basescu.
Boc, criticat de colegi pentru lipsa de reacte din ultimele zile La sedinta de luni, mai multi democrat-liberali, intre care s-au remarcat in special William Branza, Cezar Preda, Valeriu Stoica, Constantin Ostaficiuc si Mihai Stanisoara, l-au asaltat pe Boc cu reprosuri privind proasta gestionare a situatiei.
Doi senatori ai puterii, Iosif Secasan, de la PDL si Cezar Magureanu de la UNPR si-au anuntat demisia. ... La randul sau, senatorul Cezar Magureanu a anuntat, marti, in plenul Senatului, ca isi da demisia din functia de vicelider al Grupului Progresit.
PDL va cere Parlamentului o pozitie oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc PDL va cere Parlamentului sa elaboreze o declaratie de presa prin care sa exprime pozitia oficiala fata de arborarea in Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc, a anuntat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda.
Ioan Cezar Coraci, presedintele UGIR-1903, a afirmat ca toate guvernele, pentru a proteja aceste mijloace de inavutire, scot modificari si propuneri de modificari ale Codului Fiscal.
google-analytics.com