Cautare

331 de rezultate pentru "cezar" (2.71 secunde)
Presedintele FABCR, Cezar Irimia, avertizeaza:
Termen pe care un dictionar il defineste drept "un regim politic inspirat din guvernarea lui Iuliu Cezar si a imparatilor romani, unde puterea este concentrata in mainile unui om puternic sprijinit de popor".
Democratul Cezar Preda a fost ales ieri vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, functia de presedinte fiind adjudecata, cu unanimitate de voturi, pentru a treia oara consecutiv de Rene van der Linden.
Realitatea.net a scris luni, citand surse din PDL, ca, in echipa cu Sorin Frunzaverde si Cezar Preda, Vasile Blaga va propune un guvern de uniune nationala, iar din acesta ar urma sa faca parte USL si UDMR.
PNL - PD Buzau, deputatul Cezar Preda, a lansat o serie de acuzatii la adresa consilierilor municipali buzoieni care la o sedinta ordinara a Consiliului Local de saptamana trecuta au votat alaturi de PSD, contrar indicatiilor primite.
Democratii constanteni vor fi luati la intrebari de Cezar Preda In schimb, surse din PD sustin ca nu acelasi lucru se poate spune despre alegerile desfasurate la nivelul Organizatiei Municipale Mangalia, acolo unde presedinte a fost ales Ion Negrea.
Astfel, deputatul Cezar Preda pretinde ca PD a ajuns prima forta politica a tarii si ca, in aceste conditii, trebuie sa aiba intaietate la carma guvernarii.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca in atentia Departamentului National Anticoruptie vor ajunge si fruntasi democrati, care "au avut de-a lungul vremii bube in cap", precizand ca ministrii si secretarii de stat au fost avertizati de conducerea partidului ca aceia "care fura si fac ce a facut PSD o incurca".
Scriitorul Cezar Paul Badescu l-a intalnit la capatul unei astfel de crize: ... Cezar, ala este iadul!. Popescu a scris o poezie dupa ultima internare la Alexandru Obregia, Spitalul 9 â€" cum ii zice lumea:
Miercuri, 31 mai, la Galeria Galateca, va avea loc vernisajul artistului Cezar Mic. Acesta este elev al Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri ca PNL a ales un moment nepotrivit pentru organizarea unei manifestari care sa marcheze 500 de zile de guvernare a Aliantei D.A., in conditiile in care Romania este sub ape, iar relatia dintre PD si PNL nu este pusa la punct.
Filiala PNL Satu Mare a respins ieri acuzatiile vicepresedintelui PD Cezar Preda la adresa lui Gheorghe Flutur. ... "Am luat cunostinta cu indignare de noile declaratii ale dlui Cezar Preda, vicepresedinte PD, despre activitatea lui Gheorghe Flutur, ministrul liberal al Agriculturii.
Deputatul PD Cezar Preda: "Gestul PSD este jenant" Ipocrizia a fost sesizata de vicepresedintele PD, Cezar Preda, care a catalogat gestul PSD ca drept jenant, fiind de parere ca restul partidelor ar trebui sa ceara informatii de la social-democrati in cazul lui Omar Hayssam, si nu invers.
Potrivit deputatului Cezar Preda, PD va trebui sa participe la alegerile pentru PE. ... "Un punct de vedere similar este impartasit de Sorin Frunzaverde, dar si de toti presedintii Consiliilor judetene cu care am avut ocazia sa vorbesc la Colegiul Director care a avut loc la Cluj", sustine Cezar Preda.
Partidul Democrat va trebui sa participe la alegerile pentru Parlamentul European, a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa vicepresedintele PD, deputatul Cezar Preda.
Cezar Preda: ... Nici vicepresedintele PD Cezar Preda nu i-a iertat pe liberali, sustinand ca jocul acestora este un santaj pe fata la adresa PD doar pentru cateva locuri in plus pe listele comune ale Aliantei de la alegerile europarlamentare.
O declaratie pe aceasta tema a venit insa prompt din partea democratului Cezar Preda, care a spus ca daca PD a decis ca va merge singur, va merge singur.
Vicepresedintele Partidului Democrat (PD), deputatul Cezar Preda, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca "PD simte o izolare vizavi de clasa politica", dar ca situatia poate fi mult mai periculoasa atunci cand "un partid se izoleaza de electorat".
Pe lista lui Gusa sunt inclusi Vasile Blaga, Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Cezar Preda, Elena Udrea, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Monica Macovei. ... Pe Cezar Preda, Gusa l-a catalogat drept omul de incredere a lui Traian Basescu, incredere castigata prin "afacerile sale cu gunoi".
Liberalii au dovedit ca sunt tradatori si ipocriti, a replicat, joi, deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al PD, dupa ce vicepresedintele PNL Ludovic Orban a sustinut ca presedintele suspendat Traian Basescu este obsedat de putere si s-a schimbat "din rau in mai rau".
google-analytics.com