Cautare

368 de rezultate pentru "cezar irimia" (3.34 secunde)
Oficialul il contrazice astfel pe seful UGIR 1903, Cezar Corici, care spunea astazi ca la Guvern se poarta negocieri pentru un nou imprumut de la FMI.
Selgros Cash&Carry Romania impreuna cu Chef Cezar Munteanu deruleaza pentru al treilea an consecutiv programul educational "Sanatatea incepe din farfurie". ... Initiat de catre Chef Cezar si Selgros, programul beneficiaza in 2014 de contributia si asistenta Dr.
Si anul acesta competitia a reunit in Bucuresti cei mai buni 10 finalisti alesi in urma etapelor preliminare si un juriu de mare clasa condus de Chef Cezar Munteanu." - a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Romania.
Locul 1 - Cezar Stanislau Locul 2 - Ovidiu Vasile Locul 3 - Maximilian That Juriul a fost format din reprezentanti ai restaurantelor participante la festival, iar burgerul lui Cezar Stanislau va putea fi degustat, timp de o saptamana, la restaurantul Ludic (Strada Aaron Florian 3A).
Tinerete fara batranete, Piele sensibila si Iubeste, ne-a spus Cezar Proca, detinatorul brandului BioFuture Carpathia. Mai multe detalii despre aceste produse gasiti pe site-ul www.biofuture.ro.
Cezar de 25 de ani, din Bucuresti, care oferea spre vanzare zece pachete de tigari netimbrate de diferite marci. ... Cezar a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.000 de lei si au fost confiscate pachetele de tigarate.
In fata justitiei trebuie sa vorbesti personal, sa te aperi", sustine democrat-liberalul Cezar Preda. ... Dar, in aceasta situatie, Cezar Preda n-ar trebui sa-i ceara si presedintelui Traian Basescu sa demisioneze pentru a se pune la dispozitia justitiei?
Cezar de 21 de ani, toti din Bucuresti, membrii unei grupari infractionale, implicati in agresiunea sesizată ... Cezar de 21 de ani, toti din Bucuresti, membrii unei grupari infractionale, implicati in agresiunea sesizata de N.
La aceasta categorie au mai fost nominalizati Ion Abrudan, Tibor Acs, Petru Ciubotaru, Constantin Cojocaru, Costel Constantin, Damian Crasmaru, Jozsef Czintos, Constantin Dinulescu, Grig Dristaru, Ovidiu Ghinita, Tudor Gheorghe, Cristian Irimia, Vladimir Jurascu, Nemes Levente, Bujor Macrin, Vasile Menzel, Alexandru Mereuta, George Mihaita, Damian Oancea, Alexandru Repan, Rudy Rosenfeld, Dumitru Rucareanu, Tiberiu Simionescu, Traian Stanescu, Anton Tauf, Sergiu Tudose, Eugen Tugulea, Valentin Uritescu, Razvan Vasilescu, Dionisie Vitcu.
Mafia - Fondata in 1993 de Tata Vlad (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) si Uzzi (Alin Demeter), B.U.G.
- Distribuirea de catre locotenentul-major de securitate Morariu din Brasov a unor arme (PSL, pistol-mitraliera, pistol) si munitii catre Victor Adochitei, Ion Budileanu, Vasile Petrache, Florin Irimia, Ioan Pinochi, Ilie Dutu, Luca (Florin) Dorin si Imbrea Nagy.
Astfel, presedintele PIN Galati este Daniel Firoiu, iar vicepresedinte este Viorel Irimia. Afacerea Sidex, subiect international Presedintele Partidului Initiativa Nationala a vorbit la Galati si despre privatizarea Sidex.
Sint convins ca politicienilor le este frica de faptul ca Basescu, daca ar fi suspendat, ar putea provoca alegeri anticipate si in acest fel isi vor pierde privilegiile", este de parere Marian Irimia, electrician.
Totodata reprezentantul PIN ne-a precizat ca a fost imputernicit de presedintele galatean al formatiunii, Viorel Irimia, pentru a preciza ca sustinerea candidaturii lui Marius Stan la functia de primar al municipiului Galati este dorinta expresa a Organizatiei Judetene PIN, si nu recomandarea sau impunerea de catre conducerea centrala a PIN, asa cum spunea zilele trecute Ion Stefan.
La Senat vor candida Constantin Petrea, Petru Lificiu, Iulian Arama si Marius Necula, iar pentru Camera Deputatilor s-au inscris Mihai Irimia, Iulian Barsan, Doru Resmerita, Mihai Boldea, Petrisor Petec, Aurel Zamfir, Mircea Toader, Carmen Axenie si Dumitru Buturca.
vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Administratiei Fondului pentru Mediu Horia Ion Irimia: vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului Ovidiu Daescu:
Fostul vicepresedinte al Agentiei Romane de Investitii Straine, Claudiu Preoteasa (PSD), va lucra ca vicepresedinte al Administratiei Fondului pentru Mediu, Horia Ion Irimia, fost secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor in guvernul Tariceanu, va ocupa un post de vicepresedinte la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, iar Alin-Bogdan Dragulin, fost consilier judetean in Calarasi si presedinte al organizatiei de tineret a PNL Calarasi, va fi vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice.
Platforma siderurgica s-a aflat in perioada 24-30 iunie in focul controalelor comisarilor Garzii de Mediu Galati, care au verificat modul in care se respecta prevederile privitoare la protectia mediului, precum si stadiul si modul realizarii masurilor cuprinse in programul de conformare, anexa la contractul de privatizare al combinatului In urma verificarilor efectuate, comisarii Garzii de Mediu Galati au dat cite un avertisment lui Mohordea Irimia, sef de sectie la UCC, precum si directorului adjunct al UAF, Neacsu Mitica.
Daca nu mai renteaza, ma las de treaba asta”, sustine Daniel Irimia, originar din Barcea, care comercializeaza fructe de ani de zile in pietele galatene.
Cu 7 ani de garantie, fara limita de kilometri, o echipare standard care acopera cerintele celor mai fanatici amatori de hi-tech (are pana si slot USB!), dotari de securitate de clasa superioara, cee‘d este cu adevarat "masina europeana de familie", dupa cum sublinia si Remus Irimia, reprezentantul dealerului zonal Autoprim.
google-analytics.com