Cautare

368 de rezultate pentru "cezar irimia" (3.00 secunde)
Vom analiza progresele din acest an si vom dezbate lucrurile care au mai ramas de facut pentru ca oamenii bolnavi de cancer sa aiba o sansa la o viata mai buna", a spus Cezar Irimia, Presedinte FABC.
Dar, potrivit presedintelui FABC, Cezar Irimia, "listele s-au refacut, pacientii cu cancer asteptand sa intre pe tratament, in medie, intre cateva saptamani si cateva luni, in functie de boala oncologica de care sufera.
Din pacate, rusinea ii impiedica pe cei care prezinta primele simptome sa apeleze la medic", a declarat Cezar Irimia, Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania.
Recent, la Parlamentul European, in cadrul unei intalniri consacrate oncologiei si situatiei pacientilor, Cezar Irimia, presedintele Aliantei Pacientilor Cronici din Romania, a semnalat ca "dintre terapiile noi care asteapta sa intre pe lista medicamentelor compensate, cele mai multe, peste 20%, sunt destinate oncologiei.
Din cauza limitarii accesului la tratamente, mii de paciente sunt expuse riscurilor cancerului ovarian, neoplasmul cu cea mai mica rata de supravietuire si unul dintre cele mai mutilante pentru o femeie, semnaleaza Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC).
Anual, in tara noastra, 1.850 de cazuri noi Din cauza limitarii accesului la tratamente, mii de paciente sunt expuse riscurilor cancerului ovarian, neoplasmul cu cea mai mica rata de supravietuire si unul dintre cele mai mutilante pentru o femeie, semnaleaza Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC).
De data aceasta sunt obligate de instanta sa-si indrepte atentia catre noi si sa ne raspunda solicitarilor noastre de a avea acces la medicamente de ultima generatie", precizeaza Cezar Irimia, presedinte Aliantei Pacientilor Cronici din Romania.
Cezar Irimia, presedintele Federatiei Bolnavilor de Cancer, subliniaza ca este decesiv sa beneficiem de o medicina preventiva, nu de una reactiva, cum se intampla acum, la noi, cand majoritatea demersurilor medicale au loc dupa ce a aparut boala.
Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, Cezar Irimia, subliniaza ca, in cadrul acestei campanii, derulata in aceasta vara, in orasele mari, mai ales pe litoral si stranduri, se efectueaza testarea gratuita pentru depistarea precoce a MM.
Pana cand acest lucru nu va deveni realitate, vom considera ca "Nu am facut destul!" pentru femei', a declarat Cezar Irimia, Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).
S-a ajuns la o situatie de neacceptat pentru un stat membru al Uniunii Europene in care pacientii sunt tratati de judecatori si nu de sistemul medical. Presedinte APCR-Irimia Cezar-0723240223 Av.Dr.Dan Cimpoeru-0722272911
Florin Mihaltan - presedintele Societatii Romane de Pneumologie, Mariana Roman - castigatoarea campaniei din 2014, Marius Vintila - jurnalist radio si militant antifumat, Cezar Irimia - presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.
La randul sau, presedintele FABC, Cezar Irimia, atrage atentia ca, anual, in Romania, sunt diagnosticate peste 11.000 de cazuri noi de cancere pulmonare, dintre care reusesc sa supravietuiasca 1.000 de persoane.
La conferita de presa au mai luat parte, prezentand perspectiva pacientilor, Cezar Irimia - presedinte Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania, Nicolae Oniga - presedinte Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania si Cristian Andriciuc - Federatia Asociatiilor Diabeticilor din Romania.
Cezar Irimia: Toate apelurile noastre catre decidenti au fost cu raspuns zero. Acest program va monitoriza foarte bine circuitul medicamentelor pe piata libera.
- Suntem recunoscatori pentru colaborarea pe care o avem cu World Ovarian Cancer Coaliton si asteptam cu nerabdare sa aflam care sunt rezultatele studiului si sa implementam, pentru prima data in Romania, un plan de actiune cu adevarat eficient pentru pacientele cu cancer ovarian, spune Cezar Irimia, Presedintele Federatiei Asociatiilor Bonlnavilor de Cancer din Romania.
De aceea este deosebit de importanta colaborarea cu autoritatile publice din domeniul sanatatii si doresc sa salut pe aceasta cale pasii importanti facuti in ultima vreme pentru facilitarea accesului pacientilor romani la inovatia in medicina, a declarat Cezar Irimia, Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania.
Cu ajutorul medicilor pentru o depistare timpurie si cu noile Terapii introduse in tratamentul oncologic, trebuie inteles ca aceasta forma de cancer nu mai reprezinta o fatalitate, a precizat dl Cezar Irimia, Presedinte Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer De asemenea, dl Dr.
Democratul Cezar Preda a fost ales ieri vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, functia de presedinte fiind adjudecata, cu unanimitate de voturi, pentru a treia oara consecutiv de Rene van der Linden.
Realitatea.net a scris luni, citand surse din PDL, ca, in echipa cu Sorin Frunzaverde si Cezar Preda, Vasile Blaga va propune un guvern de uniune nationala, iar din acesta ar urma sa faca parte USL si UDMR.
google-analytics.com