Cautare

368 de rezultate pentru "cezar irimia" (3.58 secunde)
PSD va vota categoric impotriva proiectului de lege initiat de Cezar Preda (PDL) PSD va vota categoric impotriva proiectului de lege initiat de deputatul PDL Cezar Preda prin care-si doreste ca ofiterii SRI sa poata fi numiti in calitate de organe de cercetare penala speciala, a afirmat, joi, purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD, Olguta Vasilescu.
Declaratia sefului SRI vine dupa o initiativa legislativa a deputatului PDL Cezar Preda, care a creat controverse in spatiul public, dar a atras si criticile opozitiei.
Senatorii Cezar Magureanu si Viorel Badea au anuntat in plen ca trec la PSD si, respectiv, PNL Senatorii Cezar Magureanu (neafiliat) si Viorel Riceard Badea (PDL) au anuntat marti, in plen, ca intra in grupurile PSD si, respectiv, PNL.
Confederatia Sindicala Cartel Alfa si Confederatia Patronala UGIR 1903 considera ca Guvernul a ignorat partenerii sociali in elaborarea si aplicarea politicilor fiscale si sociale de incoerenta, potrivit liderilor sindicali, Bogdan Iuliu Hossu, presedintele CNS Cartel Alfa si Ioan Cezar Corici, presedintel UGIR 1903.
Nu exista nimic care sa confirme un reviriment", a declarat Cezar Coraci, presedintele Confederatiei Patronale UGIR 1903 din Romania, la conferinta cu tema "Relansarea economica - intre oportunitati si riscuri pentru mediul de afaceri", organizata ieri la Craiova, in urma unei intalniri intre conducerea Camerei de Comert si Industrie (CCI), UGIR 1903 si o serie de reprezentanti ai mediului de afaceri din Dolj.
Despre arta gratarului perfect cu Chef Cezar Munteanu si Optigrill Chef Cezar Munteanu, cel care ne rasfata cu specialitatile sale rafinate la restaurantul Cezanne, dezvaluie secretul meniurilor fine dining - gratarul electric Optigrill, cea mai recenta inovatie de la Tefal.
Termen pe care un dictionar il defineste drept "un regim politic inspirat din guvernarea lui Iuliu Cezar si a imparatilor romani, unde puterea este concentrata in mainile unui om puternic sprijinit de popor".
Florinel Badulescu (foto), presedintele Societatii Nationale de Oncologie Medicala din Romania (SNOMR), Dr Oana Costan, Directia Programe Nationale de la CNAS, Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABCR).
"Sistemul medical este in colaps inca de anul trecut. De anul trecut am inceput sa tragem semnale", a spus presedintele Organizatiei Pacientilor cu Afectiuni Cronice, Cezar Irimia.
Conform datelor de prevalenta raportate de Organizatia Mondiala a Sanatarii, Romania ocupa locul 1 in Europa ca numar total de cazuri de hepatita C si locul 4 ca rata a mortalitatii cauzate de afectiunile hepatice, mai exact 44.5 decese la suta de mii de locuitori, in conditiile in care media europeana este de 15 decese la suta de mii de locuitori, aflam de la Cezar Irimia, Presedintele Aliantei Pacientilor Cronici din Romania.
De aceea, noi speram ca drepturile pacientilor vor deveni o realitate, mai ales in conditiile in care avem un program national de sanatate care ii protejeaza pe pacientii diagnosticati cu cancer, iar reglementarile care ne privesc vor respecta criteriile transparentei, onestitatii si dreptului la viata al pacientilor romani", a spus Cezar Irimia.
Cezar Irimia, presedintele APCR, insista asupra necesitatii modificarii de urgenta a listelor de medicamente prin introducerea noilor terapii pentru ca si pacientii romani, ca si restul pacientilor din UE, sa aiba acces la acestea.
De aceea, ne-am decis sa dedicăm luna martie informării publicului asupra pericolului acestui flagel, promovarii importantei unui control anual, in special pentru persoanele peste 50 de ani.", a declarat Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.
Cezar Irimia, presedinte FABC: Este imperios necesar ca toata opinia publica sa constientizeze pericolul cancerului colorectal si al cancerului, in general.
In legatura cu rezultatele reiesite din acest studiu, Cezar Irimia, presedintele FABC, a declarat: Este imperios necesar ca toata opinia publica sa constientizeze pericolul cancerului colorectal si al cancerului, in general.
In perioada mai-iunie, vom organiza actiuni speciale in toate centrele universitare cu ajutorul studentilor de medicina, prin care vom incerca sa-i invatam pe tineri sa recunoasca semnele MM si sa mearga la medic", spune Cezar Irimia, presedintele FABC.
"In fiecare an, in intreaga lume sunt diagnosticate 224.747 de cazuri noi, incidenta acestei boli fiind de 6,3 la suta de mii de locuitori", a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania, adaugand ca numarul deceselor ajunge la 140.163.
Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, insista asupra necesitatii ca femeile de peste 30 de ani sa faca periodic controale ginecologice pentru detectarea bolii in faze incipiente.
Costurile sunt minime, iar faptul ca le stim sanatoase pe cele mai importante femei din viata noastra este de nepretuit", a declarat Cezar Irimia, presedintele FABC, in cadrul conferintei de presa care a marcat Luna de Lupta Impotriva Cancerului de San.
Cezar Irimia, presedintele FABC. Recomandata de Institutul National de Cancer din SUA dupa varsta de 40 de ani, mamografia este o analiză
google-analytics.com