Cautare

368 de rezultate pentru "cezar irimia" (2.76 secunde)
Ion Apostu si Cezar Puiu au solicitat sa-si reia activitatea in cadrul Primariei Botosani. ... Nici Cezar Puiu nu s-a aratat dispus sa dea declaratii.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Cezar Preda si-a anuntat candidatura la CJ Buzau. ... Nu vreau sa mai am nimic in comun cu ei" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, si-a anuntat joi candidatura la Consiliul Judetean Buzau, precizand ca mai are nevoie de acordul forurilor superioare ale partidului.
Intr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining - transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie.
Cezar Ouatu, care a reprezentat Romania in finala concursului, cu piesa "It‘s My Life", s-a clasat pe locul al 13-lea.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour. De altfel, regizorul a vorbit despre cum a gasit inspiratie in literatura si despre cum a colaborat cu Cezar Paul-Badescu la adaptarea scenariului.
Sever Cezar Asta este problema ca nu mergeti la vot. ... Ca tot asa va fi, indiferent de situatie emoticon wink Sever Cezar Iti spun eu:
Ieri a venit insa si randul consilierilor Ionut Diaconu, Laura Condur, Cornelia Boanta, Niculina Agache si Dan Irimia de a fi "maziliti", iar motivul a fost acelasi:
Asa cum arata un document semnat de echipa de conducere a organizatiei municipale PIN, toate nemultumirile au aparut in urma divergentelor intre reprezentantii PIN, condusi de Dumitru Rascanu, si membrii PIN care s-au alaturat noului presedinte al Organizatiei Judetene a PIN, Viorel Irimia.
Printre speakeri este invitat si Horia Irimia, secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Locuintelor, alaturi de Aurelia Simion - sef serviciu la Directia de Reglementare in Constructii. ... Certa este prezenta secretarului de stat Horia Irimia", a precizat reprezentantul FPB.
Castigatorul premiului al doilea, un scuter Vespa, este Gabriel Irimia, din Bucuresti, cu filmul "Foc de tabara si frigarui indoor".
Anuntul a fost facut ieri, in cadrul unei conferinte de presa, de catre Eduard Irimia, promotorul galelor de Local Kombat si Superkombat. ... Irimia a spus ca evenimentul ale carui costuri se ridica la 60.000 de euro va fi transmis in 75 de tari de pe patru continente.
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
In cadrul evenimentului au luat cuvantul, printre altii, Victor Sandu - Manager proiect, Andrei Albu - Expert raportare, Eugen Irimia - Responsabil proiect din partea partenerului, Eugen Stoica - Expert grup tinta.
Irimia, Borcea, A. Irimia, Serban, Pop, Florescu Antrenor: Ovidiu Burca Stadion: Municipal (Dej - Cluj) - capacitate: 3.000 de locuri Arbitru:
Rosu - Borcea, Alexandru Irimia, Bani - Ghezali Rezerve: ... Rosu, Demci, David Irimia, Bordusanu, Serban, Pop, Florescu Antrenor: Ovidiu Burca Stadion:
Irimia, D. Irimia Sepsi: Niczuly - Otelita, Balasa, Ninaj, A. Dumitrescu - Aganovic, Alimi - R. Varga, Kallaku, Damascan - Safranko Rezerve:
Irimia, P. ... Irimia, Milanov, C. Costin, Ghezali, Patriche Rapid: Aioani - Onea, Sapunaru, P. Iacob, Braun - Hasani, Al. Albu, Djokovic - Papeau, Rrahmani, El Sawy Rezerve:
Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Gnahore, Pavicic, Bordusanu - Milanov, Abdallah, Politic Rezerve: Railean, Began, Gregorio, Iglesias, D. Irimia, Neagu, Bani, Grigore, A. Irimia, N. Rosu, Amzar, Costin Antrenor: Zeljko Kopic
google-analytics.com