Cautare

1286 de rezultate pentru "cetateni" (2.81 secunde)
Pentru ca defineste atat credibilitatea pe care domnul Traian Basescu se mai poate sprijini in randul propriilor cetateni, cat si credibilitatea de care beneficiaza in afara granitelor tarii. ... El a reusit sa-i mobilizeze pe cetateni in jurul acestui partid si a coalitiilor pe care le-a format in timp.
Pana la referendum, partidele trebuie sa se mobilizeze si sa ii indemne pe cetateni sa vina sa voteze", a declarat Ioan Rus.
Ceea ce inseamna ca USL, chiar in conditiile unui boicot PDL, are obligatia sa aduca la vot 9.200.000 de cetateni. ... Si la faptul ca la referendumul din 2007 au fost totusi prezenti, in mod surprinzator, 47 la suta dintre cetateni.
Asa cum spuneam, e foarte greu sa aduci la urne 9.200.000 de cetateni.
Ca un numar urias de cetateni s-au prezentat la urne. ... Ca, in realitate, cetateni votanti sunt mult mai putini. Ca atare, in termeni reali, a fost intrunit si cvorumul.
Fapt este ca ministrii Ioan Rus si Victor Paul Dobre au acceptat o cifra invalida, care le-a fost furnizata de Guvernul anterior, privind numarul de cetateni cu drept de vot inscrisi pe listele electorale permanente. ... Cu adevaratii cetateni cu drept de vot.
La referendumul de demitere, 7,2 milioane de cetateni au cerut sa i se ia definitiv mandatul, in timp ce doar vreo 800.000 au fost de partea lui.
Curtea Constitutionala vrea actualizarea listelor permanente pentru a putea calcula daca s-a intrunit sau nu cvorumul intr-un referendum boicotat de Traian Basdescu si de PDL si in care, totusi, s-au prezentat 8,5 milioane de cetateni la vot, dintre care 7,5 milioane au cerut demiterea suspendatului.
Mai mult, doamna Reding confirma ca in lunile iulie si august 2012 el, respectiv parghiile institutionale prin care se manifesta, a actionat in Romania pentru a zadarnici actiunile "complotistilor" reprezentati de Parlament si cele 7,4 sau 8,5 milioane de cetateni romani care s-au pronuntat pentru demiterea Presedintelui Basescu, respectiv si-au exprimat opinia la urne.
In cadrul procedurilor amintite cele doua grupuri implicate in inlocuirea (respectiv demiterea) vechiului Presedinte au fost Parlamentul si cei 8,5 milioane de cetateni care s-au prezentat la vot.
Indiferent de culoarea politica a primarului, pe mine, ca senator, ma intereseaza sa contribui in continuare la dezvoltarea oraselor si comunelor, sa sprijin proiecte mari si serioase, care vizeaza categorii largi de cetateni.
Acum abia undeva intre 1% si 3% dintre cetateni se declara deschis membri ai unui partid politic, fata de 25% in anii 70. ... Dar deocamdata refuzam sa fim cetateni, sa ne asumam responsabilitatile care ne revin.
Niciodata in istoria ei Uniunea Europeana nu a fost privita cu mai multa circumspectie de catre cetateni ca in ultimul an, conform datelor furnizate de ultimul Eurobarometru.
Traian Basescu si-a organizat un fel de rendez vous cu niste cetateni. ... Politicianul ar trebui sa fie o aparitie rara si importanta la televizor, treaba lui fiind sa isi flexeze muschii prin alte institutii, iar la televizor jurnalisti, comentatori, cetateni sa comenteze cele din politica.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " Rromii - cetateni ai Uniunii Europeane ", pe care o puteti citi in continuare. ... Sunt cetateni ai Uniunii Europene, care pot sa circule si sa locuiasca unde doresc.
Din pacate insa, pentru multi cetateni votul este vazut in mod negativ, consecinta directa a acestui fapt fiind ca nu se prezinta la vot.
Tot mai multi parlamentari, oameni politici, reprezentanti ai societatii civile, cetateni din diferite state membre ale Uniunii Europene recunosc complexitatea acestui proces si pledeaza pentru eforturi comune, la nivelul UE si al asociatiilor si administratiilor locale, pentru a-i ajuta pe cetatenii de etnie roma sa se integreze social.
Din pacate aceste schimbari sunt cunoscute superficial, si politicul se adreseaza adesea in gol, iar multi cetateni raman nereprezentati; ... Este momentul sa incepem sa rationalizam, sa simplificam si sa facem mai simplu de inteles pentru cetateni, cadrul legislativ.
- Mi-as dori sa avem parte de dezbateri reale intre politicieni si cetateni, sa depasim formalismul electoral. ... Asta e mesajul nostru catre cetateni:
Adica sa se intoarca la ideologii si la cetateni. ... Impreuna, cetateni si partide. Nu exista solutii individuale, in astfel de cazuri.
google-analytics.com