Cautare

1286 de rezultate pentru "cetateni" (4.15 secunde)
Exista cetateni care nu opteaza pentru aceste mijloace de informare sau nu au posibilitatea financiara pentru achizitionarea unui astfel de aparat, sau mai sunt cetateni care detin locatii racordate la reteaua de electricitate din care unele nu au destinatia de locuinte, cum sunt de exemplu magaziile, pivnitele sau cavourile, pentru care este ilar sa presupunem ca sunt dotate cu aparate radio si/sau TV", se mai arata in memoriul deputatului liberal.
De acestea vor beneficia familiile de romani si cetateni rromi din casele nationalizate care au fost revendicate de fostii proprietari, precum si cele care provin din "Baraca J" din zona cunoscuta sub denumirea de "La Baraci".
Cea mai mare mobilizare inregistrata vreodata in istoria Frantei Cel putin 3,7 milioane de cetateni au manifestat duminica in Franta impotriva terorismului, in urma atentatelor din ultimele zile din Paris, o cifra care reprezinta cea mai mare mobiliziare contorizata vreodata in istoria Frantei, a declarat ministerul de interne francez, potrivit AFP.
Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) primeste zeci de telefoane, ziua si noaptea, de la cetateni inspaimantati ca au vazut in diferite zone ale judetului pasari moarte.
in listele electorale sunt inscrisi peste 18 milioane de cetateni, la o populatie totala oficiala de 22,5 milioane de locuitori.
marii fermieri, marii proprietari de pamant, industriasi, hangii sau detinatori de restaurante, refugiati basarabeni (2998 de familii - adica 8477 de persoane) sau macedoneni, fosti membri in fortele armate germane, cetateni straini, rude ale refugiatilor, simpatizanti ai lui Tito, persoane care colaborasera in razboi cu inamicul, cadre militare, oficialitati demise, rude ale contra-revolutionarilor si toti care i-au sprijinit, activisti politici si pentru drepturile cetatenesti, fosti oameni de afaceri cu legaturi in Occident, lideri ai gruparii etnicilor germani.
Amandoi sunt cetateni de onoare ai municipiului Constanta, orasul de suflet al presedintelui. Cetateni de onoare fiind, ei au primit in 2005 de la Primaria Constantei cate un teren de aproximativ 500 mp.
Povestea a fost prezentata, de altfel, intr-o conferinta de presa sustinuta ieri de primarul Radu Mazare, care i-a acuzat pe reprezentantii Politiei ca nu au vrut sa colaboreze cu inspectorii Corpului de Control din Primarie in sensul rezolvarii situatiei sesizate de cetateni pe strada Ion Corvin.
Principalele puncte criticate sunt legate de faptul ca de acum inainte, alesii locali ajung la mana sefilor de partid, desi au fost alesi de cetateni.
Locuitorii satului european Topesti se considera deja cetateni ai Europei, desi nu au drum asfaltat, gaze, apa curenta potabila sau canalizare, cei mai increzatori fiind membrii unei familii de luxemburghezi stabilita in zona.
Administratorii site-ului isi propun ca pe baza mesajelor postate de cetateni sa intocmeasca, din cand in cand, un clasament al celor mai exasperante situatii generate de birocratie, precum si un top al rusinii in care sa intre functionarii care isi bat joc de cetateni.
"Cetateni de rangul doi pe pamantul stramosilor" Totodata, se solicita si modificarea legii partidelor politice in sensul ca aceasta sa nu ingradeasca dreptul la asociatie si sa asigure si inregistrarea partidelor regionale care sa reprezinte teritorii mai mici.
„Din discutiile purtate, atit cu primarii comunelor galatene, cit si cu unii cetateni din comunele pe care le-am vizitat, a rezultat ca unii cetateni, care lucreaza in special in orase, nu pot efectua aceste servicii, iar primariile nu au baza legala sa plateasca servicii specializate pentru paza comunala.
Pe langa toate acestea, Ecoterm Navodari s-a confruntat si cu o sumedenie de datorii in 2006, datorii pe care, cu chiu cu vai, Primaria Navodari a reusit sa le gestioneze cat de cat, in asa fel incat sechestrul pus pe anumite bunuri ale societatii sa nu afecteze furnizarea de caldura si apa calda catre cetateni.
15 au fost inaintate de cetateni din Republica Moldova, una din partea unui cetatean sirian si cea de-a 17-a cerere de reintregire a familiei a fost depusa de un cetatean turc", a declarat seful Serviciului pentru Straini Galati, Ion Andrei.
Potrivit lui Radulescu, solutia adoptata de Camera Deputatilor de a demite presedintele Romaniei, indiferent in care tur de scrutin ar fi ales, prin votul majoritatii celor prezenti la referendum, duce la posibilitatea ca un presedinte ales din primul tur de 12 milioane de cetateni sa poata fi demis de doi cetateni.
Aproape 50 de cetateni batrani din cele cinci sate ale comunei au venit la primarie sa intrebe daca pot dona statului pamantul pe care l-au primit.
Secretarul general al filialei democrate din Bihor s-a intors, de la mitingul organizat, miercuri, la Cluj-Napoca, cu convingerea ca Traian Basescu este seful statului doar pentru membrii PD si le-a cerut celorlalti cetateni-politicieni sa-i lase chipul si naravul in pace.
52/2003 printr-o mai mare implicare a administratiei locale, iar fiecare primarie, cel putin din mediul urban, sa desemneze o persoana pentru relatia cu societatea civila care sa-i ajute pe cetateni si sa-i puna in tema cu toate deciziile care se iau in administratia locala, macar pina cind Pro Democratia va putea da consultanta pe aceasta tema.
Organizatia afirma ca alesii pun, astfel, decizia conducerii partidelor din care fac parte inaintea prevederilor legale in materie, "transformand in mod arbitrar mandatul incredintat de cetateni intr-o afacere interna de partid".
google-analytics.com