Cautare

1286 de rezultate pentru "cetateni" (3.29 secunde)
Unde este dreptul nostru de cetateni? Romania este cea mai bogata tara din Europa si are cei mai saraci cetateni. ... Statul trebuie sa fie expresia vointei noastre de cetateni.
Si anul acesta, ca in cei precedenti, cu aceasta ocazie, sute de mii de cetateni de pe intreg continentul au participat la evenimente, manifestatii, vizite in cadrul institutiilor europene, dezbateri sau concerte pentru a marca asa cum se cuvine semnificatia si importanta faptului de a fi european.
Cea mai sofisticata metoda folosita de agentii economici evazionisti cu activitate in domeniu a fost elaborata si pusa in practica prin sistemul cesionarilor de societati catre cetateni straini, coroborat cu specularea lacunelor legislative.
Fie ca provin din Arabia Saudita, din Iordania, Siria, Iran sau Maroc si au devenit cetateni români, arabii controleaza ample domenii economice din Craiova.
Statele bogate din Uniunea Europeana nici nu se gandesc sa intretina pe impozitele platite de propriii cetateni inconstienta guvernelor unor tari care ajunsesera sa plateasca propriile cetateni 14-16 salarii pe an, ca in Grecia!
• permiterea achizitiei libere a unei anumite suprafete din terenul agricol al tarii de catre cetateni straini din UE care nu sunt stabiliti in UE2;
Zeci de cetateni din Targu Jiu sunt obligati sa efectueze munca in folosul comunitatii pentru ca nu isi platesc amenzile catre bugetul local.
Sunt mai multi cetateni europeni si mai multe tari care au suferit pierderi", a declarat premierul. ... "Vestea buna se refera la ultimul dintre cei cinci cetateni romani aflati in zona de conflict.
Cum sa urasti Occidentul, pro-occidental fiind Modul in niste scursori politice din Franta, Germania, Olanda si Marea Britanie ne trateaza pe noi, romanii, dar si pe ceilalti cetateni europeni proveniti din fostele tari socialiste, da masura imbecilitatii, ipocriziei si rasismului elitelor occidentale, care acum nu trebuie sa-si mai ascunda dispretul fata de "popoarele inferioare" din Est.
Intrucat presedintele inca in exercitiu, Traian Basescu, discrimineaza multe milioane de romani prin ignorarea sau dispretuirea fatisa a punctelor lor de vedere sau a intrebarilor cetatenesti legitime si intrucat in Romania nu exista cetateni de rang 2 asa cum rezulta din atitudinea frecventa a lui Traian Basescu, acestia ii cer DEMISIA.
Sper ca a fost doar o eroare a unor consilieri care l-au sfatuit gresit si ca domnul presedinte Traian Basesvu va sustine proiectul Ferentari, prima initiativa de sprijin activ, complex si consistent pentru a-i transforma pe romi in cetateni activi, buni platitori de taxe.
Daca zvarcolirile fortelor politice asa zis de dreapta ofera doar deruta si promisiuni, romanii se pot baza pe alianta de guvernare PSD, UNPR, PC si UDMR care performeaza si in economie, aplica politici sociale benefice pentru toate categoriile de cetateni si dovedeste capacitate de a promova tara cu succes in relatiile internationale, in aliantele si parteneriatele convenite.
MAE transmite sincere condoleante familiilor celor 2 cetateni romani care si-au pierdut viata in urma acestei tragedii si acorda intreaga asistenta necesara in continuare.
Nu si daca sunt cetateni romani de origine araba.
Ceea ce este insa tragic pentru noi este ca acesti cetateni de mana a doua ai Uniunii se vor comporta fata de noi exact ca soldatul care, dupa ani de umilinte, ajunge si el majur si, in loc sa devina omenos, se comporta si el ca aceia care il chinuisera.
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor- Politia Sectorului 3, in urma cercetarilor, au depistat faptul ca doi cetateni straini cu identitate necunoscuta, prezentandu-se sub identitatile de A.
- 82 fapte ilegale (32 infractiuni si 50 contraventii) savarsite atat de cetateni romani cat si straini.
Politistii de frontiera au constatat 50 fapte ilegale (15 infractiuni si 35 contraventii) savarsite atat de cetateni romani cat si straini in ultimele 24 de ore, in zonele de competenta - punctele de trecere si "frontiera verde".
98 fapte ilegale (19 infractiuni si 79 contraventii) savarsite atat de cetateni romani cat si straini.
403 de pachete, care contineau 40.300 de buletine pentru cei 35.696 cetateni cu drept de vot din Mangalia au fost numarate de cel putin trei ori de catre angajatii tipografiei si chiar de politistii constanteni, pentru evitarea unui nou incident.
google-analytics.com