Cautare

2845 de rezultate pentru "cetateni de onoare pitesti" (4.44 secunde)
Ziua loviturilor de teatru (Autor: ... Si nici la plecarea simultana a lui Victor Paul Dobre de la Administratia Internelor. O alta surpriza de proportii este plecarea lui Marga.
CODUL DE ETICA SI CONDUITA AL PSD Contine trei capitole importante: ... CRITERII DE CONDUITA SI INTEGRITATE pe care trebuie sa le indeplineasca candidatii PSD pentru alegerile locale si parlamentare.
Constiinta unui Liberal de Stanga: ... Este, probabil, un inutil exercitiu de democratie. Dar mi-am facut datoria fata de constiinta, in primul rand.
Cel care a dat pe langa minge si a provocat golul lui Ola John poarta ochelari in viata de zi cu zi, iar pe teren e nevoit sa-si puna lentile pentru a-si corecta deficienta de vedere. ... Mingea vine inspre Prepelita, aflat undeva la 35-40 de metri de propria poarta.
Nicolae Vacaroiu, presedintele pesedist al Senatului, crede ca Guvernul Tariceanu va cadea marti, la dezbaterea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva asumarii raspunderii pe un pachet de 17 legi de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent Central, ca "acei membri ai partidului care se raliaza unor actiuni care aduc atingere atat credibilitatii PNL si a Aliantei D.A., cat si guvernarii eficiente a Romaniei, incalca flagrant Statutul PNL".
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
Pana la sfarsitul acestei luni, Petrom va face investitii estimate la 2-3 milioane de euro, necesare redobandirii autorizatiei de mediu a rafinariei Arpechim Pitesti, suspendata de autoritati in mai, a declarat Mariana Gheorghe, directorul general executiv al companiei petroliere.
Renault va prezenta in noiembrie modelul automobilului experimental Logan Renault eco2, realizat la fabrica din Pitesti a companiei franceze, la evenimentul Challenge Bibendum organizat la Shanghai de grupul Michelin, a anuntat constructorul auto.
Planurile de dezvoltare a infrastructurii de transport din Dolj întocmite de autoritati nu includ pâna în 2013 decât realizarea drumului expres Craiova-Pitesti, desi administratia centrala si-a propus sa modernizeze si soselele nationale existente.Integrarea în Uniunea Europeana le-a dat oltenilor sperante ca vor circula cândva pe sosele demne de UE, însa Programul Operational Sectorial-Transport întocmit de ministerul de resort în 2007 a scos regiunea noastra de pe harta autostrazilor care vor fi construite în urmatorii sase ani în România.
Planurile de dezvoltare a infrastructurii de transport din Dolj întocmite de autoritati nu includ pâna în 2013 decât realizarea drumului expres Craiova-Pitesti, desi administratia centrala si-a propus sa modernizeze si soselele nationale existente.Integrarea în Uniunea Europeana le-a dat oltenilor sperante ca vor circula cândva pe sosele demne de UE, însa Programul Operational Sectorial-Transport întocmit de ministerul de resort în 2007 a scos regiunea noastra de pe harta autostrazilor care vor fi construite în urmatorii sase ani în România.
Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Grupul Pic din Pitesti, controlat de Ilie si Cornel Penescu, deschide marti, la Calarasi, al cincilea hipermarket al retelei, in cadrul unui parc de retail dezvoltat in regie proprie in urma unei investitii de 60 milioane de euro.
Petrom poate livra catre CET-uri aproximativ 70.000-75.000 de tone de pacura pana la sfarsitul lunii ianuarie si aceeasi cantitate in februarie, compania negociind in prezent cu sapte societati, printre care ElectroCentrale Bucuresti si Constanta, CET Galati, Termoelectrica si Termoficare Pitesti.
Într-o conferinta de presa, responsabilii companiei au considerat ca acesta reprezinta "o oaza de liniste", care va trece cu bine criza, rata de profit a gamei de modele din acest proiect low-cost fiind anul trecut aproape de tinta fixata, de 6%. Renault prefera sa trimita muncitorii de la Pitesti in somaj tehnic, platiti cu 85 la suta din salariu, decat sa reduca preturile.
Romania a construit 281 de kilometri de autostrada (daca este luata in calcul refacerea completa a autostrazii Bucuresti-Pitesti) in aproape 20 de ani si a modernizat doar 28% din cei 16. 369 de kilometri de drumuri nationale, din care 6. 072 de kilometri drumuri sunt deschise traficului european.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent, joi, la Palatul Regal, la aniversarea a 10 ani de la privatizarea Uzinelor Dacia. ... Apoi, pe cand se afla la volan, s-a aratat incantat de ce poate si le-a spus celor de la Renault s-o adapteze pietei din Romania:
Reparatiile capitale efectuate la cele doua fire ale podului feroviar de pe Jiu, in judetul Mehedinti, pe CF 100 Videle - Orsova (km 290+650), ar putea fi finalizate cu o intarziere de un an fata de termenele initiale.
google-analytics.com