Cautare

19 de rezultate pentru "cernat" (2.48 secunde)
'Turcul' Florin Cernat pune paie pe foc la echipa nationala: 'Mutu nu trebuia sa lipseasca!' In prezent la Rizespor, Florin Cernat (33 de ani) a luat pulsul turcilor inaintea marelui meci de la Bucuresti. ... - Florin Cernat:
Bianca Burta-Cernat, critic literar; ... Paul Cernat, critic literar; Dr. Marius Chelcu, Institutul de Istorie "A.D. Xenopol" al Academiei Romane, Iasi;
"Eu, impreuna cu Ionel Florin Cernat de la Organizatia Judeteana, am fost invitati la Biroul Executiv al partidului de la Bucuresti, unde s-a decis convocarea congresului extraordinar al Partidului Ecologist si s-a stabilit data de 23 februarie.
Cosmin Cernat a rerusit sa socheze atunci cand a aparut la un eveniment monden, organizat in Capitala, pe 1 iulie.
Florin Cernat este unul dintre romanii care tin legatura direct cu cei din Ucraina, afectati de razboiul provocat de Vladimir Putin.
Stuttgart, din iulie 1999, Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la FC Arges Dacia Pitesti) la Genoa Cricket and Spa din Italia, realizat in ianuarie 2001, Florin Cernat - din februarie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Dinamo Kiev din Ucraina, Bogdan Mara - din iulie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Deportivo Alaves, Nicolae Mitea - din august 2003, de la Dinamo la Ajax Amsterdam, Lucian Sanmartean - din august 2003, de la Gloria Bistrita la Panathinaikos Atena, Florin Bratu - din septembrie 2003, de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul, Dan Alexa - de la Dinamo Bucuresti la Guoan Beijing, in Republica Populara Chineza, realizat in luna iunie 2004 si Adrian Mihalcea - din iulie 2005, de la Dinamo Bucuresti, la Chunnam Dragons din Coreea de Sud.
In perioada 2-4 iunie, pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu", craiovenii vor putea intalni si chestiona vedete ale TVR (Catalin Maruta, Cosmin Cernat, Ruxandra Gheorghe, Iuliana Tudor, Gianina Corondan, Alexandra Velniciuc) si membri ai echipei TVR 50 cu privire la munca in televiziune.
presedinte al Biroului Judetean - Ionel Florin Cernat, secretar al Biroului Executiv Judetean - CA¢ndea Romeo, iar presedinte al organizatiei municipale - Ion Florin Tupilatu.
Regenerare Cel mai important partid al ultimei saptamani poate fi considerat Partidul Ecologist Roman, a carui filiala judeteana, in frunte cu Ionel Florin Cernat, imediat dupa sarbatori s-a apucat de treaba.
Credem ca eutanasierea animalelor batrane si bolnave trebuie sa fie facuta de catre ocoalele silvice, deci de cei care gospodaresc practic fondul cinegetic", a spus Ionel Florin Cernat, presedintele ecologistilor galateni.
Candidatii pentru functia de primar al municipiului Galati sunt, in ordinea partidelor enumerate, Marius Stan, Marin Costel, Ionel Florin Cernat si Constantin Telegan.
Directorul diviziei de credite ipotecare din Bancpost, Ana Cernat, a aratat ca preferinta pentru creditele in euro estre explicata si prin faptul ca atat preturile locuintelor cat si tarifele la toate utilitatile legate de imobil, inclusiv cele de telefonie, sunt exprimate in moneda europeana.
Cosmin Contra, Paul Codrea, Florin Cernat, Bogdan Mara, Lucian Sânmartean, Florin Bratu, Dan Alexa, Adrian Mihalcea, Nicolae Mitea, Cristian Dulca, Ionel Ganea si Iulian Arhire.Potrivit procurorilor, în dauna celor patru cluburi, s-a creat un prejudiciu de peste zece milioane de euro, reprezentând diferenta dintre sumele reale încasate prin transferurile de fotbalisti si sumele efectiv înregistrate în contabilitatea cluburilor.
Transportatorul national de gaze Transgaz este reprezentat de directorul general adjunct, Liviu Traian Pintican Juga, transportatorul de electricitate Transelectrica de catre directorul Directiei Operative al Dispeceratului Energetic National, Marian Cernat, iar cel mai mare producator de energie electrica din tara Hidroelectrica este reprezentat de directorul general adjunct Traian Oprea.
Arges Dacia Pitesti) la Genoa Cricket and Spa din Italia, realizat in ianuarie 2001 - Florin Cernat - din februarie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Dinamo Kiev din Ucraina - Bogdan Mara - din iulie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Deportivo Alaves - Nicolae Mitea - din august 2003, de la Dinamo la Ajax Amsterdam - Lucian Sanmartean - din august 2003, de la Gloria Bistrita la Panathinaikos Atena - Florin Bratu - din septembrie 2003, de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul - Dan Alexa - de la Dinamo Bucuresti la Guoan Beijing, in Republica Populara Chineza, realizat in luna iunie 2004 - Adrian Mihalcea - din iulie 2005, de la Dinamo Bucuresti, la Chunnam Dragons din Coreea de Sud.
academicianul Eugen Simion, Daniel Cristea-Enache, Paul Cernat si Bogdan Cretu. Premiul, in valoare de 3.000 de lei, va fi oferit de Institutul Cultural Roman, reprezentat de scriitorul Horia Garbea, vicepresedintele ICR.
Magda Cernat, Ion Colan - Vineri, 18 mai, ora 13.00: CIULEANDRA Regia: Sergiu Nicolaescu; Scenariul: Sergiu Nicolaescu, Anusavan Salamanian, Liviu Rebreanu Cu:
Centru ultramodern de cercetare in Psihiatrie si Neurostiinte, construit in Bucuresti (Autoare- Liudmila Cernat) Centrul de Cercetare Translationala in Psihiatrie si Neurostiinte, proiect co-finantat din fonduri europene si implementat de Spitalul de Psihiatrie Prof.
Peste 1300 de rusi care au iesit sa protesteze fata de ordinul de mobilizare partiala au fost retinuti in mai multe orase din Rusia.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com