Cautare

389 de rezultate pentru "cereale" (7.49 secunde)
George s-a hotarat sa mearga la tatal sau, care lucra la statia de cale ferata Armasesti, ca achizitor de cereale.
Evita sa mananci alimente bogate in carbohidrati si introdu in alimentatie cereale integrale, fructe si legume care au nevoie de mai mult timp pentru a fi digerate (ceapa, usturoi, praz, fasole, broccoli, varza, conopida).
"Sub apa este tot terenul agricol al comunei si 70 % din populatie avea cate un petic de pamant in balta satului, pe care cultiva cereale, ca oamenii de aici din asta traiesc.
, iar inainte de acest angajator, Learciu a lucrat la SC Grup Silozuri Cereale S. A. O alta persoana sustinuta de PD-L Constanta pentru un post de adjunct este Iulian Marin, fostul sef al Directiei Regionale de Posta Constanta.
Portul turistic Ostrov se afla situat pe amplasamentul unui port vechi, unde a existat un punct de acostare si o rampa, care in trecut erau utilizate pentru traficul de cereale.
De asemenea, au fost intensificate si controalele la operatorii economici ce au ca activitate comertul cu cereale si produse petroliere.
In paralel cu actiunile specifice programului "Litoral 2009", comisarii Garzii au continuat controalele la operatorii economici care au ca obiect de activitate comertul cu cereale si produse petroliere.
comertul cu produse accizabile, constructii, cereale - mai ales in cazul Doljului, care este un judet agricol etc. In cadrul Activitatii de Inspectie Fiscala exista un serviciu specializat, care analizeaza comportamentul fiscal al firmelor.
Din 1981 pana in 1991 a fost consilier economic la Mitropolia Banatului. In 1989 a inceput sa faca afaceri si a condus o firma de distributie cereale pana in 2001.
Romania este capabila sa adopte o strategie pe termen mediu (2020) si lung (2030) care sa cuprinda masuri de restructurare si politici orizontale care se aplica intr-un orizont mare de timp (in domeniul funciar, fiscal, socio-profesional, organizarii teritoriului rural si a serviciilor pentru populatia rurala) și politicile sectoriale (cereale, lapte, carne, legume-fructe, viticultura etc.) a caror perioada de derulare se poate suprapune cu cea a programului de dezvoltare rurala (2014-2020) prin care se poate aloca sprijin si finanta investitiile necesare.
Cea mai importanta realizare a agriculturii romanesti in 2004 a fost obtinerea celei mai mari productii la hectar la grau din istoria tarii si a celei mai ridicate productii de cereale din ultimii 10-15 ani, sustin oficiali din Ministerul Agriculturii.
Totodata, au mai fost exportate si cereale, cum ar fi semintele de floarea-soarelui in valoare de 57,8 milioane de euro, soia - de 52,7 milioane de euro, porumb si legume proaspete - in valoare de 48 de milioane de euro.
Un studiu realizat de Patronat releva faptul ca volumul de cereale necesar pentru fabricarea berii, care este preluat anual numai de la producatorii autohtoni, este de peste 77.000 de tone de orz, cu o valoare anuala de circa 9,3 milioane de euro.
lei, fara sa depuna la Administratia Finantelor Publice Constanta declaratiile pentru plata obligatiilor de plata bugetare si deconturile TVA aferente comertului cu cereale.
Vor fi reglementate, potrivit actului normativ, pietele a 16 produse agricole cum ar fi cerealele, oleaginoasele, sfecla-de-zahar si zahar, cartof, legume-fructe, struguri, must, vin, cereale pentru bere, hamei.
„Aceste masuri de combatere a evaziunii fiscale au fost discutate in Consiliul pe produs la cereale si speram ca ele sa fie aplicate cat mai repede, cel tarziu pana la 1 ianuarie 2006 sa intram cu ele“.
¥ara noastra are potential natural si uman pentru practicarea agriculturii ecologice, sunt de parere reprezentantii Federatiei pentru Dezvoltarea Agriculturii Ecologice in România - Ecofocus.
Astfel, societatile comerciale, cooperativele de consum si grupurile de producatori care realizeaza investitii in sectoarele carne, lapte, legume si fructe, vinificatie, cereale, plante textile si piscicultura trebuie sa contribuie cu doar 25% din valoarea proiectului Sapard pentru situatia prezentata mai sus.
Ioan Scurteli, secretar general al Asociatiei Patronale a Angrosistilor din Cereale, a declarat recent ca "stratul de zapada lipseste din multe regiuni ale tarii, astfel incat gerul ar fi putut distruge aproximativ 20% din productie".
Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala acorda cultivatorilor de legume si cereale numeroase facilitati pentru imbunatatirea conditiilor de trai din zonele rurale.
google-analytics.com