Cautare

389 de rezultate pentru "cereale" (2.92 secunde)
Angrosistii si comerciantii de cereale din Romania, alaturi de producatorii agricoli au sesizat Consiliul Concurentei in legatura cu modul in care sunt distribuite cantitatile de grau de la rezerva de stat unor companii care activeaza in acest sector.
Angrosistii si comerciantii de cereale din Romania alaturi de producatorii agricoli au sesizat Consiliul Concurentei in legatura cu modul in care sint distribuite cantitatile de griu de la rezerva de stat unor companii care activeaza in acest sector.
35 de miliarde de lei au fost cheltuite intr-o prima faza pentru achizitionarea de tractoare agricole, combine de recoltat cereale si masini agricole care lucreaza in agregat cu tractoarele.
Cele doua afaceriste au desfasurat activitati comerciale privind achizitii de cereale cu mai multe firme din tara, in urma carora au solicitat ilegal rambursari de TVA.
Directia de Agricultura si Dezvoltare Rurala a efectuat in luna mai controale la 91 de agenti economici din judet care detin spatii de depozitare pentru cereale.
Disperati ca nu-si pot acoperi costurile legate de cultivarea cu cereale a suprafetelor de teren, taranii din mai multe comune au cerut Prefecturii Dolj sa semneze un protocol pe baza caruia sa poata exporta in Germania produsele care acum zac in hambarele din curte.
Garda Financiara Constanta a demascat activitatea infractionala a unei firme- fantoma, specializata, ca multe alte societati de acest gen, pe comertul cu cereale.
In paralel cu operatiunile de sezon, comisarii Garzii Financiare au continuat verificarile privind comertul cu cereale din judetul Constanta, tinand cont de faptul ca in aceasta perioada a anului se dau cele mai mari tunuri in acest domeniu.
Pentru o alta firma implicata in comertul ilegal cu cereale, SC MSP Sterian Trade SRL din Constanta, s-a dispus confiscarea sumei de 558.724 RON, reprezentand contravaloarea a 925.749 kilograme de cereale achizitionate de la persoane fizice fara documente legale de provenienta.
Astfel, in numele societatii au indus in eroare reprezentantii de la Societatea Agricola Ghimbasana, prin emiterea de file CEC, fara a avea insa disponibililul necesar in cont, creand un prejudiciu de 355.500 lei, bani care reprezentau contravaloarea achizitiei unor cereale.
Reprezentantul Asociatiei Patronale a Angrosistilor de Cereale, Daniel Botanoiu, spune ca in agricultura doar unul din cinci ani se incheie cu recolta foarte buna, iar restul de patru ani sunt mult mai putin rodnici.
In cursul zilei de ieri Raiffeisen Bank a organizat la Constanta a doua conferinta "Raiffeisen CerealExpert - Prima optiune in finantarea afacerilor cu cereale".
Ceai de inima, cereale si pastile de slabit, fara caracteristicile etichetate Produsul "Ceai din plante medicinale pentru inima, boli cardiace, tensiune arteriala, colesterol, oboseala" isi atribuie fara acoperire caracteristici de prevenire a unor boli atat prin denumirea sub care se vinde produsul, cat si prin informatiile inscrise pe eticheta referitoare la tratamente terapeutice, angina pectorala, afectiuni cardiace cu substrat nervos, inima, tensiune arteriala, colesterol, oboseala.
Unitatea de biodiesel va necesita 250.000 de tone de resurse regenerabile, iar unitatea de bioetanol va procesa anual 100.000 de tone de cereale. Bioetanolul este produs din cereale, iar combustibilul biodiesel poate fi obtinut din produse precum rapita si floarea-soarelui, fiind utilizat la motoarele Diesel.
Este o regula deja, potrivit careia cei mai mari evazionisti sunt afaceristii cu cereale si fier vechi. ... Pornind de la actele unei societati din Constanta, comisarii au ajuns la principalul sau furnizor de cereale, SC Green Explorer SRL Lumina, amplasata pe strada Luceafarului nr.64, potrivit datelor declarate.
Seceta prelungita din vara acestui an a afectat recolta de cereale, cauzand ingrijorari cu privire la cresterea preturilor la produsele alimentare. ... Producatorii de cereale sunt de parere ca Romania ar putea fi nevoita sa importe un milion de tone de porumb in anul de recolta 2007-2008.
O decizie a Comisiei Europene de suspendare a taxelor de import pentru cereale ar putea tempera cresterea pretului la paine in Romania, sustin reprezentantii firmelor de panificatie.
Din data de 16 ianuarie si pana acum am retinut multe transporturi, in special de cereale si carne, venite din Ungaria sau Olanda, pe care le avem in solutionare.
Din data de 16 ianuarie si pana acum am retinut multe transporturi, in special de cereale si carne, venite din Ungaria sau Olanda, pe care le avem in solutionare.
In 2008 va creste traficul de cereale si minereuri Totodata, in cursul acestui an se estimeaza o crestere a traficului la cereale si minereuri, precum si acordarea de facilitati pentru o linie fluviala de containere pe relatia Constanta-Austria.
google-analytics.com